Meranın en iyi 20 büyücüsü
Re: Meranın en iyi 20 büyücüsü
nerde benim dostum yoldaşım RELAXEFENDY onun üzerine büyücü tanımam bu oyunda .
eminönü <<<<< ====>>>>> KUKLACI
BAKİİ <<<<<< ======>>>>>>> ReQuIEM
Abdülhamid
EbuDüCaNe
BAKİİ <<<<<< ======>>>>>>> ReQuIEM
Abdülhamid
EbuDüCaNe
-
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
BUNU YAZAN ARKADASA CHEMBERS FENA KOYMUSKI ONU EN BASA YAZMAYI UNUTMUS VE CEHEMBERS IYI BIR BUYUCU OLMADIGINI DUSUNENE ARKADASLARIN YA BI SORUNU VAR YADA SERRUHUN YALAMASI OLDUGU ICIN BOLE YAZIYOLAR
- soulofxkrnlk
- Cin Avcısı
- Klan: Arzın Çocukları
Katılıyorum . !!Choosensxoxygen yazdı:BUNU YAZAN ARKADASA CHEMBERS FENA KOYMUSKI ONU EN BASA YAZMAYI UNUTMUS VE CEHEMBERS IYI BIR BUYUCU OLMADIGINI DUSUNENE ARKADASLARIN YA BI SORUNU VAR YADA SERRUHUN YALAMASI OLDUGU ICIN BOLE YAZIYOLAR
Bn Şerruh Gibi İftiracı ;
Bn Şerruh Gibi Hırsız ;
Birini Daha Görmedim
Su BüyüLer Üstüne büyü tanımam .
''ReLaxxEefendyy''
''Chembers''
''Boltuvet''
''Zentiusxmerlin''
BnLarıda Koy LisTeYe ..
Ne yapsak öldürüyorlar bizi
çalışsak da öldürüyorlar
çalışmasak da
savaşsak da
barışsak da
yaşasak da
ölsek de öldürüyorlar bizi...
Jose Marti
-
- İri Fare Avcısı
KESILINCE ZORUNA GIDEN FORUMA SACMA SAPAN SEYLER YAZIO .. YA ADAM GIBI DOVUS YADA ADAM GIBI SUS
- SeRRuh
- Sivri Ada Kaşifi
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Utopia
- Discord: sahinmur4t
A be Embesil,soulofxkrnlk yazdı:Katılıyorum . !!Choosensxoxygen yazdı:BUNU YAZAN ARKADASA CHEMBERS FENA KOYMUSKI ONU EN BASA YAZMAYI UNUTMUS VE CEHEMBERS IYI BIR BUYUCU OLMADIGINI DUSUNENE ARKADASLARIN YA BI SORUNU VAR YADA SERRUHUN YALAMASI OLDUGU ICIN BOLE YAZIYOLAR
Bn Şerruh Gibi Hırsız ;
Birini Daha Görmedim
''ReLaxxEefendyy''
''Chembers''
''Boltuvet''
''Zentiusxmerlin''
BnLarıda Koy LisTeYe ..
İftira attıgımı,Hırsızlık yaptıgımı Kanıtlayabilecekmisin ? Sizin gibi soytarılar kesilmeyi hazmedemiyor Bu yüzden iftira atarak aciz bir duruma düşüyorsunuz Senin adın yok o Listede Kıskancından Çatla
Choosensxoxygen yazdı:KESILINCE ZORUNA GIDEN FORUMA SACMA SAPAN SEYLER YAZIO .. YA ADAM GIBI DOVUS YADA ADAM GIBI SUS
Adam Gibi Vs atmıyor bazıları Kaçarak bişeyleri kanıtlamaya çalışıyorlar böyle adamlarla işimiz olmaz !
-
- İri Fare Avcısı
SENIN GIBI GERIZEKALILAR YUZUNDEN YUNA GIRMEKTE SARMI AMLE
-
- İri Fare Avcısı
KENDINIZI BI #@!? SANIP ORTAYA ATLAYIP ADAMA VS DEYIP ONDAN SONRADA YOK OLE ETTI YOK BOLE ETTI DIYIP EZIKLEGINI ORTADAN KALDIRMAYA CALISMA
-
- Salgın Koruyucusu
ıtaat kardeşimize katılıyorum adam 18 bn vurdu ben 30 lwl büyüüyüm 6152 vurdm benide katın
- soulofxkrnlk
- Cin Avcısı
KanıtLamama Gereq Yoq Ama Emin oL iSTeSeM KanıtLarım . !!SeRRuh yazdı:A be Embesil,soulofxkrnlk yazdı:Katılıyorum . !!Choosensxoxygen yazdı:BUNU YAZAN ARKADASA CHEMBERS FENA KOYMUSKI ONU EN BASA YAZMAYI UNUTMUS VE CEHEMBERS IYI BIR BUYUCU OLMADIGINI DUSUNENE ARKADASLARIN YA BI SORUNU VAR YADA SERRUHUN YALAMASI OLDUGU ICIN BOLE YAZIYOLAR
Bn Şerruh Gibi Hırsız ;
Birini Daha Görmedim
''ReLaxxEefendyy''
''Chembers''
''Boltuvet''
''Zentiusxmerlin''
BnLarıda Koy LisTeYe ..
İftira attıgımı,Hırsızlık yaptıgımı Kanıtlayabilecekmisin ? Sizin gibi soytarılar kesilmeyi hazmedemiyor Bu yüzden iftira atarak aciz bir duruma düşüyorsunuz Senin adın yok o Listede Kıskancından Çatla
Choosensxoxygen yazdı:KESILINCE ZORUNA GIDEN FORUMA SACMA SAPAN SEYLER YAZIO .. YA ADAM GIBI DOVUS YADA ADAM GIBI SUS
Adam Gibi Vs atmıyor bazıları Kaçarak bişeyleri kanıtlamaya çalışıyorlar böyle adamlarla işimiz olmaz !
''Senin adın yok o Listede Kıskancından Çatla
Su cümLeye BaksanıZa VeLeT oLdugun bLli oLuyo ZaTen .
+bnm ismimin orda olmaması kıskanmamı gereqtirmez aksine mutlu oLurum senin gibi bi saLaq TaRaFıNDaN HaZıRLaNaN LiSTeYe KoNuLMaDıM DiYe
bide iftiracı dielim diyosun LaN BeN SaDeCe MephistopheLes e Şerruh dedim diye bana demedigin İftira KaLmadı yoq HıRsıZ Yok BİLmiYom Ne.Ondan SOnra Ne oLdu Aynı o dedigimden SoNRa KholpashaLixFaCe De MephistopheLes e Şerruh diyince Neden Bi Yerin KaLkmadı Yoqsa KoRKuYoNMu oNDaN
Ve AKadı caLanda Mephistophelesi caLanda Ya Sensin Ya ReeL aRKıN
..
Bide Basbaya BeLLi Chembers i KoyMamanın NedeNi
Ne yapsak öldürüyorlar bizi
çalışsak da öldürüyorlar
çalışmasak da
savaşsak da
barışsak da
yaşasak da
ölsek de öldürüyorlar bizi...
Jose Marti
-
- İri Fare Avcısı
Kskxmage gercektenmı mage atarmıydın herkesle atıp da yenılırmıydın . senı Kutuplardaxpaşa bılge ıtemlerle yatırmadımı 5-2 Çalıntı ıtemlerı ucuzdan almak kolay gelmıs sana kı kutuplarda nın ıtemlerını yansıtıp duruyorsun. Hangı zıhnıyet calıntı ıtem oldunu bıle bıle gıdıp o ıtemlerı alır ve tanesıne 100m ceker lan adamın ıtemlerını ucuzdan savacı ıtemlerıyle takas ettın bıde dıyorsun kı 350m verdım. öyle hırsızlıkla bır yere gelınmıyor. Zamanında kutuplardaxo yatırdı senı kaç kere ... sonra ben .... keremde garantı yatırmıstır sakın baana vs atıyorum deme .Tesladan bıle kactın kesılmekten kurtulamadın Kutuplardaxpaşa 5-2Kskxmage