OYUNDA 2 BÜYÜK HATA...!

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
XJoKeRxX
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Sancak
Klan: Arzın Çocukları

OYUNDA 2 BÜYÜK HATA...!

Mesaj gönderen XJoKeRxX »

MerhabaLar:

ÖnceLikLe sayın İkv destek ekibi sanırım iLetişim forumunda sorun var maiL qönderemiyorum bu yüzden buraya bu konuyu açmak istedim. Oyunda İki türLü büyük hata var. BunLarı kısaca size özetLeyeyim.

1.Hata:

Grup böLgeLerinden sonra hiç kimseye efsunLu eşya düşmüyor. Bunu sadece ben değiL bir kaç arkadaşın daha gözlemine başvurarak fark ettik. Sadece grup böLgelerinde değil normal bir kurt mağrasında bile efsunLu eşya düşmemektedir. (Görew itemleri dışında) Yaratıklardan düşen torbaLarda sadece efsunsuz eşya,İpek Latex kaşmir kumaş gibi materyallar ve bazı saf oLmayan madenLer düşmektedir. Ayrıca hiç bir şekilde efsunLu reçetede düşmemektedir. Bu konuda düşüren warsa hata oLmadığını yazsın çünkü ben ve sunucu arkadaşlarım iki gündür efsunLu esya dusuremedık. (Anka sunucusunda buLunanLar biLir.)

GeLeLim 2. Hataya.

2.Hata:

Buqun anka serwerında 14 LwL Lık carıma gırdıgımde cantamdakıLerı ısportaya bosaLtaym dedm. BasLadım sırayLa bosaLtmaya ıLk once fark etmedim ama cantamdakı zırhı ısmıne bakmadan ısportacı penceresıne koydum. Sonra tam satıcakdımkı bakdım GECE ZIRHI yazıyor hemen ıptaL ettım aLıswerısı bırde baktımkı 49 LwL bayan GECE ZIRHI şaşırdım hemen kLana yansıttım arkadaş qeLdi aLıswerıse actık koydum koyuLuyor aLıswerıse :? SunucuLarda rastLadıqmız bı kac zırh buna benzer hataLardan meydana qeLmektedir. Buyrun foto İsteyen ankaya qeLsn aLıswerıs acsın qosdereym kasaya attım duruyor 14 LwL carda qece zırhı ıLqınc :?

http://i1006.hizliresim.com/2010/6/12/5347.jpg

Resim

KesınLıkLe data Lar ıLe oynama yoktur. ArkadasLarın ban yersın dıye benı uyarması sonucu konuyu actım. Yönetim beni biLqiLendirirse sevinirim. ;)

İyi forumLar..
Xjokerx-Ucube
Kullanıcı avatarı
XJoKeRxX
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Re: OYUNDA 2 BÜYÜK HATA...!

qünceL :lol:
Xjokerx-Ucube
Kullanıcı avatarı
Fantomx
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen Fantomx »

Selam.
Bir kaç yorum da benden.Bu şekilde konuna destek olacağımı umuyorum.

Dün Tılsım sunucusunda yeni bölgelerden Miğratlara girmek için grup yapan arkadaşlar,
bir sorunla karşılaştı , sorun düzeltildimi bilmiyorum.

Sorun şu;Altı kişilik grupla girilecek dendi.Fakat onaltı kişilik grup istenmiş.Bu bir oyun hatasıdır.
İnşaallah düzeltilmiştir.

Bir başka hususda , önceden bahsettiğim gibi , yeni yetenek sistemi.
Bu nedir ya , insan ilk önce afallıyor.
Ofansif dövüş diye bir şey çıkardılar.
Yok efendim , hızlı dövüşü açarsan ofansif dövüşücekmişsin.Sakınmayı açmıycakmışsın.
Sakınmayı açarsan defansif dövüşebilirmişsin.
Niye bizim yeteneklerimizle oynuyorsunuz kardeşim.Bırakın eskisi gibi kalsın.
Bu böyle gitmez benden söylemesi.

