element itemler işportaya
element itemler işportaya
bu nasıl yetenek sistemi ya element itemler artık hiçbir işe yaramıyo.sadece ws de kullanılan element itemler artık onda da bir çöp.ne yani herkes max dizsin element itemler oyundan mı kalksın bu mu yani.
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi

- Sunucu: Teşkilat
Re: element itemler işportaya
ne alakası var.
Ruh kalkalı bir şifacıyı maxla kesebilirmisin?
Derisi sertleşen yaratıkları maxla kesebilirmisin?
Evocati türü yaratıkları max la kesebilirmisin?
Yada şunu soruyorum.Defansif açıkken bir şey kesmek istesen elementle daha rahat kesersin.
Ruh kalkalı bir şifacıyı maxla kesebilirmisin?
Derisi sertleşen yaratıkları maxla kesebilirmisin?
Evocati türü yaratıkları max la kesebilirmisin?
Yada şunu soruyorum.Defansif açıkken bir şey kesmek istesen elementle daha rahat kesersin.
şöyle bişey var ama elementlerimle 50 canla kestiğim adam 2 urban takı 2 de görev itemi geçirmiş eline
gelip beni kesiyor sonra da eziq diyor. ben element sete 50m harcadım adam para harcamadan beni yeniyor.
hani emek harcayanla harcamayan bir olmayacaktı bumudur yani olay
gelip beni kesiyor sonra da eziq diyor. ben element sete 50m harcadım adam para harcamadan beni yeniyor.
hani emek harcayanla harcamayan bir olmayacaktı bumudur yani olay
Hear Me Roar
House LANNİSTER
House LANNİSTER
evet bir artık elementlerin güçlerini mi artıracaklar ne yapacaklarsa yapsınlar böyle olacağını bilsek elementlere para vermezdik
Sunucu: Teşkilat
Karakter adı: Stanley
Seviye: 44
Tecrübe: %37
Efsun: Element
Not: soyuldu şu an
Karakter adı: Stanley
Seviye: 44
Tecrübe: %37
Efsun: Element
Not: soyuldu şu an
elementler savaşçı kesmeye yarıyodu ve millet ona göre hareket etti şimdi ise max lar dağıtıyo savaşçıları eski haline gelmesini istiyoruz.mesela sakınma defansife ve ofansife bağlı olmasın açabilelim...
Defansif savaşçının %70 zırhı var. Siz max kullanmaya devam edin.
Doğru söylüyor, tek efsunlu element set yeterli. Kehribarlı Tora Tora Zırh'ımı her ihtimale karşı satmadım şimdi pişmanım. 14 milyon da zırhtan gelirdi.
APCAĞAApçağa
Ŧıгคt özɠüภ
________________________________________________________________________________________
Ŧıгคt özɠüภ
________________________________________________________________________________________
- EmirBerkKorkmaz
- Folklor Kurtarıcısı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Ya ben yanarım yanarım emden Nötron Halit* Pantolon düşürdüm adamın teki 20 m verdi üstüm yok bana lazım diye satmadım.
Şimdi 13 m veren çıksa satacağım...
Şimdi 13 m veren çıksa satacağım...
- αяz'ıη çσ¢υкℓαяı кℓαηı
тнє ∂єαтн тєαм
тüяк ѕιℓαнℓı кυννєтℓєяι ℓση¢αѕı вιηвαşı

- ikvoyuncusu2008
- Çınaraltı Müdavimi

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
250 m Değerindeki Full Hasar+Saldırı setim resmen çöp oldu.WS diyince akla gelen item olan Element şimdi sadece ayak işlerinde kullanılan tek item olarak dizilecek item haline geldi.Şimdi adamlar WS'lerde Maximum hasar itemlerle birbirine 3 bin , 4 bin vuruyor bumudur adalet ? Yetenek sisteminin Grup Bölgelerinde belli başlı yararları olabilir fakat oyunun geri kalan tarafında sınıfta kaldığını düşünüyorum ...
[YaLNıZSavaŞÇII]
bu düzeltilecektir bence arkadaşlar böyle bi saçmalık olmaz ne yani element itemleri atalım mı...element item denince akla ws gelir bu 3 senedir böyleydi...ve bundan sonra da öyle olacak biz buna göre hareket ettik o kadar emek harcadık madenlerde sabahladık...