GM ' Lerin Üstüne Gitmeyin Artık !

Beyaz Köşk sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Tacsiz
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Ata

Re: GM ' Lerin Üstüne Gitmeyin Artık !

Mesaj gönderen Tacsiz »

Ruthlessxleader yazdı:demesi kolay ama demekle olmuyor demekki harcanan para emek sana koymamış anlaşılan ;) burda olan olayları GM değilde benmi düzelticem tabikide hayır.. oyunun bi an önce düzelmesi lazım artık sabır denen birşey kalmadı ;)
Sınırsız plus (Artık yok)
Oyundan düşmüyordu (Artık 3 4 dkda bir)
Lag denen birşey yoktu (2 katı 3 katı var)
ben burda kime dert yanıyım sen söyle şimdi ? Para harcıyoruz biz burda bizim sayemizde biz bu oyunu oynamasak burda ne GM kalır ne birşey umarım anlatmısımdır ;)
3 şey söylemişssin 3 de saçma hem oyun üyeliği bedava olacak hem plus sınırsız olacak oldu canım başka derdin bu 1 2cisi oyundna düşmen senin moderminle ilgili bir sorunun olmadığı ne mağlum
3 lag diyorsun oyundayken başka video izlenebilir bilen bir site açtığında veya internetten radyo dinlerken bir dosya nidirirken oyunda lag olması normal bişeyide ifitiraf edeyim herşey güzel ama iyice batırdılar oyunu ya kim skillerin eskisi gibi olmasından şikayetciydi allah aşkına ya bune ya bıraktım oyunu ileriki zamanlarda dahada kötüleşecek gibime geliyor :( skiller sıfırlanıp düzeltilmesini istiyorum sadece bide lnoca kanalının çalışmasını
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
ReaL
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen ReaL »

istemıyorsan oynama senı Zorla oyuna Getiren mi Var :) (begenen oynar begenmeyen .. )
HerkeS KeNdiNe BİrİNİ ÖrNeK aLır aMa beN Kendİmi

AkYıLdiZxMaYsTrO büyücü
Kullanıcı avatarı
Tacsiz
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Ata

Mesaj gönderen Tacsiz »

gmlere yüklenmeyin diyorsunuz şimdiki gmler kişilerle nerdeyse ilgilenmiyor artık eskiden böylemiydi Hkn abiyi özledim otururduk bankada karşılıklı sohbet ederdik :( şimdiki gmlerin çoğu hepsi demiyom çoğu kimseyle ilgilenmiyor sadece etkilinklerde oyundalar başka bir zaman yoklar oyunda nerdeyse şuan benim en çok değer verdiğim 2 gm var ERDOĞAN abi ve ZEMBEKOĞLU abi onlar oyuncularla sohbette ediyor şikayet ve isteklerinide dinliyor
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Ruthlessxleader
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen Ruthlessxleader »

ReaL yazdı:istemıyorsan oynama senı Zorla oyuna Getiren mi Var :) (begenen oynar begenmeyen .. )
Beğeniyoruzki oynuyoruz .. böyle ilgilenmiceklerse oynadıgımız oyundan ne hayır gelıcek ? sabahtan beri isyan ediyordunuz bi anda nasıl döndünüz öyle anlamadım ;)
Resim
Kullanıcı avatarı
ReaL
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen ReaL »

Beğeniyoruzki oynuyoruz .. böyle ilgilenmiceklerse oynadıgımız oyundan ne hayır gelıcek ? sabahtan beri isyan ediyordunuz bi anda nasıl döndünüz öyle anlamadım

O zaman Sayki bi Gün Netin Kesildi
HerkeS KeNdiNe BİrİNİ ÖrNeK aLır aMa beN Kendİmi

AkYıLdiZxMaYsTrO büyücü
Kullanıcı avatarı
Ruthlessxleader
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

3 şey söylemişssin 3 de saçma hem oyun üyeliği bedava olacak hem plus sınırsız olacak oldu canım başka derdin bu 1 2cisi oyundna düşmen senin moderminle ilgili bir sorunun olmadığı ne mağlum
3 lag diyorsun oyundayken başka video izlenebilir bilen bir site açtığında veya internetten radyo dinlerken bir dosya nidirirken oyunda lag olması normal bişeyide ifitiraf edeyim herşey güzel ama iyice batırdılar oyunu ya kim skillerin eskisi gibi olmasından şikayetciydi allah aşkına ya bune ya bıraktım oyunu ileriki zamanlarda dahada kötüleşecek gibime geliyor :( skiller sıfırlanıp düzeltilmesini istiyorum sadece bide lnoca kanalının çalışmasını[/quote]

Olayı anlamayıp dınlemeden yazma ;) plus paketım benım sınırsız ve ben suan plusa yazamıyorum anladın ? Bedavadan para neden harcıyım . benım modemımle zaten bır alakası yok oyle olsa ben oyuna gıremem ;) ben oyuna gırdıgım zamanda hıc bırsey acık olmaz olsa bıle bende lag olmaz kusura bakma ;)
Resim
Kullanıcı avatarı
Ruthlessxleader
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

O zaman Sayki bi Gün Netin Kesildi[/quote]

Vallahi kusura bakma ben öyle düşünemiyorum .. Adam gibi ilgilenmeleri gerekıyor biz burda emek harcıyoruz hiç emek vermemıssınkı anlayasın ..
Resim
Kullanıcı avatarı
Ganqstaaxunruly
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Ganqstaaxunruly »

3,5 senedir oynuyorum diyorsun sus ve bizim gibi az bekle ne olacagını gör ondan sonra gel yorum yap. insan 3,5 sene varsa bu oyunda ders çıkarır çogu konuda her lewel geldiginde v.b olaylarda sıkça karşılaşıyoruz bu durumda yapacak tek şey beklemek sen gelip burda neyin haykırışını yapıyorsun adamlar sadece gülerler sana. orda test sunucusunda deneme yapıyorlardı inş. katılmışsınızdır birazda olsun katkınız düzelmesi için olmuştur ama gördügüm kadarıylan olmamış sanırım gelip sadece burda boş çene saygılar....
Resim
Resim
UNRULY LONCA LİDERİ - KURUCUSU
SeRsEri SErBesT [StiLim]
Ganqstaxunruly - Ganqstaaxunruly
[ iZ bıraKanLar asLa UnUtuLmaz ..!! ]
Kullanıcı avatarı
ReaL
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı