Kurtlarxcellatı-Charına Vs İle İlgili

Tılsım sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
kasaphasan06
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Tılsım

Kurtlarxcellatı-Charına Vs İle İlgili

Mesaj gönderen kasaphasan06 »

Merhaba

Hayatım Boyuncu Hep Onurlu Yaşadım,Her zaman sözümün arkasında durdum Yine Duruyorum

Xxxinfazxxx ile charına vs attım ve kaybettim ... O arkadaşı tebrik ediyorum Hepinizdende Hakkınızı Helal etmenizi istiyorum

Selametle Kalın

Not: İtemli olarak niye silmedin diyorsanız Charın itemlerini çok sevdiğim bir dostuma verdim artık o istediği gibi kullanabilir itemler onundur bundan sonra

Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim

Resim[/img]
Kullanıcı avatarı
Sariyerli
Zincir Bozan
Zincir Bozan
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: KURT LONCASI

Re: Kurtlarxcellatı-Charına Vs İle İlgili

Mesaj gönderen Sariyerli »

Ah be kardeşim ya sende git sende bizim kalmamızın ne anlamı kaldı o zaman
TILSIM - KURT LONCASI

TILSIM - Sarıyerli - RagnaroK

EMİNÖNÜ - Valhalla - MikLaGaaRD
Kullanıcı avatarı
kurtreis
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Lonca: Kurt

Mesaj gönderen kurtreis »

Bize sormadan böyle yapman hiç olmadı Taşkın'ım char silmesine ws atmak ne oluyor emek silmek bu akdar klay olmamalı kaldı ki sen bir görev liderisin ne işin var ws ilw savaş ile herkesi kayle alıp neden ws atıyorsun ki ben bana gelen ws tekliflerini kayle bile alma tenezzürünü göstermiyorum sen max item li charınla neden bunları kayle alıyorsun anlamıyorum ...
*** Kurt Loncaları Genel Başkanı ***

Kurt Loncası

KurtReiis
KurtReis
cCcREİScCc

Geciken Şafak Bir Kurt Uluması ile Sökecektir.

2008 Yılından Beri...
Kullanıcı avatarı
kasaphasan06
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi

Haklısın Reis Özür diliyorum Lakin:

Köşe başlarında 3-4 kişi Üzerimize çullanıp Dalga geçmeleri
Biz ne kadar merhamet etsek onların o kadar üzerimize yüklenmeleri
Tılsımın her geçen gün güzelleşmesi gerektiği halde it yuvasına dönmesi

İşte bunlar beni Üzüyor

Bu vs ile ilgli ise Teklifi ben ettim ve Kaybettim Gerekeni de yaptım Amacım insalarla savaşmak veya
vs yapmakta değildi tek sorun göreve giderken önümüzü kesip bizleri 3-4 kişilik gruplarla kesip gülmeleriydi ben kendime bunu yediremem o adamlardan birisi onurluysa gelsin benimle vs atsın dedim ve attım hepsi bu

Yine de Ben bir Kurt'um ve Her zaman loncamın yanındayım char silmek benim için önemli değil Ben Eğer bir laf söylediysem bunun arkasında dururum ve durdum sadece biraz zamana ihtiyacım var kafa dağıtmak için

kurtreis yazdı:Bize sormadan böyle yapman hiç olmadı Taşkın'ım char silmesine ws atmak ne oluyor emek silmek bu akdar klay olmamalı kaldı ki sen bir görev liderisin ne işin var ws ilw savaş ile herkesi kayle alıp neden ws atıyorsun ki ben bana gelen ws tekliflerini kayle bile alma tenezzürünü göstermiyorum sen max item li charınla neden bunları kayle alıyorsun anlamıyorum ...
Resim
Resim
Resim
Resim

Resim[/img]
Kullanıcı avatarı
kurtreis
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi

kasaphasan06 yazdı:Haklısın Reis Özür diliyorum Lakin:

Köşe başlarında 3-4 kişi Üzerimize çullanıp Dalga geçmeleri
Biz ne kadar merhamet etsek onların o kadar üzerimize yüklenmeleri
Tılsımın her geçen gün güzelleşmesi gerektiği halde it yuvasına dönmesi

İşte bunlar beni Üzüyor

Bu vs ile ilgli ise Teklifi ben ettim ve Kaybettim Gerekeni de yaptım Amacım insalarla savaşmak veya
vs yapmakta değildi tek sorun göreve giderken önümüzü kesip bizleri 3-4 kişilik gruplarla kesip gülmeleriydi ben kendime bunu yediremem o adamlardan birisi onurluysa gelsin benimle vs atsın dedim ve attım hepsi bu

Yine de Ben bir Kurt'um ve Her zaman loncamın yanındayım char silmek benim için önemli değil Ben Eğer bir laf söylediysem bunun arkasında dururum ve durdum sadece biraz zamana ihtiyacım var kafa dağıtmak için

kurtreis yazdı:Bize sormadan böyle yapman hiç olmadı Taşkın'ım char silmesine ws atmak ne oluyor emek silmek bu akdar klay olmamalı kaldı ki sen bir görev liderisin ne işin var ws ilw savaş ile herkesi kayle alıp neden ws atıyorsun ki ben bana gelen ws tekliflerini kayle bile alma tenezzürünü göstermiyorum sen max item li charınla neden bunları kayle alıyorsun anlamıyorum ...

