Sayın Yönetşm sizin en büyük yanlışınız oyun içerisinde oyuncularla birebir ilişkili olan GM ler almakla başladı herşey.Onları bir kere hiç almamanız gerekirdi.
Yazık...!!!!
Yazık...!!!!
Oyunu 4 senedir oynuyorum Fakat Bu 1 sene içerisinde olan olay kadar hiç bir zaman görmedim.Bir bölge açacak İKV Yönetimi ellerine yüzerine Bulaştırdılar
Yazık vallaha gülünç bir olay.Nedeni Bence ikv yönetim takımının bilgisizliğinden kaynaklanıor eskilere bakarsak [GM]Kubilay zamanına o zamanlar 1 kere bile ikvde hata bulmazdın fakat şimdi her zaman bir sunucu bozuluyor vs. vs. gibi olaylar oluyor.Adamlar ikv yi bile sallamıor 600bin oyuncu kapasitesi olan ikvyimi geliştirsin 4milyon kapasiteli I Can Footbalımı yapsın tabiki I Can Footbalı yaparım.Dışarı Çıkmış Sokaktan Gecen 2 Adamı almış İKV nin yapmında uğraştıryor:).Halen daha bizim oyuncularımızda oynuyor yazık vallaha.
Sayın Yönetşm sizin en büyük yanlışınız oyun içerisinde oyuncularla birebir ilişkili olan GM ler almakla başladı herşey.Onları bir kere hiç almamanız gerekirdi.
Re: Yazık...!!!!
kardeşim onlar da insan 24 saat bilgisayar başında oturmuyorlar. ayrıca çok başarılı yapmışlar tebrik ediyorum.
ordan konuşmak çok kolay.
ordan konuşmak çok kolay.
Hear Me Roar
House LANNİSTER
House LANNİSTER
Böyle konuşmak çok kolay sadece hataları ve kötüleri görüp bilgisayarının başında rahat koltuğunda klavyenle buraya yazı yazıyorsun 
Birkere oyun içinde bizimle iç içe olan kişilerin alınmasını tamamiyle destekliyorum çoğu oyundada böyle oluyor GM ler artık böyle alınıyor...Ayrıca GM oyun yapımında çalışmaz yönetiminde çalışır diye biliyorum.Developer DEV ler yapımcıdır.
Ahmet abi Arif Abi Neslihan abla zembekoğlu bunlar GM olmıyacakta kimler olacaktı arkadaşım ?
yada sana şunu söyliyim bunları tanıyormusun ??
Birkere oyun içinde bizimle iç içe olan kişilerin alınmasını tamamiyle destekliyorum çoğu oyundada böyle oluyor GM ler artık böyle alınıyor...Ayrıca GM oyun yapımında çalışmaz yönetiminde çalışır diye biliyorum.Developer DEV ler yapımcıdır.
Ahmet abi Arif Abi Neslihan abla zembekoğlu bunlar GM olmıyacakta kimler olacaktı arkadaşım ?
yada sana şunu söyliyim bunları tanıyormusun ??

- ORHANBEY
- Meteor Kaşifi
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Ata
Bu saatte bile Sobee Teknik Ekibinin çalıştığından emin olabilirsiniz !
- onygs1991
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Arkadaşım KOLAYSA SEN GİT YAP bir OYUN da GELİP OYNAYALIM.adamların işi gücü var geceleri gündüzleri belli değil.sen daha arkalarından atıp tutosn
IIxKıBRıSLıxII by Mkacafer...
So Close No Matter How Far
Couldn't Be Much More From The Hearth
For Ever Thrusten Who We Are
No,Nothing Else Matters
So Close No Matter How Far
Couldn't Be Much More From The Hearth
For Ever Thrusten Who We Are
No,Nothing Else Matters
Bakıyorumda cevaplarınız her ergen tayfasının verdiği cevaplar.Arkadaşlar adamlar ikv adına güzel işler yapamıorlar haklarını veriorum bazı yerlerde.Akşama kadar çalışıorlarda yaptıkları bu kadarla sınırlı.İkv yönetimi 8 elemanla çalışıor Knight 137 elemanla çalışorki her serverde 4 GM leri var ve yapabildikleride mükemmel üstünde denebilir.Ama bakıorumda ikv halen daha kendini toparlamak yerine iyce aşağıya çekmeye çalışıor.Eskilerden oynamadığınız belliki bölyle cevaplar yazıorsunuz.Sadece size söyleyebileceğim Ahhh Eskiler Ahhhh.....
2007 den beri bu oyundayım ben...Şuanki GM lerin yöneticilik zamanları vs. hatırlıyorum... bende oyuna sitem etmiyor keşke eskiye dönsek diyorum arada sırada ama başka bir bakış açısındanda baktığımda tüm düşüncelerim değişiyor...MaMo yazdı:Bakıyorumda cevaplarınız her ergen tayfasının verdiği cevaplar.Arkadaşlar adamlar ikv adına güzel işler yapamıorlar haklarını veriorum bazı yerlerde.Akşama kadar çalışıorlarda yaptıkları bu kadarla sınırlı.İkv yönetimi 8 elemanla çalışıor Knight 137 elemanla çalışorki her serverde 4 GM leri var ve yapabildikleride mükemmel üstünde denebilir.Ama bakıorumda ikv halen daha kendini toparlamak yerine iyce aşağıya çekmeye çalışıor.Eskilerden oynamadığınız belliki bölyle cevaplar yazıorsunuz.Sadece size söyleyebileceğim Ahhh Eskiler Ahhhh.....
bir kere hatanın giderilmesi için sabaha kadar yöneticiler ve GMlerle beraberdik test sunucusunda fotolarıda var...
ve knight oyununun oyuncu sayısıyla İKV bir mi ? peki yapısı birmi ? bunları düşünmek lazım...
ben eski yönetimden Gm Abura murat abıden Madturktende memnundum şuan ahmet abiden vs.de çok memnunum o sabaha kadar olan zamana benım gözümle bakabilseniz bu insanların bu oyun için ne kadar çalıştığını görebilirsiniz...
+
edit:
rica ederim insanların yaşını vb. bilmeden yorum yapmayın.

2007 den beri bu oyundayım ben...Şuanki GM lerin yöneticilik zamanları vs. hatırlıyorum... bende oyuna sitem etmiyor keşke eskiye dönsek diyorum arada sırada ama başka bir bakış açısındanda baktığımda tüm düşüncelerim değişiyor...
bir kere hatanın giderilmesi için sabaha kadar yöneticiler ve GMlerle beraberdik test sunucusunda fotolarıda var...
ve knight oyununun oyuncu sayısıyla İKV bir mi ? peki yapısı birmi ? bunları düşünmek lazım...
ben eski yönetimden Gm Abura murat abıden Madturktende memnundum şuan ahmet abiden vs.de çok memnunum o sabaha kadar olan zamana benım gözümle bakabilseniz bu insanların bu oyun için ne kadar çalıştığını görebilirsiniz...
+
edit:
rica ederim insanların yaşını vb. bilmeden yorum yapmayın.[/quote]
Peki Ypabildikleri Bu Kadarmı sence...
+
edit:
rica ederim insanların yaşını vb. bilmeden yorum yapmayın.[/quote]
Peki Ypabildikleri Bu Kadarmı sence...
Hiç bir zaman olaylara gerçek mantığınızla bakamıyorsunuz arkadaşlar savunduğunuz düşünce kalıbı hep aynı bu insanlar bu iş için emek veriyorlar kısıtlı imkanlarda bu oyunu yapıyorlar diyorsunuz.bu düşünceyi savunduğunuz yetmiyormuş gibi saldırıya geçip kolaysa sen bir oyun yap bizde oynayalım diyorsunuz.bu aynı şu örneğe benziyor biri karşımıza çıkıp yemek yapmayı hiç bilmediği halde ben dünyanın en iyi ahçısıyım demesi ve yemek yapması gibi oluyor.Sobee nin sadece Ikv oyunu yok bakın I Can Football a ödüllere koşuyor aynı başarı ikv de olamazmıydı.ayrıca yukarıda verdiğim örnek gibi sokaktan adam toplayarak programlanmıyor bu oyun ben oyun programı yapmayı biliyorum tecrübeliyim dedikleri için alınıyorlar ama yapamadıkları gün gibi ortada.siz vicdani duygularınıza sığınarak bu insanları savunuyorsunuz.bu gidişle bende sobee ye müracat edeceğim bellimi olur çok güzel çöpten adam resmi ciziyorum diye benide işe alırlar belki 
Unutma ki ağzında bal olan arının, kuyruğunda iğnesi vardır.
Budur.Hira yazdı:Hiç bir zaman olaylara gerçek mantığınızla bakamıyorsunuz arkadaşlar.
2OO6'DAN BU YANA, ACI VEREN GEÇMİŞİN İNTİKAMI İÇİN..
http://www.izlesene.com/video/3-dk-28-s%20...%20ii/2939709
http://www.izlesene.com/video/3-dk-28-s%20...%20ii/2939709