Bir Zamanlar Aile Gibiydik... Patiklipenguen'den Selamlar...
Re: Bir Zamanlar Aile Gibiydik... Patiklipenguen'den Selamlar...
LEGEND"s NEVER DİE
HoşgeLdiniz arkadaslar sizleri görmek güzl oyunda daha sık görüşmek dileğiyle..
Rdmxenkin
Vee serdarrr sen hiç gözüme gözükme nerelerdesin sen hayırsız (:
Rdmxenkin
Vee serdarrr sen hiç gözüme gözükme nerelerdesin sen hayırsız (:
Lokka yazdı:Ne kadar sadıgın zoruyla da olsa yazıyorum)
Selam arkşlar sadıga bende katılıyorum (tehdıt ettı ama olsun)) Oyunun harbi eski tadı tuzu kalmamıs duydugum kadarıyla ama yınede bulusma fıkrı gusel eskı arkşlarla 2 satır muhabbet fena olmaz (: İnş toplaşırız anlaşırız konuşuruz
)
Ezikkkkk) (o kendını bılıyor (: )
SaYGıLaR
Rdmxlokka
***EnKiN***Rdmxenkin***Rdmxenkinx***Rdmxfenerium***
- piyanist2004
- İskele Babası
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
oooo aşıklar burdada bi arada nasılsı nız güzel aşıklar p.peri p.penguven biz tamgaz devam kendinize iyi bakın
darbexiboli-kasırgaxibolii-iboli-ibolixbüyü-ibolixşifa artık hangi isimle hatırlarsanız beni
darbexiboli-kasırgaxibolii-iboli-ibolixbüyü-ibolixşifa artık hangi isimle hatırlarsanız beni
- batuxxintikam
- Sahaf Yardımcısı
- Klan: Arzın Çocukları
sadık h.g kardesim konu acman güzel nerlerdesiniz sizler ya özledik valla herkes oyunu buırakıyor küfürler havada ucusuyo
saygı dostluk kalmadı sadece bi kac kişi arasında var işte sizleri tekrardan aramızda görmek güzel hafta sonu adada bulusalım gelinde 
Batuxxintikam Optımusbraynn optımusxbraynn
Batuxxintikam Optımusbraynn optımusxbraynn

işte bu dur patiklipenguen patikliperi bir arada
ikinizide özlemişim bee bende hemen yarın buluşalım :twisted: kONtR£AlÇiK :twisted:
- Nymphetamine
- Acemi Savaşçı
- Klan: Arzın Çocukları
Birçok insanın duyduğu özlemi ve düşüncelerini dile getirmişsin. Şu an bende oyunu oynamaıyorum fakat eski ortamı özlüyorum. Çok fazla samimi olmasam bile eskilerin varlığını, konuşmalarımızı özlüyo insan. Patikliler grup olarak birden yok oldu. Patikliperi, patiklitosbaa, patiklipenguen hiçbrinizi göremedik zaten güncellemeden sonra. Şu an için oyunda küfür almış başını gitmiş durumda yani oynancak bir tarafı yok fakat bu oyunu güzel kılan bizlerin varlığıdır birazda. O nedenle birgün eskilerin oyunda bir arada olmasını çok isterim.
Nymphetamine, Almora, Gothicxromance, Eser
Nymphetamine, Almora, Gothicxromance, Eser
(Nymphetamine)(Almora)(Gothicxromance)(Göktürkxalmora)(Behemoth)(Incubusxsuccubus)(Nigthwish)
ESER
ESER
H.geLdin Sadık Başkan 
*฿чx¡η₣αŻ
*฿чx¡η₣αŻx
*ELhαmЯα
*ÖЯgüLüx¡η₣αŻ
*฿чx¡η₣αŻx
*ELhαmЯα
*ÖЯgüLüx¡η₣αŻ
-
- İri Fare Avcısı
- Klan: Lodos
slm sadık nasılsın uzun zaman oldu nasıl gidiyo karahan hala ordamısınız buluşma tarihini bekliyom bır gece oyunda herkesı toplayında ordan da selix mıcırı da al gel karahanda kaç lwl oldunuz benım car ne alemde 3 aydır oyun yuzu görmedım arada benım carada girin şifre sızde olması lazım
İKV: oflu
KARAHAN: QFLU
İKV: oflu
KARAHAN: QFLU
The mad dog chasing fish anchovy
]

Selam dostlar ve tanımadığm yeni kişiler.. İsomiso & Antijen den herkese sevgiler..
Oyuna girmeyeli (bayramda 1*2 saat takılmışlığım var onu saymazsak) 3 ay oldu belki. Oyun için girmiyorduk zamanında muhabbet etmek,dertlerimizi paylaşarak azaltmak içn, mutluluklarımızı paylaşarak arttırmak içn,abimizi ablamızın oh güzel sohbetlerini dinlemek içn giriyorduk. Bi kişi ile üzülüyor, bi kişi ile seviniyorduk. Oyun iidi,oyunu iyi yapan iyi dostların olmasıydı...
Giden zaman geri gelmez,anılarımz mazimizde hala güzel.Yenileri böyle olmayacak.
Uzatmaya gerek yok İstanbul Üniversitesi Deniz Ulaştırma İşletme Mühendisliği 1. sınıfından herkese tekrar selamlar, sağlıcakla kalın
İsomiso & Antijen
Oyuna girmeyeli (bayramda 1*2 saat takılmışlığım var onu saymazsak) 3 ay oldu belki. Oyun için girmiyorduk zamanında muhabbet etmek,dertlerimizi paylaşarak azaltmak içn, mutluluklarımızı paylaşarak arttırmak içn,abimizi ablamızın oh güzel sohbetlerini dinlemek içn giriyorduk. Bi kişi ile üzülüyor, bi kişi ile seviniyorduk. Oyun iidi,oyunu iyi yapan iyi dostların olmasıydı...
Giden zaman geri gelmez,anılarımz mazimizde hala güzel.Yenileri böyle olmayacak.
Uzatmaya gerek yok İstanbul Üniversitesi Deniz Ulaştırma İşletme Mühendisliği 1. sınıfından herkese tekrar selamlar, sağlıcakla kalın
İsomiso & Antijen
İsoMİsooo (= Antijen... O bir lodos şifacısııı , o birr arzların baş belası
Beyaz Köşk
Arz'ın Çocukları
Maviejder
Arz'ın Çocukları
Maviejder