Düşünen adam ve Motorın kesımıı.(anLatım)! Ensonxleonar .!

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
qecekonduu
İskele Babası
İskele Babası
Klan: Lodos

Düşünen adam ve Motorın kesımıı.(anLatım)! Ensonxleonar .!

Mesaj gönderen qecekonduu »

SLm kukLacı sakınlerı gurup bolgelerı geldı cogumuzun kesemedı daha baştakı bosslar war tabı kesenler var TT yardımıyla klandan havasını atanlar var kestım dıye soylemem dıyenler war bısey bıLıormus gıbı neyse benım amacım tum kuklacının Dusunen adamı ve motorını kesmesı ben dun sabah saat 9 cıvarında ıLk denenmede dusunen adamı sabah 9 dan gece 3 e kadar motorını kesmeye calıstım bır turLu kesemedım dene deneye oyuncu sıfatıyla buqun saat 12:30 da kestık motorını sımdı sıze nasıl kestımızı anlatacam .!! Önce aLtta dusunen adamdan başlayaLım

Resim

Düşünen adamı kesmek ıcın gerekLı oLan gurup ozeLLıkı .!

2 Sıfacı 2 buyucu 2 savaşcı yeterLı oLacaktır.!

dusunen adamı keserken ezerım dedınde buyuculerın kutupu kacırmaması lazım 2 buyucu kutupu kacırmadı taktırde. cok rahat kesılır kudret ıksırı şart ama ! sıfacılara

Sıra Motorınde. uzun uraslar sonunda onuda başardık .!

Resim

GerekLı gurup 2 sıfacı 3 buyucu 1 savaşcı

fedaılerı temızLedıkten sonra buyuculer 3 gen sekLınde motorını ortasına alıor savaşcı destek werıor sadece bu kadar... gerekLı olan tum oyunclara kudret ıksırı gerekLı .!!

BurDan Lafım bazı oyunculara TT lerın arkasına sığınarak gorew yapıp kendı yapmıs gıbı orda burda hava atmanıza gerek yok bız gercek oyuncular 1 gun de olsa 1 ayda oLsa onu muhakkak keserız ;) XcorumLux ve benzerı oyunculara kapak oLsun dıorum ıyı forumlar... (( dıp not artıstler kımseye soylemezmıs )) :D
Ensonxleonar. !
Kullanıcı avatarı
Wizards
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Re: Düşünen adam ve Motorın kesımıı.(anLatım)! Ensonxleonar .!

Mesaj gönderen Wizards »

motorini 2 büyücü 2 şifacı 2 savaşçı kesemezmiyiz acaba kudret iksiri can iksiri vb. herşey hazır
Hear Me Roar

House LANNİSTER

“Genel Sohbet” sayfasına dön