Bu Tür Olaylar her zaman olan olaylar çocuk yaştaki bir kaç şahıs yada şeref ve namus bilmeyen üç beş kendiliksiz bu tr hareektleri yapıyor herkesin başına geliyor bu olaylar benimde geliyor akabinde üç beş adam toplayıp alayını kazıyoruz malum bölgeden iki kelam laf etmemizde onlara eytiyor keşke ne ws atsaydın ne char silseydin ama oldu ile öldüye çare bulunmaz sağlık olsun baştan kasarız charını sen charını aksana akdar bizde bu grup bölgelerini alt ederiz sen 49 olduktan sonra görev takım komutanı olarak bu faalyetleri sen yrüteceksin bizde klan savaşlarında adam olamayanları adam etmek için çalışmalara baaşlıycaz lodos klanına bunlara sahip çıkmıycak adam edicez bizde bunları ...

Kurt Loncası

KurtReiis
KurtReis
cCcREİScCc

2008 Yılından Beri...
Kullanıcı avatarı
kasaphasan06
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi

Sağolasın Reis Sende Çok iyi biliyorsun Bu char silme durumlarını eğer bir söz söylediysen arkasında duracaksın ta ki sende böyle bir durumda Onurlu Davrandın Kimse beklemezken sen Onca emeği olan kendi Charını Kurtreis'i sildin

Bizlere Hiç bir şey olmaz Sizin Gibi Bir ailemiz Olduğu Sürece !
Resim
Resim
Resim
Resim

Resim[/img]
Kullanıcı avatarı
ahfohe
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen ahfohe »

sa reis güzel söylüyorsun ama bu davranışları alışkanlık haline getirenler hiç yalnız olmuyor bütün lodos klanı denemez tabii ama ciddi sayıda destekliyen sahip çıkan var adamların dışlandığıda söylenemez bu oyunu yapanlar bunları düşünmemiş oyuna girmek gelmiyor içimden yer altında da aynı şey olmuştu e.ö den grv al solucana git tekrar e.ö de teslim et yolda lodos sancağın önünden geçmek zorundasın hiç unutmuyorum 2 büyücü 1 savaşçı meteor lodos sancağı tutmuşlardı gelen geçen arz ı kesiyorlardı grv teslim etmek mümkün olmuyordu şimdide aynısı oldu mısır ın önünde toplanıyorlar içeri giremiyorsun ada da desen durum yine aynı arz sancak ada nın bir ucunda lodos sancaksa grv bölgelerine çok yakın her yeni bölge açılışında lodos açlarına gün doğuyor bu yönetim kesinlikle arzları sevmiyor ve oyunda istemiyor oyuna girmek tamamıyle stres kaynağı oldu.
Taşkın sana gelince kardeşim carına ws atman yanlış olmuş bence aşırı tepki vermişsin ancak kaybetmenin sonuçlarını kabullenmen en azından seninle ws atan kişiye konuşacak bişey bırakmamış oldu emeğine yazık oldu ama üzülme sen yalnız değilsin kafanı biraz topla gel car açılır kasılır sorun değil yalnız değilsin kendine çok iyi bak
Demir tava geldi kömür bitti,
Akıl başa geldi ömür bitti

Kurtlarxsuskun-Buzçığlığı
Kullanıcı avatarı
kurtreis
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi

Haklısın Taşkın'ım ne dyim biz her zaman üstümüze düşeni yaptık tükrdüğümüzü yalamadık ama yaptığımız adamlar adamlar için değer mi bunu düşünmek gerekir ...

Kurt Loncası

KurtReiis
KurtReis
cCcREİScCc

2008 Yılından Beri...
Kullanıcı avatarı
kasaphasan06
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi

Sağolasın Ahmet Abi Çok Emeğin Var Üzerimde

ahfohe yazdı:sa reis güzel söylüyorsun ama bu davranışları alışkanlık haline getirenler hiç yalnız olmuyor bütün lodos klanı denemez tabii ama ciddi sayıda destekliyen sahip çıkan var adamların dışlandığıda söylenemez bu oyunu yapanlar bunları düşünmemiş oyuna girmek gelmiyor içimden yer altında da aynı şey olmuştu e.ö den grv al solucana git tekrar e.ö de teslim et yolda lodos sancağın önünden geçmek zorundasın hiç unutmuyorum 2 büyücü 1 savaşçı meteor lodos sancağı tutmuşlardı gelen geçen arz ı kesiyorlardı grv teslim etmek mümkün olmuyordu şimdide aynısı oldu mısır ın önünde toplanıyorlar içeri giremiyorsun ada da desen durum yine aynı arz sancak ada nın bir ucunda lodos sancaksa grv bölgelerine çok yakın her yeni bölge açılışında lodos açlarına gün doğuyor bu yönetim kesinlikle arzları sevmiyor ve oyunda istemiyor oyuna girmek tamamıyle stres kaynağı oldu.
Taşkın sana gelince kardeşim carına ws atman yanlış olmuş bence aşırı tepki vermişsin ancak kaybetmenin sonuçlarını kabullenmen en azından seninle ws atan kişiye konuşacak bişey bırakmamış oldu emeğine yazık oldu ama üzülme sen yalnız değilsin kafanı biraz topla gel car açılır kasılır sorun değil yalnız değilsin kendine çok iyi bak
Resim
Resim
Resim
Resim

Resim[/img]
Kullanıcı avatarı
kasaphasan06
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi