Windows 7 (XP Servis pack 3) yardım
Re: Windows 7 (XP Servis pack 3) yardım
Genelde şöyle oluyor. Adamın abisi ablası oluyor. Onlarla ayrı oturum kullanıyorlar aynı benim durumum gibi. Benim hesabım Administrator , kardeşiminki sınırlı hesap Kardeşim o hesaptan giriyor , ben bu hesaptan . Kardeşimin hesabı Sınırlı(Yetkisiz) olduğu için program yükleme güncelleme yapma gibi bir olanağı yok. Oyununda güncelleme yapacağı zaman ben kendi şifremle hesabımı açıyor onun oyununun güncellemesini yapıyorum.O kendi hesabına tekrar geçtiginde Oyunun dosyaları ORTAK Program files de olduğu için o kendi hesabından açtığında güncelleme istemiyor.OLAY Bu.

PC de bir hesap olsa da sınırlı yaparsan o PC nin ne anlamı var . At the format 

- Breeze
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
#.'BiLiyorumda.AnLatmana qerek yoktu ama arkadaşa yardım ettiysen ne mutLu sana (:
YapıLan her savaşta bir çıkar ve de imzaLanan her barışta bir zarar var
Breezex
Kanunxscavanger
ne mutlu banaBreeze yazdı:#.'BiLiyorumda.AnLatmana qerek yoktu ama arkadaşa yardım ettiysen ne mutLu sana (:

pc de tek oturum var yönetici oturumu acaba benim pcde directx 11 var diye mi böyle yapıyor?
Lordivoiki,Xxxlordivoxxx,XxlordivoxxLordiivo...,Rowxmavirüya

Merhabalar,
Oyunu ben Windows 7 üzerinden oynuyorum,
Tek yapman gereken oyunun yüklü olduğu klasördeki istanbul.exe, launcher.exe ve launch_helper.exe dosyalarının her biri için özelliklerden uyumluluğa gelmen ve ayrıcaklık düzeyi bölümündeki "Bu programı yönetici olarak çalıştır." kutucuğunu işaretlemen gerekiyor.
Yardımcı olması için aşağıdaki resme bakabilirsin.

Yukarıdaki işlemleri yaptığında geriye oyunu oynamak kalıyor iyi eğlenceler...
Oyunu ben Windows 7 üzerinden oynuyorum,
Tek yapman gereken oyunun yüklü olduğu klasördeki istanbul.exe, launcher.exe ve launch_helper.exe dosyalarının her biri için özelliklerden uyumluluğa gelmen ve ayrıcaklık düzeyi bölümündeki "Bu programı yönetici olarak çalıştır." kutucuğunu işaretlemen gerekiyor.
Yardımcı olması için aşağıdaki resme bakabilirsin.

Yukarıdaki işlemleri yaptığında geriye oyunu oynamak kalıyor iyi eğlenceler...
İyiler İlk Görüşte Tanınmaz.
Cartman sağol aga 2 sebebi varmış. bir senin dediğin birde ilk önce TTnet İsp açmak gerekiyormuş. Oyun exe önceliğini ona tanıyor onu işleme alıncada sistem artık kabulleniyor mynet ispsini
İyi Forumlar ve iyi eğlenceler
İyi Forumlar ve iyi eğlenceler
Lordivoiki,Xxxlordivoxxx,XxlordivoxxLordiivo...,Rowxmavirüya

- BuRSaSpoRLu
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
windows 7 home premium kullanıorm oyun çok güzel biraz yavaş okdr çalışıor yani

GrandXTexaS
GrandXŞiFa
GRAND
GrandXNitroJeN
- ORHANBEY
- Meteor Kaşifi
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Ata
Masaüstünüzdeki "İstanbul Kıyamet Vakti - Derindeki Sır.exe" Dosyasına Sağ Tıklayın Özelliklere Basın
Uyumluluk yerine gelin ve en alt kısımda bulunan "Ayrıcalık Düzeyi - Bu Programı Yönetici Olarak Çalıştır " seçeneğini tıklayın ve uygula deyip kapatın.daha sonra İstanbul Kıyamet Vakti - Derindeki Sır.exe bastıgınızda sürekli yönetici modunda açacaktır.
-Oyunun Windows 7 de hata vermesi işletim sistemiyle alakası yoktur.Bende Windows 7 kullanıyorum hiç İKV veya başka program adına sorun yaşamadım ...
Uyumluluk yerine gelin ve en alt kısımda bulunan "Ayrıcalık Düzeyi - Bu Programı Yönetici Olarak Çalıştır " seçeneğini tıklayın ve uygula deyip kapatın.daha sonra İstanbul Kıyamet Vakti - Derindeki Sır.exe bastıgınızda sürekli yönetici modunda açacaktır.
-Oyunun Windows 7 de hata vermesi işletim sistemiyle alakası yoktur.Bende Windows 7 kullanıyorum hiç İKV veya başka program adına sorun yaşamadım ...
Win 7 Blog yazdı: Windows 7 , Xp gibi performanslı ve uyumlu windows vista gibi güvenli bir işletim sistemidir
windows 7 de ikv oynanıyor ya ben oynamıştım ultimate sürümünde

[list][*]Waltranxwarrior[*]Waltranxpriest[*]Waltranxmagician[*]Waltranxranger[/list]