Bu ne be 1 gün sorun yaşadınız hemen isyan ettiniz adamlar bizim için en iyisini yapmaya çalışıyor ne bu acele ne bu öfke sakin olun biraz Sayın Devler ve Gmler herhalde uğraşıyor düzeltmek için...
Ayrıca milleti sıkıştırırsanız ne zaman gelcek diye bu tip hataların yaşanması normal ben şuanda teknik ekibe hak veriyorum ikv yeni bir oyun değil ama gelişim aşamasında adamlar 3 yılda kaç paket yayınladı hangi oyunda var böyle bir şey birde bu acıdan bakın ve saçmalamayıda bırakın !
Oyuncular Abartmayın (oku) !!!
- karabatu14
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Sunucu: Beyaz Köşk
Re: Oyuncular Abartmayın (oku) !!!
katılıyorum. daha grup bölgelerinin geldiği ilk saatten (belki dakikadan) oyunu bırakacam diyenler oluyo ilk gün olur böyle şeyler ama siz yok oyunu bırakacam bu ne ya oyuna girmiyo bölgeler rezalet örs çok pahalı dır dır dır dır konuşmaya devam ediyosunuz
varya ben yetkililerin yerinde olsam istifa falan ederdim bu kadar dır dır nedir ya onlar sabır taşımı onlarda bizim gibi insan ilk günden tabi hata yapılacak sıkıyosa siz böyle devasa bi online oyun yapında görelim kolay değil bu işler koçum 
Cerkesxsavascısı&Ultraxlord&Exlxbxrxuxz&Birlikxelbruz
BEYAZKÖŞK
BEYAZKÖŞK
- karabatu14
- Işık Hanım'ın Elemanı

kardeş ttnet plus işini bilemem eğer para verip istediğini alamıyosan buna hakkın vardır ama benim bahsettiğim gibi yok girmiyo yok lag var dır dır edenlerin bunu yapmaya hiç hakları yok
Cerkesxsavascısı&Ultraxlord&Exlxbxrxuxz&Birlikxelbruz
BEYAZKÖŞK
BEYAZKÖŞK
- bilall
- Antrepo Bekçisi

- Klan: Lodos
- Lonca: ALTINORDU
Reymond yazdı:Bu ne be 1 gün sorun yaşadınız hemen isyan ettiniz adamlar bizim için en iyisini yapmaya çalışıyor ne bu acele ne bu öfke sakin olun biraz Sayın Devler ve Gmler herhalde uğraşıyor düzeltmek için...
Ayrıca milleti sıkıştırırsanız ne zaman gelcek diye bu tip hataların yaşanması normal ben şuanda teknik ekibe hak veriyorum ikv yeni bir oyun değil ama gelişim aşamasında adamlar 3 yılda kaç paket yayınladı hangi oyunda var böyle bir şey birde bu acıdan bakın ve saçmalamayıda bırakın !
Arkadaşım bide bızı duşun desem ?
Veya bu gıbı sorunlar cıkacagını duşunerek(yeraltı derındekı sır gıbı) Daha geç açmaları bızı daha mutlu ederdı!
- melodrama44
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Sınırsız plusım var ve çalışmıyor ne demeli teşekkürmü etmeli.
keşke
1 temmuz 2012.
1 temmuz 2012.
- HakanbuscaTakent
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları