VEDA

Tılsım sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
sinem0601
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos

VEDA

Mesaj gönderen sinem0601 »

Arkadaşlar ben oyunda Kronicxsinem olarak tanıdığınız sinem yaklaşık 15 aydır bu oyundayın ve oyun süresince bir çok arkadaşım oldu ama adam gibi adamlardan bahsediyorum ki ben şu zamana kadar kimseden ne item nede başka bir şey aldım aldığımı iddia eden varsa da kanıtıyla göstersin. bazı karaktersizler (ismini vermek istemiyorum) gelip bana devamlı olarak başka çarlardan hakaret edip bir iki item için bişeyler yaptığımı söylyecek kadar adi insanlar var ki ben burada yine tekrar ediyorum o arkadaşlar hakkında savcılığa kanıtlarımla birlikte suç duyurusunda bulundum . Artık bu oyunda birine bişey dediğin zaman adın hırsız hatta o..... oluyo bunun bir oyun olduğunu unutup kendini sanal aleme kaptırmış arkadaşlara sesleniyorum Lütfen kendinize çeki düzen verin ve sizde bu sanal alemden azda olsa reel hayata çıkın.

Neyse kalbini kırdığım arkadaşlardan ÇOK AMA ÇOK ÖZÜR diliiyorum. Kronicx loncası üyeleri. ikvakti ve ismini yazamadığım arkadaşlar kendinize iyi bakın arada bir oyuna girerim DÜZELMESİ umuduyla ama o umudumu kaybettim. HERKES KENDİNE ÇOK İYİ BAKSIN ALLAH A EMANET OLUN....
Чa qєς ''кaяşıмa'' σятaLıqı iηLєт ...γada ćєкiL ''кєηaяa'' ßєη^i Sєγяєт
EVLİYİM MUTLUYUM VE İNŞALLAH İLERDE ÇOCUKLU OLUCAM
Sunucu: TILSIM Klan: LODOS
Kullanıcı avatarı
Lodosxzeren
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Re: VEDA

Mesaj gönderen Lodosxzeren »

Nedense bu oyundaki insanlar kızları barındırmama dışlama tutumu içerisinde.Her kıza item alıyosun bişeyler söylüyosun gibi yaklaşımlarda bulunuluyo rahatsız ediliyo ama hiçbiride kanıt gösteremiyo..Bunu yapanlar yok değil ama her bayan oyuncuya öyle bakmak çok mantıksız.
Kendine iyi bak Sinem..
zena ~~
Kullanıcı avatarı
Reymond
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Reymond »

üç beş maganda yüzünden oyunumu bırakıyorsun :(
<)
Kullanıcı avatarı
kabusxbalistikx
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen kabusxbalistikx »

2 3 Tane cocuğa yenik düşüp kaçıyorsun yani ne diyelim reelde başarılar..
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
bariareos
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen bariareos »

sinem0601 yazdı:Arkadaşlar ben oyunda Kronicxsinem olarak tanıdığınız sinem yaklaşık 15 aydır bu oyundayın ve oyun süresince bir çok arkadaşım oldu ama adam gibi adamlardan bahsediyorum ki ben şu zamana kadar kimseden ne item nede başka bir şey aldım aldığımı iddia eden varsa da kanıtıyla göstersin. bazı karaktersizler (ismini vermek istemiyorum) gelip bana devamlı olarak başka çarlardan hakaret edip bir iki item için bişeyler yaptığımı söylyecek kadar adi insanlar var ki ben burada yine tekrar ediyorum o arkadaşlar hakkında savcılığa kanıtlarımla birlikte suç duyurusunda bulundum . Artık bu oyunda birine bişey dediğin zaman adın hırsız hatta o..... oluyo bunun bir oyun olduğunu unutup kendini sanal aleme kaptırmış arkadaşlara sesleniyorum Lütfen kendinize çeki düzen verin ve sizde bu sanal alemden azda olsa reel hayata çıkın.

Neyse kalbini kırdığım arkadaşlardan ÇOK AMA ÇOK ÖZÜR diliiyorum. Kronicx loncası üyeleri. ikvakti ve ismini yazamadığım arkadaşlar kendinize iyi bakın arada bir oyuna girerim DÜZELMESİ umuduyla ama o umudumu kaybettim. HERKES KENDİNE ÇOK İYİ BAKSIN ALLAH A EMANET OLUN....

Aynı Lonca Üyesiyiz Fakat Pek Konuşmuşluğumuz ve samimiyetimiz olmadı ama Herşeyin Hayırlısı OLsun Sinem Kardeş
ResimResim
Kullanıcı avatarı
sudeys
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen sudeys »

sinem0601 yazdı:Arkadaşlar ben oyunda Kronicxsinem olarak tanıdığınız sinem yaklaşık 15 aydır bu oyundayın ve oyun süresince bir çok arkadaşım oldu ama adam gibi adamlardan bahsediyorum ki ben şu zamana kadar kimseden ne item nede başka bir şey aldım aldığımı iddia eden varsa da kanıtıyla göstersin. bazı karaktersizler (ismini vermek istemiyorum) gelip bana devamlı olarak başka çarlardan hakaret edip bir iki item için bişeyler yaptığımı söylyecek kadar adi insanlar var ki ben burada yine tekrar ediyorum o arkadaşlar hakkında savcılığa kanıtlarımla birlikte suç duyurusunda bulundum . Artık bu oyunda birine bişey dediğin zaman adın hırsız hatta o..... oluyo bunun bir oyun olduğunu unutup kendini sanal aleme kaptırmış arkadaşlara sesleniyorum Lütfen kendinize çeki düzen verin ve sizde bu sanal alemden azda olsa reel hayata çıkın.

SİNEM ÖNCELİKLER BUNLARIN ÜSTESİNDEN GELEBİLİRDİK BUNU SANA OYUNDA DA İZAH ETTİM ÇOK ÇABUK YILIYORSUN HAYATTA HER ZAMAN ENGELLER VARDIR İLLA ZORLUKAR OLACAKTIR. ÖNEMLİ OLAN BU ZORLUKLARI AŞARAK Bİ YERLERE GELEBİLMEK Bİ KALICILIK BIRAKMAK AMA NE DİYEYİM GÖNÜL İSTER Kİ HEP YANIMIZDA OL AMA ŞUNU UNUTMA BİZ SENİ UNUTMAYACAGIZ...
SeRDaR
Resim
Kullanıcı avatarı
ayhilal
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen ayhilal »

Seni sevmem ama bırakmanı istemem ...... Nedeni ise em e biz kazanmak icin girdimizde sen askım askım carınla lonca carına em satın en sevdiğim kişide olsa klanım için em satsa silerim :...
Hakında hayırlısı neyse o olsun reel hayatında başarılar..
Sunucu:TıLsım
Karekter:Savaşçı
KıLan:ArzınCocukLarı
Lonca:Hunx
Ayhilal ~~Çığlıkx ~~EMO~~

Şakağımdaki kansa,
O benim gülüşümdür,
Namert sürünmektense,
Erkekçe ölüşümdür...
Kullanıcı avatarı
RoTa
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen RoTa »

SeLametLe Demekten Başka Bi Sözüm oLamaz...

“Genel Sohbet” sayfasına dön