Hüsran (asansörün yeri)

Tılsım sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kurtlarxkadriye
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

Re: Hüsran (asansörün yeri)

Mesaj gönderen Kurtlarxkadriye »

Kayzer yazdı:nabalım sevenimiz çok :)

:D hakket oyunun iskeletini yapan altı kişide (üstadlar) kesin lodostur :D bu kadar mı çifte standart olur :lol:
Resim
{REHBER}Kurtlarxkdriye(49)
Kurtlarxkadriye(49)
Kurtlarxkadrıye(49)
Kdriye(49)
Redfox(45)
Kullanıcı avatarı
hilalxxfenomen
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Klan: Lodos
Lonca: Z Y N

Mesaj gönderen hilalxxfenomen »

Kayzer yazdı:nabalım sevenimiz çok :)

:D
Resim

xXFENOMENXx
Kurtlarxkadriye
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Resim

10 kişi 10 2 grup var muhakkak bi sana bi bana yapıyorlar....

arkadaşlar fotoları bekliyorum... sizde aynı durumdasınızdır muhakkak bu kadar lodos bi bana düşman değildir herhalde....

Traner de diyo ki (fotodaki bi şahıs) "burda savaşmak yasakmı..." siz onları okuyamadınız tabi kendisinin cevap hakkı var bana sizin köyde bu şekilde mi savaşıyorlar diye bi soru sorayım ben ona.....
Resim
Kurtlarxkadriye(49)
Kurtlarxkadrıye(49)
Kdriye(49)
Redfox(45)
Kullanıcı avatarı
cheetos
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen cheetos »

Kurtlarxkadriye yazdı:asansörü lodos kalesinin içine yapsaydınız daha iyi olurdu :x tamamen hayal kırıklığına uğradım. babaliden yeraltına geçişlerin zorluğunu bi düşünüyorum da klanda olanların (babalide muhafızlarla nöbet tutan kp açlarının) şimdi orda asansör olacak bölge gene herzamanki gibi kirlenecek "........ kp açı", "bu alışveriş açtı beni kesti", "kp lazımsa vereyim" ilk gün daha bismillah gidemedim daha asansörün başına hadi hayırlı olsun ikv ye..... şimdi gidin bakın forumdan çıkıp lodoslar gelen geçenden bilet kesiyo banker kastelli gibi :evil:

çok haklı bir konu kadriye katılıyorum. Adil değil
Kurtlarxkadriye
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

yazmadan edemicem zaten suyum ısındı yakında kapatırlar foruma da giremem giremessem söyleyim içimde kalmasın... bir senedir bunun içinmi bekledik... yazıklar olsun :? :? :? oh be rahatladım biras...
Resim
Kurtlarxkadriye(49)
Kurtlarxkadrıye(49)
Kdriye(49)
Redfox(45)
Kullanıcı avatarı
Firefoxxx
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Firefoxxx »

bencede kötü olmuş girişin yeri onlar oraya girdirmiosa arzlar bizede yapacak tek bişe kalıo onları komutandan meteora girdirmicez
FİREFOXXX
Kullanıcı avatarı
kasaphasan06
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi

Mesaj gönderen kasaphasan06 »

Bu Konu Klan Savaşlarıyla Alakalı Değil Yada Lodos Arz Kapışması filan da değil Bu Konu Sadece Görev Esnasında bile insanların koşuşturması arasında Bazı Kendini bilmezlerin Klan parası için aç bir kişi gibi üzerimize saldırması
Resim
Resim
Resim
Resim

Resim[/img]
Kurtlarxkadriye
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Firefoxxx yazdı:bencede kötü olmuş girişin yeri onlar oraya girdirmiosa arzlar bizede yapacak tek bişe kalıo onları komutandan meteora girdirmicez

+++++++++++++++++++++++++++++++++

katılıyorum. eminönünde bol bol ısırgan otu toplayıp... neyse devamını getirmeyim allahım bugün çok sinirliyim ben... yazı yazdırmayın bana konularıma cevap yazmayın... :roll: oyunda oynanmıyom oyunda konuşamıyom (plus devredışı) forumda da konuşamıcam yakında
Resim
Kurtlarxkadriye(49)
Kurtlarxkadrıye(49)
Kdriye(49)
Redfox(45)
Kullanıcı avatarı
Reymond
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi

Mesaj gönderen Reymond »

Bence Yanlış düünüyorsun !
<)
Kurtlarxkadriye
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

konuyu açarken öyle bi düşüncem yoktu ama konuyu açtım oyuna girdim bi baktım plus yok aradım ttneti nediler maduriyetinizi gidereceğiz.... sorunu gidereceğiz demedi maduriyetini dedi yani ben madurum.. madur olan kişinin maduriyetini gidermek için madur kalma sebebini yada sonucunu ona unutturacak birşey yapman lazım.. neyse geçtim onu bana para mı vercekler plusumu bi hafta daha mı uzatacaklar... uzatsalarda istemem zaten bu oyunda enayiyim ben ya yıllardan beri alıyom zaten plusu... sonra görev yapayım bari dedim... yeteneklerinde halini değiştirmişler yanlış vermişim yeteneği makinaya gircem yetenek yok adam iki vuruyo ölüyom iki vuruyo ölüyom... (bu arada karizma bitti)... neyse girdim makinaya yetenekleri verdim. görevde şarapcıya gitcem fareleri geçtim köşede 3 lodos şarapçıyla konuşana dalıyo sanki parayla tutmuşlar onları.. bide orda sopa yedik (yetenekleri verdik de hangisini dövelim) neyse sonuç itibari reelden de gerginim zaten hafta sonu iş birikmiş bide bunlar olunca .... eşimin kafasında mor bi yazı görsem ona dalcam yani şu an monitöre bakışlarmdan anladı gelmiyor yanıma :lol: :lol: :lol: bu aralar oyuna girmekten vaz geçtim.. yada giderim yeraltına salına salına gezerim napiyim alın sizin olsun asansör.. (lodoslar)

oyunda da ancak böyle bi renk gelirdi yani tebrik ediyorum sizi İstanbul kıyamet vakti çalışanları....
Resim
Kurtlarxkadriye(49)
Kurtlarxkadrıye(49)
Kdriye(49)
Redfox(45)
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön