Dev lathander ben Rpgxgökhan çözüm hakkında acil bilgi!!!

Beyaz Köşk sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kilitli
Kullanıcı avatarı
rpgxgokhan
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları

Dev lathander ben Rpgxgökhan çözüm hakkında acil bilgi!!!

Mesaj gönderen rpgxgokhan »

Merhaba yönetici lathander oyunda yaşadığımız tatsızlıkları bir köşeye bırakıp karakter hatamın düzeltilmesi hakkında bilgi istiyorum!!! Mail olarak attım fakat cevap felan gelmedi bana!!! Sanırım bu olay böyle cevapsız kalacak bende foruma başvurdum!!! Yoksa çarlarım bloklu kalcaktı!!! Lütfen sorunu en kısa zamanda düzeltin! Bende çarlarıma kavuşayım! Dediğim gibi anlattığım dışında hiç bir sorun yok!!!

KONUYU YANLIŞ YERE AÇMIŞ OLABİLİRİM ÖZÜR DİLERİM AMA BENİM İÇİN ÖNEMLİ BİR SORUN!!!

bilgi@istanbuloyun.com adresine mail attım! EĞER YANLIŞ BİR ADRESSE DOĞRU ADRESİ BİR ARKADAŞ YAZABİLİR Mİ?

TEŞEKKÜRLER...

Rpgxgökhan/Rpgxgökhanxx/Rpgxgökhanxxx
BEN YAŞADIKÇA SİZ ÇILDIRACAKSINIZ!!! <<< ALEM BUYSA KRAL RPGXGÖKHAN!!! SİZDEN BÜYÜK GÖKHAN VAR!!!
Kullanıcı avatarı
Esrefpasa
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Re: Dev lathander ben Rpgxgökhan çözüm hakkında acil bilgi!!!

Mesaj gönderen Esrefpasa »

Merhaba,
Bahsi etmiş olduğunuz konuyla ilgili yönetimle irtibata www.istanbuloyun.com/ikvdestek adresinden geçebilirsiniz.
Bilginize.
Öneri ve hata bildirimi için www.istanbuloyun.com/ikvdestek
Kullanıcı avatarı
rpgxgokhan
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

ya ordan forum gönderemedim dosyalar upload edilmedi yazıyor!!! ve hesabım günlerdir banlı lütfen iletişime geçirin biriyle beni! Yönetici banladı cekti gitti! bilgi@istanbuloyun.com adresine mail attım adres doğru değildir diye bilgi@istanbuloyun.net ve destek@istanbuloyun.com adreslerinede mail attım günlerdir cevap yok! Lütfen yetkili biri iletişime geçsin!
Kullanıcı avatarı
rpgxgokhan
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

LÜTFEN ARTIK BU KONUYU ÇÖZÜME ULAŞTIRALIM!!! OYUN HATSI YÜZÜNDEN YÖNETİCİNİN BENİ BANLAMASI SAÇMA BİŞEY!!! İSTERSENİZ OLAYI ANLATAYIM!!! Yönetici beyaz köşk severinde meteora geldi bende gördüm. Şifacımla yanına gittim. Aklıma oyun hatası geldi başkası söylemeden ben söyleyim ban yemem dedim! Hata şuydu yetenek kullanınca kudretim gtimiyordu! Ya aslında gidiyordu ama grafik hatasıydı! Yöneticiye dedim oda bana oyunda kal dedi bende öyle dediği için banlıcak sandım çık tım şifadan geçtim yan çara onada pm attı tekrar çıktım diğer yan çara girdim onuda buldu artık en sonunda banlıyacağını anladım! Sonra diğer hesaptaki çarıma geçtim. Yöneticiyi bulup olayı anlatcaktım ve banlamamamasını söyleyecektim! Oda çoktan bloklamış hesabımı! Bende neden banladın dedim oda benden neden kaçtın dedi. Bende olayı anlattım banlayacağını sandım dedim! Oda dedi ki Hatayı anlatırsan bana düzeltim hesabını açarım dedi bende nasıl olduğunu vs. anlattım bildiğim herşeyi anlattım! Oda sonra girdi çarlarıma kontrol deneme vs. yaptı! Ve düzeltemedi bu benim yapabileceğim iş değil dedi! Arkadaşlara bildireyim onlar ilgilensinler sorun düzeltiğinde mail gelir dedi sana! Bende tamam dedim bekledim. Günlerdir hiç bişi yok 3 kerede mail attım adrese gene ses seda yok! Forumdan ulaşmaya çalıştım onu beceremedim son çaeyi forumda buldum!!!LATHANDER EĞER YAZDIKLARIMI OKUDUYSAN LÜTFEN İLETİŞİME GEÇ!!!TEŞEKKÜRLER...

Rpgxgökhan
Lathander
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen Lathander »

Merhaba,

Olayın sizin anlattığınız gibi gerçekleşmesini ben de dilerdim ama öyle olmadı. Ama burada olayın gelişimin önemi olmadığı açıktır. Üyeliğiniz hakkında forum üzerinde bir bildirim yada talepte bulunma şansınız yoktur. Bizim de aynı şekilde forum üzerinden açıklama yapma şansımız yok. Bu yüzden arkadaşlarımızında belirttiği üzere www.istanbuloyun.com/ikvdestek formu ile bize başvurunuz.

NOT: bilgi@istanbuloyun.com İKV Destek Takımı'nın iletişim hattı değildir! Tüm iletişimler İKV Destek Formu üzerinden gerçekleştirilmektedir.

NOT-2: Her hangi bir dosya upload etmenize gerek yok.
İKV'den Haberdar Olun!

http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti[/center]
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön