OYUNDA 2 BÜYÜK HATA...!

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
sahinx60
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos

Re: OYUNDA 2 BÜYÜK HATA...!

Mesaj gönderen sahinx60 »

Ya sistem galiba tam oturmadı ben inanıyorum duzeleceğine bu sorunların ;) kesin düzeltilir bizde ne guzel kardesçe oyun oynarız item düsüyor die puls almaya devam ederiz arkadaslarımıza plus alın diye öğutler yaparız kıyamet vaktınde refah bi hayat sureriz bol bol dev lere dular ederiz... 8-)
Sahinx
dosta DOST
düşmana
DÜŞMAN
Kullanıcı avatarı
Sagopakajmeran
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Eminönü
Lonca: Ferday-i kyamet

Mesaj gönderen Sagopakajmeran »

XJoKeRxX yazdı:MerhabaLar:

ÖnceLikLe sayın İkv destek ekibi sanırım iLetişim forumunda sorun var maiL qönderemiyorum bu yüzden buraya bu konuyu açmak istedim. Oyunda İki türLü büyük hata var. BunLarı kısaca size özetLeyeyim.

1.Hata:

Grup böLgeLerinden sonra hiç kimseye efsunLu eşya düşmüyor. Bunu sadece ben değiL bir kaç arkadaşın daha gözlemine başvurarak fark ettik. Sadece grup böLgelerinde değil normal bir kurt mağrasında bile efsunLu eşya düşmemektedir. (Görew itemleri dışında) Yaratıklardan düşen torbaLarda sadece efsunsuz eşya,İpek Latex kaşmir kumaş gibi materyallar ve bazı saf oLmayan madenLer düşmektedir. Ayrıca hiç bir şekilde efsunLu reçetede düşmemektedir. Bu konuda düşüren warsa hata oLmadığını yazsın çünkü ben ve sunucu arkadaşlarım iki gündür efsunLu esya dusuremedık. (Anka sunucusunda buLunanLar biLir.)

GeLeLim 2. Hataya.

2.Hata:

Buqun anka serwerında 14 LwL Lık carıma gırdıgımde cantamdakıLerı ısportaya bosaLtaym dedm. BasLadım sırayLa bosaLtmaya ıLk once fark etmedim ama cantamdakı zırhı ısmıne bakmadan ısportacı penceresıne koydum. Sonra tam satıcakdımkı bakdım GECE ZIRHI yazıyor hemen ıptaL ettım aLıswerısı bırde baktımkı 49 LwL bayan GECE ZIRHI şaşırdım hemen kLana yansıttım arkadaş qeLdi aLıswerıse actık koydum koyuLuyor aLıswerıse :? SunucuLarda rastLadıqmız bı kac zırh buna benzer hataLardan meydana qeLmektedir. Buyrun foto İsteyen ankaya qeLsn aLıswerıs acsın qosdereym kasaya attım duruyor 14 LwL carda qece zırhı ıLqınc :?

http://i1006.hizliresim.com/2010/6/12/5347.jpg

Resim

KesınLıkLe data Lar ıLe oynama yoktur. ArkadasLarın ban yersın dıye benı uyarması sonucu konuyu actım. Yönetim beni biLqiLendirirse sevinirim. ;)

İyi forumLar..
efsunlu item düşmeme olayı sadece sizin sunucu için mi soruosun?
Kullanıcı avatarı
sahinx60
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Belkide... olabilir 1 aydır sağlam bi efsunlü esya dusuren bir elin parmağını gecmez baska bir sunucuda denedim gittim bi yere kastım efsunlu esyalar düsüyor sorun bizim sunucuda labilir (tılsımda)
Sahinx
dosta DOST
düşmana
DÜŞMAN
Kullanıcı avatarı
XJoKeRxX
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Sancak
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen XJoKeRxX »

Sorun her sunucuda war arkadaşLar. Gidin 1 LwL farede item kasın sadece koç derisi kanvas itemsiz reçte bakır efsunsuz eşya... ws.. ws.. düşer. EfsunLu eşya düşmes. Çünkü oyun hatasıdır. Ve oyunun büyük bir eksiğidir. Farkında oLmadan zamanımız boşa harcanıyor.
Xjokerx-Ucube
Kullanıcı avatarı
XJoKeRxX
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen XJoKeRxX »

GünceL
Xjokerx-Ucube
Kullanıcı avatarı
WalTRaN
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen WalTRaN »

hiç bir şeye alışmıyacağız hiç kimse bizi dinleyemediği için ses çıkarmayı bırakacağız sadece evet aynen böyle
Resim

[list][*]Waltranxwarrior[*]Waltranxpriest[*]Waltranxmagician[*]Waltranxranger[/list]
Kullanıcı avatarı
xsercanx
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen xsercanx »

viewtopic.php?f=4&t=23600

buyrun arkadaşlar itemler boss yaratıklardan düşüyor biz dün 2 tane mor (nadide) düşürdük

we dün gecede ilk şaheser düştü kenandan buyrun bakın
Kullanıcı avatarı
Reymond
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi

Mesaj gönderen Reymond »

14 lwllik carında nikel zırh varsa geçe zırh olmuşdur bilginize ;)
<)
Kullanıcı avatarı
sahinx60
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

tum carlarıma baktım hiç gece zırhı yok yaa işportaya attığım seyı arar oldum XD
Sahinx
dosta DOST
düşmana
DÜŞMAN

“Genel Etkileşim” sayfasına dön