HA birde ben ve daha bir çok arkadaşım , yeni bir türk yapımı mmorg oyun arıyoruz.
Bulursak , hep beraber oraya geçiyoruz.
Anlaşılan ikv kendini fes etmeye çalışıyor.
HAyırlısı olsun ne diyelim.

Sizlere ikv de iyi oyunlar
Vatan ne Türkiye’dir Türklere, ne Türkistan,
Vatan büyük ve müebbet bir ülkedir; TURAN…

Fantomx - Hunxfantom
Kullanıcı avatarı
ORHANBEY
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Klan: Lodos
Lonca: Ata

Mesaj gönderen ORHANBEY »

Acımasız eleştiriler ;) ikv yeni yetenek sistemine alışacaktır ....Yer altındaki kadime de çok söylenildi bombacıları solucana şimdi ? kimse sesini çıkarmıyor.Yeni sistem de aynı olacak ve alışacağız kullanmaya...

Bu arada efsunlu eşya düşüyor

Bknz : viewtopic.php?f=46&t=23566 (Grup Bölgesi Hediyesi)
Kullanıcı avatarı
XJoKeRxX
Cin Avcısı
Cin Avcısı

İLginçtir bugun ankaya gittiğimde itemsiz reçeteler dısında efsunsuz esyalar dısında ıtem dusmedıgını soyLedıler ama sanırım sıze o esya bır bossdan dusmus eger oyLeyse bır qorew ıtemı gıbı mutlaka dusme sartı warsa normaldır bu hata olmasına engel olmaz. Ama tabıkı senınde haklı olma ıhtımalın war dedıgım gıbı 1. hatanın dogruLuk oranı %50 ama dıger hata kesınLıkLe oyun hatası :S
Xjokerx-Ucube
Kullanıcı avatarı
kolac
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen kolac »

ıtem konusuna katılıyorum ozellıkle ıtemsız esya recetelerı dusuyor + plus olmasına ragmen :(((
Kullanıcı avatarı
Stanley
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen Stanley »

o zırhı silerler bence çantandan elden çıkarmaya bak xD
Sunucu: Teşkilat
Karakter adı: Stanley
Seviye: 44
Tecrübe: %37
Efsun: Element

Not: soyuldu şu an
mustangtr
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen mustangtr »

element itemler tamamen çöp oldu.ne yapmaya çalışıyo bu yönetim anlamadım herkes max mı giysin iridyum 30 m mi olsun bu mu yani.max canavar keser element insan keser.bu yanlışsa söyleseydiniz 1.5 senemi kaybetmezdim
Kullanıcı avatarı
sahinx60
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen sahinx60 »

Ben en az 20 defa gurup bölgelerine girdim aslında kısada durmadık hiç bi zaman ama bir kere olsun efsunlu esya dusmedi hep çöp düsüyor item dussun diye plus alıyoruz oda ise yaramıyoz ne yapsak bilmemki... o kadar zamanımı harcıyorum bu oyuna ama yok bişi olmuyo itemlerde çöp oldu artık islemiyo bu görevleri yapabilmek için yeni efsunlu esyalara sahip olmak gerekir ama oyunda parası olmayanlar var onlar ne yapsın...

Tamam siz çalısıyosunuz ama bizim uyarıılarımızıda dikkate alın lütfen.ancak bu sekilde bu oyun gelisir
Sahinx
dosta DOST
düşmana
DÜŞMAN
Kullanıcı avatarı
abdullatif82
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen abdullatif82 »

olurmu plus üyelere 2 kat daha eklendi efsunlu eşya düşmesi için ama sanırım katlayacaklarına bölmüşler :)
Fetih Cyberxonbaşı Trowhy

zaman, insanları değil ancak armutları olgunlaştırır ..

“Genel Etkileşim” sayfasına dön