MİĞRAT GİRİŞ YERİ ve KLAN parası AÇLARI okuyun lütfen ....
MİĞRAT GİRİŞ YERİ ve KLAN parası AÇLARI okuyun lütfen ....
Ben yazıklar olsun diyorum klandaki bir insan illaki görev yapmak için klandanmı çıkması lazım klan parası açları kişiler görev alanında bile saygısı yok örneğin kadım hidra geldi görev için eminönüne çıkıyoruz meteor girişinde aç arzlar nöbet tutuyor bir kaç klan parası için adam gibi dur görevden sonra bütün karizmamı bedava vereyim yeterki insan ol bu lafım sadece arzlara değil lodoslarada görev gününde aç gibi lodos ve arzlar birbirlerine saldırıyorlar kp için ben sadece yazık diyorum VE ŞU BİR gerçekki Miğrat girişi sığınak girişi gibi savaş olmayan bölgede olması lazımdı örneğin eminönü labirentte BU yazıyı okuyan kp açları birazdaha birbirine saygısı olsun lütfen iyi forumlar ...
*gidene dur demem ben be güzelim*
*sen benim sevgime çoktan yenildin*
*gidenler zaten sevmemiştir be güzelim*
*sen benim sevgime çoktan yenildin*
*gidenler zaten sevmemiştir be güzelim*
- veym2
- Tılsım Tanığı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Kara Deniz Yıldızları
Re: MİĞRAT GİRİŞ YERİ ve KLAN parası AÇLARI okuyun lütfen ....
adama bak lodosları bilmiyon heralde mısıra giremedim sabahtan beri bide laf ediyolarEfSaNe yazdı:Ben yazıklar olsun diyorum klandaki bir insan illaki görev yapmak için klandanmı çıkması lazım klan parası açları kişiler görev alanında bile saygısı yok örneğin kadım hidra geldi görev için eminönüne çıkıyoruz meteor girişinde aç arzlar nöbet tutuyor bir kaç klan parası için adam gibi dur görevden sonra bütün karizmamı bedava vereyim yeterki insan ol bu lafım sadece arzlara değil lodoslarada görev gününde aç gibi lodos ve arzlar birbirlerine saldırıyorlar kp için ben sadece yazık diyorum VE ŞU BİR gerçekki Miğrat girişi sığınak girişi gibi savaş olmayan bölgede olması lazımdı örneğin eminönü labirentte BU yazıyı okuyan kp açları birazdaha birbirine saygısı olsun lütfen iyi forumlar ...
o hem lodoslar hem arzlar için söylemiş bende şöyle söyliyim 2,5 saat eminönünden meteora girebilmek için uğraştımveym2 yazdı:adama bak lodosları bilmiyon heralde mısıra giremedim sabahtan beri bide laf ediyolarEfSaNe yazdı:Ben yazıklar olsun diyorum klandaki bir insan illaki görev yapmak için klandanmı çıkması lazım klan parası açları kişiler görev alanında bile saygısı yok örneğin kadım hidra geldi görev için eminönüne çıkıyoruz meteor girişinde aç arzlar nöbet tutuyor bir kaç klan parası için adam gibi dur görevden sonra bütün karizmamı bedava vereyim yeterki insan ol bu lafım sadece arzlara değil lodoslarada görev gününde aç gibi lodos ve arzlar birbirlerine saldırıyorlar kp için ben sadece yazık diyorum VE ŞU BİR gerçekki Miğrat girişi sığınak girişi gibi savaş olmayan bölgede olması lazımdı örneğin eminönü labirentte BU yazıyı okuyan kp açları birazdaha birbirine saygısı olsun lütfen iyi forumlar ...
- intikamatesi
- Labirent Rehberi

- Lonca: <Estergon>
büyücümde mısırı bile göremedim uzaktan bende böyle söyliyim en fazla bankaya kadar gele bildim :evil: :evil:
EsTeRGoNxKaNuNi Rasmon ESTERgonXİNTİKAM
- KaraXHayalet
- Yalnız Adam'ın Dostu

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Arzlarında eksik yanı yok ya adamlara diyorum arkadaşlar görev alacam lütfen kesmeyin tamam diyolar 3 dk sonra aa yerdeyim böle bir şey olamaz ya.
- bilall
- Antrepo Bekçisi

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: ALTINORDU
Kimse bişey diyemez nede olsa arz sevdası bizimkisi :twisted:
- Firelife
- Demirci Çırağı

Ne arz ne Lodos elbet ki klanda çocuk ve adam olmayacak kişiler mevcut olduktan sonra böyle şeyler olması çok doğaldır.
oyunda buyuk duzensızlık var
oyunun klan savasları tekrar duzenlenmesı lazım yoksa boyle hıc guzel olmaz
oyunun klan savasları tekrar duzenlenmesı lazım yoksa boyle hıc guzel olmaz
handanın ölümü
http://www.dailymotion.com/video/xdb1dm_ikv-handan-olumu-fenomen_videogames
''Okuyun, diyor okuyun. Çünkü mürekkebin akmadığı yerde kan akıyor.''
http://www.dailymotion.com/video/xdb1dm_ikv-handan-olumu-fenomen_videogames
''Okuyun, diyor okuyun. Çünkü mürekkebin akmadığı yerde kan akıyor.''
- karabatu14
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Sunucu: Beyaz Köşk
bırak ya bunlar görevden falan anlamıyolar geçende gördüm bizim lodoslar meteor ve sivri adada arzları kesiyolar bende meteora geçmeye kalktım baktım komutanda arzlar(klasik bir görüntü
) onlarda beni kestiler neyse sonra geçmeyi başardım geldim adaya miğlatın girişini bulmam gerekiyodu tam buldum yanına gidecem bi baktım yerdeyim arzlar beni kesmiş
sonra klandan ayrıldım da görevi öyle yapabildim yani burda sorun sadece arzlar değil lodoslarda var bir örnek daha anlatayım: kemik kafalarda dolanıyorum miğlat girişinin yanında bi oyuncu geldi o tabiki bunlar dalmaz falan sanıyo sonra bu tam girişin oraya geldi bizimkilerde 10 sn geçmeden adamı kesti bu kadarınıda görmedim ben ya tam bir rezalet al kpni başına çal ya

Cerkesxsavascısı&Ultraxlord&Exlxbxrxuxz&Birlikxelbruz
BEYAZKÖŞK
BEYAZKÖŞK
- melodrama44
- Teşkilat Neferi

Klandaysanız kimseye kp açı diyemezsiniz isteyen dalar klana girmeseydiniz bizide komutanda çok kestiler illahi kp açımı diyeli.m
keşke
1 temmuz 2012.
1 temmuz 2012.