Selam lar !
YÖNETİME DUYRULUR COK AFEDERSİNİZ AMA BAKIN TEKRAR SÖYLÜYORUM COKK COK AFEDERSİNİZİ AMA
1 #@!? BENİM NAMIMI KÖTÜYE KULANIYOR ADAM PLUS ALMIŞ HEM HAVA ATI YO AYRICA KASIL DIGIM YERİ İŞKAL EDİYOR VE
Bölgeden ve klandan Beni kötü lüyor
[ADAMIN ADI Jekooo
ADAMIN BÖLGEDEN VE KLANDAN YAZDIKLARI ŞÖYLE ; Gokan hırsız dır
Ve büsürü kişi bana pm atı adamın neyini caldın ve küfüürler yazık ama beni bukadar kötüledi bazı arkadaşlarımda pm atı adamın itemini ver diyolar ama ben kimsnein itemini almadım diyorum inan mıyolar
Benim teksucum orda kasılmak ve konuşmamak tı ...
/color]
BazılarınınBunu yapması hiç hoşuma gitmiyor bukadar daolmaz!
BazılarınınBunu yapması hiç hoşuma gitmiyor bukadar daolmaz!
Bir adamı sabah görürsem önemsemem, öğlen görürsem tesadüf derim, ama akşam da görürsem hiç düşünmem öldürürüm.
Re: BazılarınınBunu yapması hiç hoşuma gitmiyor bukadar daolmaz!
KOnu Güncelll Yetkililer yokmu 1 kişi ilgilensin şu adamla oyuna girer girme z arkadalşlarım yazıyo ne caldın diye ...
Bir adamı sabah görürsem önemsemem, öğlen görürsem tesadüf derim, ama akşam da görürsem hiç düşünmem öldürürüm.
- ORHANBEY
- Meteor Kaşifi

- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Ata
Oyun içerisinde 'şikayet et ' butonunu kullanarak veya ekran görüntüsünü www.istanbuloyun.com/ikvdestek adresine göndererek sonuca ulaşabilirsiniz.
ORHANBEY yazdı:Oyun içerisinde 'şikayet et ' butonunu kullanarak veya ekran görüntüsünü www.istanbuloyun.com/ikvdestek adresine göndererek sonuca ulaşabilirsiniz.