BÖYLE İŞ Mİ OLUR....

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı

0
Oy yok

Toplam oy: 0

TiMeLady
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

BÖYLE İŞ Mİ OLUR....

Mesaj gönderen TiMeLady »

Ya bukadar hatamı olur bır oyunda anlamıyorum kı...Parayla aldıgımız plus paketının sıfrelerını gırdıgınde karsınıza bu sıfre daha once kullanılmıstır yazısı gelınce ınsan ne dusunur....İşte bende onu dusunuyorum...Bu nedır kardesım ya ...Oyuna gerı donelım dedık dakka bır gol 1 ya...Nasıl bir hatadır bu...Kabul edılemez bır hata bana gore cunku orta parası odenmıs...tıcaret anlamında müşterıden talep edılen para alınmıs ve musterıye kullanılmıs bır sıfre gonderılmıs...Olacak işmı...Seneler once yıne aynı hatayı yapmıstı bana bu oyun...bır plus ı acacaklar dıye butun oyuncuların ekranına benım oyunum acılmıstı eskıler bılır muhakkak bu olayı....Yanı bana mı ozel yapılıyo bu anlamıs degılım.Yetkilere seslenıyorum bu olayın en kısa zamanda duzeltılmesını arz edıyorum.Ortada oyun ola bılır ama real parayla yapılan bır seyın affı olamaz...

TİMELADY
Kullanıcı avatarı
Aydoldu
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Klan: Lodos

Re: BÖYLE İŞ Mİ OLUR....

Mesaj gönderen Aydoldu »

1 Ay geçtikten Sonra Hayla Plusun açılmassa Müşteri haklarına baş vurup Paranı Geri ala bilirsin. abla =)
Resim
Resim
warior01
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen warior01 »

Arkadaşlar bu plus şifresini istediim zaman kullanabiliyormuyum yoksa zamanı varmı
TiMeLady
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Online oynanan bır oyunda eger boyle bır hata varsa ve bu duzeltılmesı 1 ayı buluyorsa ozaman bu resmen musterının parasını kullanmak demek oluyor...Yanı sırf ben degılım kı bu sorunu ceken bu oyuna gıren yuzlerce oyuncu var...Bu demek oluyorkı...acayıp yuklu mıktarda bır paranın hızmet karsılıgı verılmemesı demek oluyor.Acıkcası şiddetle tepkımı sunar ve gereklı mercılere maıl atarım...

TİMELADY
Kullanıcı avatarı
erdem88
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen erdem88 »

Şifreni 2 kere üst üste girmişsen bu hatayı verbilir..

sarızembek
sarızembek
Eminönü
TiMeLady
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Arkadalar bıraz arastırma yaptım 02124440375 numarayı arıyorsunuz burası TTNET telı burdan ikv destek bırımı dıyorsunuz ve sızı bu bolumle ılgılı yere baglıyorlar...Ordan sıze arıza kaydı yaptırıyorlar...sonrada engec 24 saat ıcınde işleminiz tamamlancaktır dıyorlar....
Alahım nelerle ugrasıyoruz ya...
Bu arada sifreyı 2 kez yanlıs gırmedım...Dun sıfreyı gırmıstım hata verıyordu.hesap kullanımımı tanımıyordu...Bugun denedım boyle oldu...Sanırım dun deneyenlerın hepsının sıfresı kullanılmıstır dıye yazmıs olması gerekıyor..
Benım gıbı sorun yasan arkadaslar varsa benım gittigim yoldan gitsınler sıfrelerını actırmak ıcın...İyı oyunlar.

TİMELADY
Kullanıcı avatarı
erdem88
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen erdem88 »

Sorun çözüldüyse ne mutlu bize :lol:
Plus paketin hayırlı olsun güle güle kullan.
NOT: TTNET hep böyle hatalar verir bence alışman lazım 8-)
sarızembek
Eminönü
TiMeLady
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

EVET cozuldu....Ya işte deneyımli oyuncular olmasak yemınle 1 ay bekletırler...:)Nereye saldırmasını bileceksın:)))

TİMELADY
Kullanıcı avatarı
erdem88
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen erdem88 »

Sponsorumuz kötü (yetersiz :lol: ) olduğu için bu gibi sorunlar mecbur ortaya çıkacak..
Bence Sobee'yi denemelisin..
sarızembek
Eminönü
Kullanıcı avatarı
1EngiN1
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen 1EngiN1 »

Bu hata son günlerde ortaya çıkmıştır . Aynı şifre iki farklı kullanıcıya gittiğinden dolayı bir tanesini geçersiz sayıyordu ama desteğe mail attığınızda yeni şifreyi size gönderiyorlar. Aynı hatayla karşılaşanlar olursa desteğe mail atmalarını tavsiye ederim . İyi forumlar...
Etolford ///// Eminönü //// Fierce

“Genel Sohbet” sayfasına dön