Yakamozxefemeih yazdı:öncelilkle daha yeni yerleri görmedim boss ların güçlerini bilmiyorum ama ilk kesmişşniz hepinize tebrikler yeni bölgelerin gelmesi her yönden çok iyi oldu herkesin gerçek yüzünüde görmüş olduk demekki bundan sonra herkese güvenmicekmişşin (bu lafı anlayan anlar) bunuda anlamış oldum tekrardan tebrikler
Düşünen adamı ilk biz kesdik DD
- SeiGNeuR
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Düşünen adamı ilk biz kesdik DD
Tel Tel ve Iplik Iplik Dikseler de Agzimi;
Tek ses Duysalar;Allah...Yoklasalar Nabzimi.
Her Agizda,Her Telde,Fanilik Diriltisi
Sonunda Tek Bir Sarki,Tabutun Gicirtisi...
SeiGNeuR 04
Tek ses Duysalar;Allah...Yoklasalar Nabzimi.
Her Agizda,Her Telde,Fanilik Diriltisi
Sonunda Tek Bir Sarki,Tabutun Gicirtisi...
SeiGNeuR 04
- YakamozxPaix
- Işık Hanım'ın Elemanı
Evet arkadaşlar öncelikle tebrik ederim başarınızdan dolayı ve savas arkadaşım yakamoz loncasındaki arkadaşlar bana neden kızgın diye bana sormustu cevabı burda savascım baska yerde aramana gerek yok ben kızgın değilim ama digerleri kızgınmıdır bilmiyorum madem bu kadar cok heveslisin roa ya gitmeye yolun bahtın açık olsun.. Ve bu konuda Roa ya girme hevesinin sebebini henuz çözemesemde az cok olayları anlamaya basladım bundan sonra hiçbir şekilde Yakamoz loncası Roa nın hiçbir faaliyetinde yanında olmama kararı almıştır hepinize iyi forumlar iyi oyunlar dilerim...SavaS38 yazdı:ben RoA ya alındın mı oktay ?
YakamozxPaix
Beyazın kaderi kirlenmek siyahın kaderi suçlanmaktır.

Y a K a M o Z

Y a K a M o Z
Sızlerı basarınız ıcın kutluyorum fakat su saat olmasına ragmen halen oyunu ındırıyorum cunku butun gun ıs yerınde calıstım ve eve 7 geldım ama oyunu ındırmeme ragmen 99 takıldı ve ıptal etmek zorunda kaldım sımdı ınmesıne az kaldı bu sefer bır sorun cıkmaz sanırım.Bu arada hangı lonca daha guclu herkez tam oyuna gırdıkten sonra cıkacak.Bence sımdıden havalanmayın Roa guzel bır lonca olsada bır ozellıgı yok benım loncam TLOO da oyle ve dıger loncalarda basarı kısılerın basarısıdır.
Kötülerin insanlığa zulüm ettiği bir zamanda,kalpleri kararmışların çığlık seslerini duymuyorsan,daha İNZAR gelmemiş demektir.
Gazapateşi Lycanx Gazapşifa İnzarr
Gazapateşi Lycanx Gazapşifa İnzarr
o soruyu neden sorduğumu bilmiosunuz ve işi siz büyütüosunuz hem ben RoA ya katıldım gibi bi açıklama yapmadım.Yakamozlardan ayrılma nedenim üye alımındaki dikkatsizlikdir.
Kankaxmagician
Aferin ilklerin adamısnız siz millet ilk uzaya biz çıktık diye sevinir yurdum insanıda bunlara sevinir.
- yaban
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Lonca: Raiders of Anatolia
sen bi uzaya çıkta seninde arkandan sevinelim arkadşım.bu ne saçma bi yorumdur . burası tartışma gerginlik yaratma ortamı deil biz sadece yapılan bi olayı arkadaşlarımızla paylaşmak istedik herşeye limon sıkmakta üstünüze yok yurdum insan işte :evil:gicikadam yazdı:Aferin ilklerin adamısnız siz millet ilk uzaya biz çıktık diye sevinir yurdum insanıda bunlara sevinir.

Klan:Arzın Çocukları
Rütbe:***

- YakamozxPaix
- Işık Hanım'ın Elemanı
SavaS38 yazdı:o soruyu neden sorduğumu bilmiosunuz ve işi siz büyütüosunuz hem ben RoA ya katıldım gibi bi açıklama yapmadım.Yakamozlardan ayrılma nedenim üye alımındaki dikkatsizlikdir.
soruyu neden sordugunu niye soralım soru gayet acık oktay roaya alındımmı bunun baska bir izahı varmı gelelim yakamozlardan ayrılma nedenine bu neden için benimle konustunmu??? yada gelip abi su söyle bu böyle dedin mi?? demedigini sende biliyorsun neyse sorun yok benim için herkez gitmekte de hürdür kalmakta da bu şekilde bir ayrılıkda yara alan biz olmadık olmayız bu sekilde gidecek olanlara her zaman kapı acık olur ama dönüşü ebediyete kadar kapanmıştır bu konuya bir daha yorum yazmayacagım verdiğimiz rahatsızlık için özürdiler iyi oyunlar ve iyi forumlar dileriz....
YakamozxPaix
Beyazın kaderi kirlenmek siyahın kaderi suçlanmaktır.

Y a K a M o Z

Y a K a M o Z
Merhabalar..
ArKaDasLar Tebrik Ederim Şahsım Adına. inşallah Sonuna İlk Ulasmanız Temellisiyle...
Faex /GladioxFaex
ArKaDasLar Tebrik Ederim Şahsım Adına. inşallah Sonuna İlk Ulasmanız Temellisiyle...
Faex /GladioxFaex
Güzel bir oyunun son sözü yoktur .
-
- Salgın Koruyucusu
Tebrikler arkadaşlar.oyuna giremiyorum ama böyle güzel haberleri tanıdıklardan duymak güzel oluyor 
PsiCoMaNiaC-Psicoxsifa
Tebrik ederim Güzel kesmişsiniz o kadar iksire yazık oldu
Helal kardeşlerime
~~BEKLENEN GÜN GELECEKSE ÇEKİLEN ÇİLE KUTSALDIR~~~
Zalimfelek Dragayxoğuz Tuvaletkağıdı
Zalimfelek Dragayxoğuz Tuvaletkağıdı