sinir düzeyi yükselerner içeri
Re: sinir düzeyi yükselerner içeri
bencede sadece bir oyun bu kadr sinir yapmaya gerek yoq xD
FİREFOXXX
-
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
hahah derdimi anlatacak bi yer buldum yaşasın
... başlıyorum...
1. oyuna girdim hemde ilk seferde çok sevindim (girmeden önce hayatta giremesdim diyordum)
2. /k herkese selam yazdım bi baktım paran bitmiş enayi biras para ver diyor. halbuki daha bir hafta önce aldım
3. sonra 444 0 375 i aradım dedim böle böle bi arkadaş vardı orda sağolsun bana dedi "maduriyetinizi en kısa sürede gidereceğiz" içimden dedim hakikaten yaa ben madurum benle aynı parayı veren diğerleri şakır şakır konuşuyo ben dut gibi duruyom orda acaba maduriyetinizi gidereceğiz derken bu bizim hatamız değip size yücelen halit ceket gönderiyorum lütfen kabul edinmi dicek dedim nerdeeee :lol:
4. dedim bari görevler gelmiş görev yapiyim hep konuş konuş nereye kadar sakınmaya 15 verdim (hatalı) yetenekleri kullanamıyorum deli olcam... makinaya gircem mısırın önünde 3 5 lodos çatır çutur kesiyorlar :? neyseki karizmam bitti ve girdim içeri yeteneklerimi verdim... görevi aldım bi araba sopa da çıkarken yedim... sonra şarapçıya gittim bide orda dayak yedim... sanki bütün oyun lodosların üzerine kurulmuş onlar iyi adam biz kötü adam gibi gerim gerim gerildim
5. sonra gidiyim görev yapiyim dedim o da hüsran asansöre girilmiyor..
6. forumda destan gibi bi konu yazdım (kapının yeri ile ilgili) bide fantomun yöneticiler diye bi konusuna cevap yazdım... çıktı safını biri yazdığım destan gibi konudaki bi kelime yüzünden kilit yazdı.... iyice çileden çıktım eşim bile yanıma gelemiyor çay yaptım g.ö.t.ü.r.m.e.d.i.m ona gitti kendisi aldı çayını :lol: şimdi diyorum ki.....
mısır çarşısı'da, plusda, eminönü'de, forumda, klanda ..... (daha saymayım) hepsi sizin olsun oh be rahatladım :lol:
1. oyuna girdim hemde ilk seferde çok sevindim (girmeden önce hayatta giremesdim diyordum)
2. /k herkese selam yazdım bi baktım paran bitmiş enayi biras para ver diyor. halbuki daha bir hafta önce aldım
3. sonra 444 0 375 i aradım dedim böle böle bi arkadaş vardı orda sağolsun bana dedi "maduriyetinizi en kısa sürede gidereceğiz" içimden dedim hakikaten yaa ben madurum benle aynı parayı veren diğerleri şakır şakır konuşuyo ben dut gibi duruyom orda acaba maduriyetinizi gidereceğiz derken bu bizim hatamız değip size yücelen halit ceket gönderiyorum lütfen kabul edinmi dicek dedim nerdeeee :lol:
4. dedim bari görevler gelmiş görev yapiyim hep konuş konuş nereye kadar sakınmaya 15 verdim (hatalı) yetenekleri kullanamıyorum deli olcam... makinaya gircem mısırın önünde 3 5 lodos çatır çutur kesiyorlar :? neyseki karizmam bitti ve girdim içeri yeteneklerimi verdim... görevi aldım bi araba sopa da çıkarken yedim... sonra şarapçıya gittim bide orda dayak yedim... sanki bütün oyun lodosların üzerine kurulmuş onlar iyi adam biz kötü adam gibi gerim gerim gerildim
5. sonra gidiyim görev yapiyim dedim o da hüsran asansöre girilmiyor..
6. forumda destan gibi bi konu yazdım (kapının yeri ile ilgili) bide fantomun yöneticiler diye bi konusuna cevap yazdım... çıktı safını biri yazdığım destan gibi konudaki bi kelime yüzünden kilit yazdı.... iyice çileden çıktım eşim bile yanıma gelemiyor çay yaptım g.ö.t.ü.r.m.e.d.i.m ona gitti kendisi aldı çayını :lol: şimdi diyorum ki.....
