GMler tek kişiye görev yapıyor!!!
GMler tek kişiye görev yapıyor!!!
Dün teşkilat sunucusunda GM tornavida Pumaaa adlı karakteri sığına sokup görevini yaptı.Nerde sizin tarafsızlığınız??
Re: GMler tek kişiye görev yapıyor!!!
evet bırde gm ler hep lodoslara yardım edıyor zembek felen geldı kımse arzlara yardım etmedı
zaten sayımız az zar zor adam topluyoruz grup bolgelerı full cekıyor lodoslarda bolgelerın gırıslerını tutmus durumda
ne bu ya oyundan soguttugunuz ıyıce sımdı oyun daha berbat hal aldı
zaten sayımız az zar zor adam topluyoruz grup bolgelerı full cekıyor lodoslarda bolgelerın gırıslerını tutmus durumda
handanın ölümü
http://www.dailymotion.com/video/xdb1dm_ikv-handan-olumu-fenomen_videogames
''Okuyun, diyor okuyun. Çünkü mürekkebin akmadığı yerde kan akıyor.''
http://www.dailymotion.com/video/xdb1dm_ikv-handan-olumu-fenomen_videogames
''Okuyun, diyor okuyun. Çünkü mürekkebin akmadığı yerde kan akıyor.''
- Reymond
- İstihbarat Üyesi

- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
fenomen yazdı:evet bırde gm ler hep lodoslara yardım edıyor zembek felen geldı kımse arzlara yardım etmedı
Katılıyorum bazı gmler gece zıh vermiş tılsımda oyunculara öyle duydum resmen taraf tutuyolar ve ayrıca migrata çok savaş yaanıyor her nekadar söylesemde dinleyen olmuyor migratın belirli bir cevresini barış bölgesi yapsınlar orda ws pwp tipi şeylerde olmasın
<)
- Suskunjackal
- FareAdam Düşmanı

Biz buraya eğlenmek için giriyoruz.Torpil yapanlar utansın.
Herkez kendine yakışanı yapar.
Herkez kendine yakışanı yapar.
- KaraXHayalet
- Yalnız Adam'ın Dostu

- Sunucu: Eminönü
Oh bune ya milletin elinden alsınlar gece zıhrları yakınlarına versinler böle bir şey olurmu gm ler açıklama beklesekte artık yeter taraf tutmayın klan savaşındada hiç bir şey yapmadınız savaşın ortasında terk ettiler bizi gm ler lodsoların oraya geçtiler ayıp valllaha ayıp
- Cerrah
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Teşkilat
Lodoslardan Ne Beklerdiniz Mısır Çarşısı Girişinde Arzları Kırmızı Halıyla Mı Karşılamaları ?
PaşaxcorleonePaşaxebuzPaşaxşifa
PaşaxcorleonePaşaxebuzPaşaxşifa
Paşaxcorleone-Paşaxpersia-Paşaxşifa
Suskunluğun Bedeli Çaresizliğin Diyetidir...
Suskunluğun Bedeli Çaresizliğin Diyetidir...
Şikayetlerinizi bize Destek formundan iletiniz.
İKV'den Haberdar Olun!
http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti[/center]
[GM]Tornavida bizler tarafından kendisine verilen test görevinden dolayı grup kurarak Sığnak'a girmiştir. Zaman sayacının tespitini yapmıştır. Sığnak içinde görev yapılmamış, yaratık kesilmemiştir. Bu asılsız iddianızı, Destek formu ile bize iletmek yerine aleni ortamda forum konusu ile gündeme getirdiğiniz için forum üyeliğiniz 7 gün askıya alınmıştır.arzarz yazdı:Dün teşkilat sunucusunda GM tornavida Pumaaa adlı karakteri sığına sokup görevini yaptı.Nerde sizin tarafsızlığınız??
Bilginize.
Hiç bir oyun yetkilisi yardımda bulunmaz!fenomen yazdı:evet bırde gm ler hep lodoslara yardım edıyor zembek felen geldı kımse arzlara yardım etmedı
Olay öyle değil. Kulaktan dolma sözlerle kanıt olmadan kimseyi itham altında bırakmayınız. Bu hoş bir davranış değildir.Reymond yazdı:fenomen yazdı:evet bırde gm ler hep lodoslara yardım edıyor zembek felen geldı kımse arzlara yardım etmedı
Katılıyorum bazı gmler gece zıh vermiş tılsımda oyunculara öyle duydum resmen taraf tutuyolar ve ayrıca migrata çok savaş yaanıyor her nekadar söylesemde dinleyen olmuyor migratın belirli bir cevresini barış bölgesi yapsınlar orda ws pwp tipi şeylerde olmasın
Tekrarı olmasın lütfen.
İKV'den Haberdar Olun!
http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti[/center]