Sebebi Bilinmeyen Ban
- earlyblood03
- Cin Avcısı
Sebebi Bilinmeyen Ban
Arkadaslar bilindiqi üzere okulum dolayısıyla 1 aydır oyuna girmıyordum.. Biraz once bolqeler qelince 292bin kp si olan Earlyblood,kasasında kadimler hariç full latıf malzemesi ve urban itemler olan Ataxmütehassız charlarımın olduqu hesap bloklanmış..Zaten oyuna girmedım hiç ne yaptım da bloklanmış..? Bütün param ve ıtemlerimi o hesaba aktarmıştım + plus da wardı.. Sİzce ne yapmalıyım..?
XxCHESTERLPxX--Chesterlp-- Earlyblood--Byxklibl
Ataxmütehassız--Budaklıneşeodunu

Bensiz o kadar kirlisindir ki,nazar bile değmeyecektir sana...

Re: Sebebi Bilinmeyen Ban
bende çok yedim sebebsib susturulma itiraz ederek açtrdım ama sen neden yedin bilemem baranında kasa çharı bloklanmıştı

earlyblood03 yazdı:Arkadaslar bilindiqi üzere okulum dolayısıyla 1 aydır oyuna girmıyordum.. Biraz once bolqeler qelince 292bin kp si olan Earlyblood,kasasında kadimler hariç full latıf malzemesi ve urban itemler olan Ataxmütehassız charlarımın olduqu hesap bloklanmış..Zaten oyuna girmedım hiç ne yaptım da bloklanmış..? Bütün param ve ıtemlerimi o hesaba aktarmıştım + plus da wardı.. Sİzce ne yapmalıyım..?
Bu sıraLar sebepsiz yeRe banLamaLar coK oLuyoR.. Oyundamı hata vaR acaba.. GM'LeRde iLqiLenmioRki...
- earlyblood03
- Cin Avcısı
Oyuna qirsem gam yemıcem durduk yere ne bu sımdı :S

kanka 1 hafta böle idare edicen desteğe mail atsanda cwp verceklerini sanmam işleri başlarından aşkındır şimdi
...
- earlyblood03
- Cin Avcısı
Çok pis söverım 

carım sabah sebepsiz bloklandı benimde enaz 6 mail atttım cevap yok deli olucam
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ff
auril & DoubleLift
earlyblood03 yazdı:Arkadaslar bilindiqi üzere okulum dolayısıyla 1 aydır oyuna girmıyordum.. Biraz once bolqeler qelince 292bin kp si olan Earlyblood,kasasında kadimler hariç full latıf malzemesi ve urban itemler olan Ataxmütehassız charlarımın olduqu hesap bloklanmış..Zaten oyuna girmedım hiç ne yaptım da bloklanmış..? Bütün param ve ıtemlerimi o hesaba aktarmıştım + plus da wardı.. Sİzce ne yapmalıyım..?
Geçmiş olsun erkanım ...
AtaxOlcaytoo AtaxKafkasHan AtaxDermantoo
Olcay Hangül
Olcay Hangül
- iptaledildi
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
1 ay girmemiş birisinin ban yemesı cok sacmadır.. belki cok önceden yapulan bir şikayet yeni değerlendirilmiş olabilir. yoksa mantıklı bi acıklaması yok

Kuklacı : bykOrbEs xxxbykOrbExxx bykOrbEsxxxşİfA OfBeeQAntiArzZ Adonis Tufann
Sancak : Cnquerorxtufann Cnquerorxadonis Şhadow Tkxxbykorbes Mctufann Tkxxadonis