OYUNDA 2 BÜYÜK HATA...!
Re: OYUNDA 2 BÜYÜK HATA...!
Ya sistem galiba tam oturmadı ben inanıyorum duzeleceğine bu sorunların
kesin düzeltilir bizde ne guzel kardesçe oyun oynarız item düsüyor die puls almaya devam ederiz arkadaslarımıza plus alın diye öğutler yaparız kıyamet vaktınde refah bi hayat sureriz bol bol dev lere dular ederiz...
Sahinx
dosta DOST
düşmana
DÜŞMAN
dosta DOST
düşmana
DÜŞMAN
- Sagopakajmeran
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Ferday-i kyamet
efsunlu item düşmeme olayı sadece sizin sunucu için mi soruosun?XJoKeRxX yazdı:MerhabaLar:
ÖnceLikLe sayın İkv destek ekibi sanırım iLetişim forumunda sorun var maiL qönderemiyorum bu yüzden buraya bu konuyu açmak istedim. Oyunda İki türLü büyük hata var. BunLarı kısaca size özetLeyeyim.
1.Hata:
Grup böLgeLerinden sonra hiç kimseye efsunLu eşya düşmüyor. Bunu sadece ben değiL bir kaç arkadaşın daha gözlemine başvurarak fark ettik. Sadece grup böLgelerinde değil normal bir kurt mağrasında bile efsunLu eşya düşmemektedir. (Görew itemleri dışında) Yaratıklardan düşen torbaLarda sadece efsunsuz eşya,İpek Latex kaşmir kumaş gibi materyallar ve bazı saf oLmayan madenLer düşmektedir. Ayrıca hiç bir şekilde efsunLu reçetede düşmemektedir. Bu konuda düşüren warsa hata oLmadığını yazsın çünkü ben ve sunucu arkadaşlarım iki gündür efsunLu esya dusuremedık. (Anka sunucusunda buLunanLar biLir.)
GeLeLim 2. Hataya.
2.Hata:
Buqun anka serwerında 14 LwL Lık carıma gırdıgımde cantamdakıLerı ısportaya bosaLtaym dedm. BasLadım sırayLa bosaLtmaya ıLk once fark etmedim ama cantamdakı zırhı ısmıne bakmadan ısportacı penceresıne koydum. Sonra tam satıcakdımkı bakdım GECE ZIRHI yazıyor hemen ıptaL ettım aLıswerısı bırde baktımkı 49 LwL bayan GECE ZIRHI şaşırdım hemen kLana yansıttım arkadaş qeLdi aLıswerıse actık koydum koyuLuyor aLıswerıse :? SunucuLarda rastLadıqmız bı kac zırh buna benzer hataLardan meydana qeLmektedir. Buyrun foto İsteyen ankaya qeLsn aLıswerıs acsın qosdereym kasaya attım duruyor 14 LwL carda qece zırhı ıLqınc :?
http://i1006.hizliresim.com/2010/6/12/5347.jpg
KesınLıkLe data Lar ıLe oynama yoktur. ArkadasLarın ban yersın dıye benı uyarması sonucu konuyu actım. Yönetim beni biLqiLendirirse sevinirim.![]()
İyi forumLar..
Belkide... olabilir 1 aydır sağlam bi efsunlü esya dusuren bir elin parmağını gecmez baska bir sunucuda denedim gittim bi yere kastım efsunlu esyalar düsüyor sorun bizim sunucuda labilir (tılsımda)
Sahinx
dosta DOST
düşmana
DÜŞMAN
dosta DOST
düşmana
DÜŞMAN
Sorun her sunucuda war arkadaşLar. Gidin 1 LwL farede item kasın sadece koç derisi kanvas itemsiz reçte bakır efsunsuz eşya... ws.. ws.. düşer. EfsunLu eşya düşmes. Çünkü oyun hatasıdır. Ve oyunun büyük bir eksiğidir. Farkında oLmadan zamanımız boşa harcanıyor.
Xjokerx-Ucube
hiç bir şeye alışmıyacağız hiç kimse bizi dinleyemediği için ses çıkarmayı bırakacağız sadece evet aynen böyle

[list][*]Waltranxwarrior[*]Waltranxpriest[*]Waltranxmagician[*]Waltranxranger[/list]
viewtopic.php?f=4&t=23600
buyrun arkadaşlar itemler boss yaratıklardan düşüyor biz dün 2 tane mor (nadide) düşürdük
we dün gecede ilk şaheser düştü kenandan buyrun bakın
buyrun arkadaşlar itemler boss yaratıklardan düşüyor biz dün 2 tane mor (nadide) düşürdük
we dün gecede ilk şaheser düştü kenandan buyrun bakın
tum carlarıma baktım hiç gece zırhı yok yaa işportaya attığım seyı arar oldum XD
Sahinx
dosta DOST
düşmana
DÜŞMAN
dosta DOST
düşmana
DÜŞMAN