işte gece zırhı - ıykk bu neee :P
işte gece zırhı - ıykk bu neee :P
Gece zırhını savaşçılara yakışır, güzel, ayrıntılı, çok güzel bişey bekliyordum ama görünce görünüşünden dolayı hayal kırıklığına uğradım.gücüne ve zırh etkisine bişey demiyorum o tartışılmaz bi konu ama gece zırhını görünce hakikaten dünyam karardı :? İkv nin yeni sitesinde zırhı gördüğümde mükemmel dedim ama.. Gece Zırhının görünüşünü beğenmeyen, onurlu savaşçılarımıza yakışmadı diyen kaç kişiyiz :?: :?:

Re: işte gece zırhı - ıykk bu neee :P
KARDEŞ GECE ZIRHI KÖTÜMÜ EĞER KÖTÜYSE SEN BU OYUNU BIRAK... OYUNDAKİ SAVASCIYA EN YAKIŞAN İTEMLERDEN BİRİSİ KALIBIMI BASARIM ÖYLE, AYRICA SEN BU OYUNDAN ANLAMIYOSUN MARİO KASETİ VEREMMİ SANA ...?

Byxdeathhh / Byxdeathhhxtwo / Byxdeathhhxthree / Byxdeathhhxbüyü/Byxdeathhhxşifa
Bİ Zamanlar Yukarıdaki Çarlar Bana Aitti Ama Artık Olmucak Buna Rağmen Yılmayıp oyunda Olucam İstediğin Kadar Sil Tekrar Açıcam ?
arkadaşım senin anlamanda sorun mu var ben gücünden bahsetmiyorum dış görünüşünden bahsediyorum eğer anlasaydın biraz cevap yazmazdın sen o mario mu ne her neyse al kendin oyna bu oyunuda sen yokken ben oynardım
gelipte artistlik taslamayın burda
vay arkdaş ya nereye bişey yazsam anlaması kıt adamlar gelir yorum yazar ya...
ASIL SEN ANLAMIYOSUN BEN DE TİPİNDEN BAHSEDİYOM İTEMSİZ ZIRHIN NE GİBİ Bİ GÜCÜ VAR, ALLAHIM YHAA

Byxdeathhh / Byxdeathhhxtwo / Byxdeathhhxthree / Byxdeathhhxbüyü/Byxdeathhhxşifa
Bİ Zamanlar Yukarıdaki Çarlar Bana Aitti Ama Artık Olmucak Buna Rağmen Yılmayıp oyunda Olucam İstediğin Kadar Sil Tekrar Açıcam ?
Bydeath Sahte Rütbe 
Kardeşim dediğinden valla bişey anlamadım.ben itemsiz diye bişey söylediğimi hatırlamıyorum :roll: