Resimlerde gördüğünüz gibi sürekli Ekranda garip cisimler uçuyor daha önce konu açmıştım ayarları düşür, driver güncelle sorun düzelir denildi ama sorun düzelmiyor ayrıca bana Ekran kartın dandiktir eski oyunları çalıştırır ama yenileri çalıştırmaz demiştiniz ama ne hikmetse bu kart şuana kadar 15 tane oyun çalıştırdı ve bu oyunların hepsi 2009-2010 çıkışlı en YENİ oyunlar. Bu Kart sadece Street fighter ve IKV çalıştırmadı bunlarda daha ESKI oyunlar. Inanın onca emeğim boşa gitti her ay plus alan oyuncuydum bu hata yüzünden oyundan koptum, yardımlarınızı bekliyorum.
Ayrıca Yönetime sesleniyorum, Dünya üzerindeki her Oyunun desteklediği INTEL Ekran kartlarını İKV neden tanımıyor?
ATI kullanıyorum. Aynı sorun bende de var. Güncellemek hiçbir işe yaramıyor.
Sanırım buna çözüm bulmayacak yönetim. Bulsaydı eğer 3 yılda birşeyler yapardı. DESTEK'e attığım mesaja da cevap vermiyorlar zaten.
Arkadaşlar oncelikle cevap yazdıgınız için teşekkürler. Görüyorumki tek madur ben değilim... Eğer bütün madur arkadaşlar sesimizi yükseltirsek yönetimin buna bir çözüm bulacağına inanıyorum. Daha doğrusu buna bir .çözüm olmalı mutlaka. Çünkü gerçekten sorun ekran kartında değil bütün oyunları çalıştırabiliyorum bu şahsen kartla.
Intel Marka Ekran Kartı Hatası Ve Yönetime Sual hatası :
ÇÖZÜM : İKV GÜNCELLEME EKRAI GELDIĞINDE AYARLARA GIRIP EKRAN ÇÖZÜNÜR LURLÜĞÜ 1024-768 DEĞERİNDEN DAHA FAZLA YAP ORNK: 1028 - 1024
Pixer Shader 3 desteklemedi için oyunda bu tür teknik arızaların olması normal birşeydir. Ekran kartınıza pixel shader 3 destegi eklendigi zaman bu sorunun çözülebilcegini düşünüyorm.
İntel Ekran Kartlarında (Mobile ) Xp driverlarında daha güncelleme olmadı ama Win7 Driverları eklendigi gün 2009 'da yeni grafik kartı sürücüsü eklendi. Eger wista yada xp kullanıyorsan win7 ye geçip ordaki driverları kurmanı öneriririm iyi günler