Arkadaşlar düşündüm taşındım :idea: en azından şimdilik böyle birşey verebilirsiniz.(Süpürmeyi test etmeyi düşünüyorum çünkü ofansif dövüş ile 2 katına çıkıyor örnek 1500 vuruyorsun 3000 çıkar demektir)
Ve yetenekleri sadece grup bölgeleri olarak düşünmeyin :!:
15 ofansif dövüş
15 depar
15 ağır vuruş
15 sert vuruş
15 zihin toplama
15 durdurma
5 dikakt dağıtma
3 sarsılmaz
Cehaletle deha arasındaki gerçek fark nedir biliyor musunuz ? Dehanın sınırları vardır cehaletinse hiçbir sınırı yoktur. Silencend Fiqan Ieqo
Fiqan yazdı:Arkadaşlar düşündüm taşındım :idea: en azından şimdilik böyle birşey verebilirsiniz.(Süpürmeyi test etmeyi düşünüyorum çünkü ofansif dövüş ile 2 katına çıkıyor örnek 1500 vuruyorsun 3000 çıkar demektir)
15 ofansif dövüş
15 depar
15 ağır vuruş
15 sert vuruş
15 zihin toplama
15 durdurma
5 dikakt dağıtma
3 sarsılmaz
Kardeş Bişey Soracam Sen Bu yazılar nasıl Ortaya Yazıyorsun Bide İmzandaki nasıl sağ taraf a yazdın ?
>>Başkentlii ~Başkentliixneco~Pehlione<<
● Dυναяdα яєѕмιη σℓαcαğıηα αℓємdє ιѕмιη σℓѕυη... ● Sokak Lambası Değilim Öyle Her 10 Metrede Bir Rastlayamazsın Bana . . .
Fiqan yazdı:Arkadaşlar düşündüm taşındım :idea: en azından şimdilik böyle birşey verebilirsiniz.(Süpürmeyi test etmeyi düşünüyorum çünkü ofansif dövüş ile 2 katına çıkıyor örnek 1500 vuruyorsun 3000 çıkar demektir)
15 ofansif dövüş
15 depar
15 ağır vuruş
15 sert vuruş
15 zihin toplama
15 durdurma
5 dikakt dağıtma
3 sarsılmaz
kardeş 2 katına nasıl çıkıor açıklıım ve snn de 270 binn gitmesin mesela o 400 vuruo onla 800 vurur ...2000 bile vurması imkansız...
15 ofansif dövüş
15 depar
15 ağır vuruş
15 sert vuruş
15 zihin toplama
15 durdurma
5 dikakt dağıtma
3 sarsılmaz
kardeş 2 katına nasıl çıkıor açıklıım ve snn de 270 binn gitmesin mesela o 400 vuruo onla 800 vurur ...2000 bile vurması imkansız...
Karşı tarafıda ofansif düşünürsek rahat 1250 civarında vurabileceğini tahmin ediyorum ofansif dövüş ile 2500
Cehaletle deha arasındaki gerçek fark nedir biliyor musunuz ? Dehanın sınırları vardır cehaletinse hiçbir sınırı yoktur. Silencend Fiqan Ieqo
Klan savaşlarını demiyoruz.Konu başlıgına iyi bak ,Vs lerden söz ediyoruz.
Benim düşüncem Şu;
DEfansif:15
Sakınma:15
Durdurtma:15
Kanatma:15 ( süresi kısaldı ve etkisi arttı )
Zihin:15
Dikkat:15
Eski Vs ler geri döndüğü için mUtluyum,Umutluyum
Azdan az çoktan çok gider. Namımızın büyüklüğü dostlarımızın büyüklüğündendir
Ramcan yazdı:Klan savaşlarını demiyoruz.Konu başlıgına iyi bak ,Vs lerden söz ediyoruz.
Benim düşüncem Şu;
Karşı klan ws lerinde işe yarar ve Örn: "Migrat girişinde bazen aralar kızışıp savaş çıkabiliyor". böyle durumlardan kaçmak ve karizmayı kurtarmak için depar 15lenmeli
Ramcan yazdı:Klan savaşlarını demiyoruz.Konu başlıgına iyi bak ,Vs lerden söz ediyoruz.
Benim düşüncem Şu;
Karşı klan ws lerinde işe yarar ve Örn: "Migrat girişinde bazen aralar kızışıp savaş çıkabiliyor". böyle durumlardan kaçmak ve karizmayı kurtarmak için depar 15lenmeli
depar zaten savaşçıya verilmiş en önemli skill tank olsanda deparın olması lazım...