tank hakkında

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
fenomen
Zincir Bozan
Zincir Bozan
Klan: Arzın Çocukları

tank hakkında

Mesaj gönderen fenomen »

oyunda tank hıc bır ıse yaramıyor ne kendıne cekebılıyor nede dayanabılıyor
tank o kadar nara kısrtma atıyor yınede dıgerlerıne donuyor su tank ın kendıne cekme yeteneklerı duzenlenmel
ı
handanın ölümü
http://www.dailymotion.com/video/xdb1dm_ikv-handan-olumu-fenomen_videogames

''Okuyun, diyor okuyun. Çünkü mürekkebin akmadığı yerde kan akıyor.''
Kullanıcı avatarı
Raikkonen
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Re: tank hakkında

Mesaj gönderen Raikkonen »

fenomen yazdı:oyunda tank hıc bır ıse yaramıyor ne kendıne cekebılıyor nede dayanabılıyor
tank o kadar nara kısrtma atıyor yınede dıgerlerıne donuyor su tank ın kendıne cekme yeteneklerı duzenlenmel
ı

Katılıyorum,ofansif savaşçı iyi hoş fakat defansif savaşçı düzenlenmeli.
For the justice and LODOS...

Resim
Kullanıcı avatarı
ORHANBEY
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Sunucu: Sancak
Lonca: Ata

Mesaj gönderen ORHANBEY »

İkv özel kutusunu alıp içindeki rehberde tankın nasıl kullanılcağını okuyun ondan sonra diyebilcek misiniz bunu ;)

Tank Görevini Gayet İyi Yapıyor . KULLANMASINI BİLENE !
Kullanıcı avatarı
fenomen
Zincir Bozan
Zincir Bozan

Mesaj gönderen fenomen »

ıyı guzelde orda adı gecen bazı magzalara ugradım adamların paketten haberı bıle yok nerden alıcaz onu kargoylamı :)
handanın ölümü
http://www.dailymotion.com/video/xdb1dm_ikv-handan-olumu-fenomen_videogames

''Okuyun, diyor okuyun. Çünkü mürekkebin akmadığı yerde kan akıyor.''
Kullanıcı avatarı
DavuTT
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi

Mesaj gönderen DavuTT »

fenomen yazdı:ıyı guzelde orda adı gecen bazı magzalara ugradım adamların paketten haberı bıle yok nerden alıcaz onu kargoylamı :)
haha evet teknosaya gittim böle bir ürün stoklarda görünmüo dio netten bile bakdı
...
Kullanıcı avatarı
Dapimp
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen Dapimp »

(D&R) dan özel sürüm paketini alabılırısınız mutlaka vardır
Şeytanın En Büyük Oyunu Aşk Derler

Ve Şimdi Söyle Bana

Şeytanla Zar Atabılırmısın
?

Dapimp
Datheif
Kullanıcı avatarı
Raikkonen
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen Raikkonen »

ORHANBEY yazdı:İkv özel kutusunu alıp içindeki rehberde tankın nasıl kullanılcağını okuyun ondan sonra diyebilcek misiniz bunu ;)

Tank nasıl kullanılır gayet iyi bildiğimi düşünüyorum.Rehberde yazılanlarda benim bilgiimin dışındaki şeyler değil zaten orda yazanlarıda gayet iyi inceledim.Fakat gelin görünki sığınaklarda üstü tamamen büyü buz hasarı bir büyücünün yarattığı hiddeti defansif tank çekmekte güçlük çekiyor ve hatta çekemediği için büyücü ölüyor.Birde büyücünün arka arkaya gelen kritikleri düşünüldüğünde ,bilemiyorum... Belkide biz oynamasını bilmiyoruz :)
For the justice and LODOS...

Resim
Kindar
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Kindar »

Merhabalar,

TANK savaşçıların, yetenek senkronizasyonu hakkında herhangi bir sorun olmadığını; oyuncuları akli stratejilere yönelten bu yeni yetenek sistemine bir nebze daha alıştığınızda fark edebileceğinizi düşünüyorum. Keza, aylarca test edilmiş, ve bir o kadar süre içerisinde de hazırlanmış olan bu radikal değişim söz konusu olduğunda, yorum yapmak için henüz erken olduğu kanısındayım.
Taktir ettiğiniz üzere bu bir adaptasyon sürecidir, ve bu süreç dahilinde "değişimden kaynaklanan" sorunların çözümü; biraz da sizlerin bu değişime adapte olma süreciniz ile paralellik gösterecektir.

İKV Özel Kutusu temininde yaşanan sorunlar için ise, lütfen sabit konudaki bildirimleri baz alınız. Adı geçen firmalar ile lojistik aksamalar da olabileceği düşünülerek erken irtibata geçilmesi sizlerin zaman kaybını en aza indirger. Sizlere tavsiyem gideceğiniz firmanın şube numarasını alarak önceden onlar ile bağlantıya geçmenizdir.

Teşekkürler,
Kindar
Kullanıcı avatarı
Canceazi
Kadim Hidra Avcısı
Kadim Hidra Avcısı
Sunucu: Meran
Lonca: #direngezi

Mesaj gönderen Canceazi »

ORHANBEY yazdı:İkv özel kutusunu alıp içindeki rehberde tankın nasıl kullanılcağını okuyun ondan sonra diyebilcek misiniz bunu ;)

ORHANBEY kullanmasını bilene diye söz kullanmışsın ama arkadaş haklı kesinlikle, bir tank olarak hedef spaptırmam naram kışkırtmam 15 herkese hedef saptırma yapıyorum nara atıyorum yaratığa yaratık bana geliyor ama iki meteorit atıyor büyücüler onlara gidiyor birde ne biçim tanksın üstünde tut yaratığı diyorlar.

Gerçekten Tank Yeteneklerinde Sorun Var
Resim
Colorado - Magicem
- BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN

Resim
Kullanıcı avatarı
daywalker
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen daywalker »

Burada önemli olan nara ve hedef saptırmayı ne zaman kullandığınızdır.
Yanlış zamanda kullanılan bu yetenekler doğal olarak bir işe yaramaz.
Örnek olarak, tank savaşçı yaratığa ilk olarak saldırır ve bir miktar canını indirinceye kadar diğer dps oyuncular saldırmaz.
Bundan sonra tank savaşçı sürekli nara ile saldırmaya devam ederken dps'ler devreye girer.
Asıl iş bundan sonra başlar, hedef saptırma bu andan sonra kullanılmalıdır.
Dps oyuncular bir süre yüksek vuruşlar attıktan sonra hedef saptırma yapıp onların oluşturduğu hiddeti üzerinize alırsınız ve yaratık sizden hiç ayrılmaz.
Darthwader
Ataxfilozof

Resim

"Eden kendisine eder. Yapan bulur ve çeker. Unutma, kazanmak koca bir ömür ister, kaybetmeye ise anlık gaflet yeter !" "Hz. Mevlana"

“Genel Etkileşim” sayfasına dön