mısır çarşısı'da, plusda, eminönü'de, forumda, klanda ..... (daha saymayım) hepsi sizin olsun oh be rahatladım :lol:

{REHBER}Kurtlarxkdriye(49)
Kurtlarxkadriye(49)
Kurtlarxkadrıye(49)
Kdriye(49)
Redfox(45)
- kabusxbalistikx
- Antrepo Bekçisi
Benimki akır takır iniyo sper bi link buldum heheh kmseye sölemem :mrgreen: :mrgreen:

ya aynen kardeşim buy nedir ya ikv yi pc ye yüklediğimden beri pc manyaklaşmaya başladı arkadaş tam indiriyom cdrom açılmaya başl9ıyo pcdeki disketler falan giriyo çıkıyo cinmi kaçtıki pc ye
:D hadi onuda geçtim ulan bi indirdim akşam oynadım oynadım sabah bi açtım mouse takıla takıla çalışmaua başladı soketten soktum çıkardım bi baktım hiç çalışmıyo gittim mouse aldım yeni bi tane bie 30 kağıt ona bayıldık
bi baktım onun ışığı bile yanmadı format çektim herşey süper çalışıyodu ikv yi yükledim yine cdromlar kafayı yedi disket falan bu sefer bi çıktı bi daha girmedi mouse dersen o da artık balıkesir belediye çöplüğünde sefasını sürüyo nedir bu yaw bizim oyunu leytanmı çarpsı cinmi kaçtı içine konuya bi açıklık getirin 
TEK TABANCA YAŞAR BU YÜREK
- Fantomx
- Arzuhalci'nin Adamı
Eveett bende bir kaç şey söyleyip rahatlamak isterim.
İlki forumda açtığım (YÖNETİCİLERE) adlı konuya arkadaşlarım sağolsun,
destek çıktılar.
Bende buna dayanarak konuyu yöneticilerin görmesi amacıyla İKV desteğe gönderdim.
Hala yanıt yok :evil:
İkinci konu yeni gelen yetenek sistemi;
Kardeşim , siz neden yetenekleri değiştirdiniz anlamadım.
Yok ofansifmiş , yok defansifmiş , futbol maçımı yapıyoruz kardeşim.
Yoksa siz yetenekleri ; I can Fotbool a göremi yaptınız.
Kimimiz defansta durucak kimimiz ofansta , tam bir saçmalık :evil:
Üçüncü ve sonuncu konu ;
Grup bölgelerinin Lodoslara yaramış olması.
MAdem sizler bizleri istemiyorsunuz.
O zaman toptan bloklayın üyeliklerimizi ,
Lodoslarla birlikte kardeş kardeş takılın :evil:
Ben bu oyuna 2, 5 senedir plus için para yatırıyorum.
Hemde Anka da oynadığım sıra 3 hesabıma birden plus alıyordum.
Ve siz oyunu bizlere dar ettiniz.
Ne diyeyim daha bilmem ki :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
İlki forumda açtığım (YÖNETİCİLERE) adlı konuya arkadaşlarım sağolsun,
destek çıktılar.
Bende buna dayanarak konuyu yöneticilerin görmesi amacıyla İKV desteğe gönderdim.
Hala yanıt yok :evil:
İkinci konu yeni gelen yetenek sistemi;
Kardeşim , siz neden yetenekleri değiştirdiniz anlamadım.
Yok ofansifmiş , yok defansifmiş , futbol maçımı yapıyoruz kardeşim.
Yoksa siz yetenekleri ; I can Fotbool a göremi yaptınız.
Kimimiz defansta durucak kimimiz ofansta , tam bir saçmalık :evil:
Üçüncü ve sonuncu konu ;
Grup bölgelerinin Lodoslara yaramış olması.
MAdem sizler bizleri istemiyorsunuz.
O zaman toptan bloklayın üyeliklerimizi ,
Lodoslarla birlikte kardeş kardeş takılın :evil:
Ben bu oyuna 2, 5 senedir plus için para yatırıyorum.
Hemde Anka da oynadığım sıra 3 hesabıma birden plus alıyordum.
Ve siz oyunu bizlere dar ettiniz.
Ne diyeyim daha bilmem ki :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Vatan ne Türkiye’dir Türklere, ne Türkistan,
Vatan büyük ve müebbet bir ülkedir; TURAN…
Fantomx - Hunxfantom
Vatan büyük ve müebbet bir ülkedir; TURAN…
Fantomx - Hunxfantom
-
- Şarapçı'nın Sırdaşı
hayır arkadaşllar yanlış anladınız benim monitör bozuktu oyunu indiirmek için arkiden monitör aldm 2 saatk sonra indi ama olmadı 2 saat boşa giitti monitörüde alamadım için dahha oyunu indiremedim dahaa