sadece hikaye okuyorsunzorsavas5 yazdı:arkadaşlar hiç kimse yetenk sistemine kötü demesin bence oyundaki çeşitliliğin artması için yapldı çünkü herkez ''savaşçılarda'' işte 15 sert 15 ağır 15 sakınma vb. verip elini kolunu salllıya sallıya dolaşıyordu ama artık savaşçı oynayan kardeşlerimizde biraz kafalarını kullancaklar en azında beyin cimlastiği oluryani burda şunu anlatman istiyorum oyundaki bazı şewyler zorlaştırılmış ama unutmayın zora katlanmadan başarıya ulaşılmaz vede şavaşçıların sadece kasa dayalı saldıralırını biraz daha zeki yetenk dizilimi item dizilimi ve farklı taktiklerin ortaya çıkması için yapılmıştır nokta bitti.
Yeteneklerde Saçmalıklar
-
- Acemi Savaşçı
Re: Yeteneklerde Saçmalıklar
Siz kullanamıyorsanız adamlar ne yapsınlar?
-
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
bu bir mmorg oyunu Strateji oyunu değil su saçma sapan yorum yapan arkadaşlar yok bilmem aklınızı kullancanız yetenek düzenlicez felan bunlar boş iş büyücüler çokmu düşünerek yapıyor birşeyi MEteor- Buz - Direnç kırma - Zİhin - Kutup a veriyolar bu pek düşündürülecek birşey değil zaten oyunun yarıdan çogu yeteneklere tepkili yönetim çogunlugu ele alıp birşeyler yapması gerekiyor yetenekler hakkında
Zaten o şeyler düşünülemeyen şeyler. Benim ne yaptığımı nerden biliyorsunki sen? Sende düşünemediğin için kullanılabilecek şeylerin farkında değilsin.Rapsyasin yazdı:bu bir mmorg oyunu Strateji oyunu değil su saçma sapan yorum yapan arkadaşlar yok bilmem aklınızı kullancanız yetenek düzenlicez felan bunlar boş iş büyücüler çokmu düşünerek yapıyor birşeyi MEteor- Buz - Direnç kırma - Zİhin - Kutup a veriyolar bu pek düşündürülecek birşey değil zaten oyunun yarıdan çogu yeteneklere tepkili yönetim çogunlugu ele alıp birşeyler yapması gerekiyor yetenekler hakkında
- KaraXHayalet
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Sunucu: Eminönü
Bence en çok büyücülere yaramış 2 dk yatırdım savaşçıyı
-
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Teşkilat
ceviz arkadaşım saçmaladıkca saçmlamaya devam ediyor ne demek istediğini bide anlaya bilsem belki hak veririmde kendi çapında post kasmak amaçlı yazıp duruyor
bugüne kadar kaç tane savaşçı karacin yada solucan eşya dizdi kimse çünkü sakınma sayesinde ihtiyaç kalmıyordu su sistemle solucan ve karacin eşyalar çöp olmaktan çıktı
Taam post kasıyorum ben. Anlama sen.Rapsyasin yazdı:ceviz arkadaşım saçmaladıkca saçmlamaya devam ediyor ne demek istediğini bide anlaya bilsem belki hak veririmde kendi çapında post kasmak amaçlı yazıp duruyor
Bu arada , adam liseli beyler.
- EmirBerkKorkmaz
- Folklor Kurtarıcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
Sebebi savaşçılardaki "Solucan" itemini yaygınlaştırmak bence...
- αяz'ıη çσ¢υкℓαяı кℓαηı
тнє ∂єαтн тєαм
тüяк ѕιℓαнℓı кυννєтℓєяι ℓση¢αѕı вιηвαşı
BU NE YA bu kadarda olmaz savaşçıyım 20 bin canım var büyücü gibi ölüyom adamlar ssakınma yokken 9 bin 10 bin vuruyo normal yani büyücüden bi farki kalmadı savaşçının eğerki bu sistem devam edecekse böyle savaşçının 50 bin canı büyücünün 25 bin şifacının da kafanıza göre takılın ama bunuda yapmıyonuz siz ben bişe anlamadım :: eski Yetenek Sistemini geri iStiyoruz YENİLİK FLN İSTEMİYOZ .!!! böyle yenilikmi olur oyunun tadını kaçırdınız .!!!!!