Yeteneklerde Saçmalıklar

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
sonimparator24
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Re: Yeteneklerde Saçmalıklar

Mesaj gönderen sonimparator24 »

zorsavas5 yazdı:arkadaşlar hiç kimse yetenk sistemine kötü demesin bence oyundaki çeşitliliğin artması için yapldı çünkü herkez ''savaşçılarda'' işte 15 sert 15 ağır 15 sakınma vb. verip elini kolunu salllıya sallıya dolaşıyordu ama artık savaşçı oynayan kardeşlerimizde biraz kafalarını kullancaklar en azında beyin cimlastiği olur :D yani burda şunu anlatman istiyorum oyundaki bazı şewyler zorlaştırılmış ama unutmayın zora katlanmadan başarıya ulaşılmaz vede şavaşçıların sadece kasa dayalı saldıralırını biraz daha zeki yetenk dizilimi item dizilimi ve farklı taktiklerin ortaya çıkması için yapılmıştır nokta bitti.
sadece hikaye okuyorsun
Kullanıcı avatarı
Ceviz
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Ceviz »

Siz kullanamıyorsanız adamlar ne yapsınlar?
Rapsyasin
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen Rapsyasin »

bu bir mmorg oyunu Strateji oyunu değil su saçma sapan yorum yapan arkadaşlar yok bilmem aklınızı kullancanız yetenek düzenlicez felan bunlar boş iş büyücüler çokmu düşünerek yapıyor birşeyi MEteor- Buz - Direnç kırma - Zİhin - Kutup a veriyolar bu pek düşündürülecek birşey değil zaten oyunun yarıdan çogu yeteneklere tepkili yönetim çogunlugu ele alıp birşeyler yapması gerekiyor yetenekler hakkında
Kullanıcı avatarı
Ceviz
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Ceviz »

Rapsyasin yazdı:bu bir mmorg oyunu Strateji oyunu değil su saçma sapan yorum yapan arkadaşlar yok bilmem aklınızı kullancanız yetenek düzenlicez felan bunlar boş iş büyücüler çokmu düşünerek yapıyor birşeyi MEteor- Buz - Direnç kırma - Zİhin - Kutup a veriyolar bu pek düşündürülecek birşey değil zaten oyunun yarıdan çogu yeteneklere tepkili yönetim çogunlugu ele alıp birşeyler yapması gerekiyor yetenekler hakkında
Zaten o şeyler düşünülemeyen şeyler. Benim ne yaptığımı nerden biliyorsunki sen? Sende düşünemediğin için kullanılabilecek şeylerin farkında değilsin.
Kullanıcı avatarı
KaraXHayalet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen KaraXHayalet »

Bence en çok büyücülere yaramış 2 dk yatırdım savaşçıyı
Rapsyasin
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen Rapsyasin »

ceviz arkadaşım saçmaladıkca saçmlamaya devam ediyor ne demek istediğini bide anlaya bilsem belki hak veririmde kendi çapında post kasmak amaçlı yazıp duruyor
isimsizxx
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen isimsizxx »

bugüne kadar kaç tane savaşçı karacin yada solucan eşya dizdi kimse çünkü sakınma sayesinde ihtiyaç kalmıyordu su sistemle solucan ve karacin eşyalar çöp olmaktan çıktı
Kullanıcı avatarı
Ceviz
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Ceviz »

Rapsyasin yazdı:ceviz arkadaşım saçmaladıkca saçmlamaya devam ediyor ne demek istediğini bide anlaya bilsem belki hak veririmde kendi çapında post kasmak amaçlı yazıp duruyor
Taam post kasıyorum ben. Anlama sen.

Bu arada , adam liseli beyler.
Kullanıcı avatarı
EmirBerkKorkmaz
Folklor Kurtarıcısı
Folklor Kurtarıcısı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen EmirBerkKorkmaz »

Sebebi savaşçılardaki "Solucan" itemini yaygınlaştırmak bence...
  • αяz'ıη çσ¢υкℓαяı кℓαηı
    тнє ∂єαтн тєαм
    тüяк ѕιℓαнℓı кυννєтℓєяι ℓση¢αѕı вιηвαşı
    ResimResim
    Resim
Akifbaba
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Akifbaba »

BU NE YA bu kadarda olmaz savaşçıyım 20 bin canım var büyücü gibi ölüyom adamlar ssakınma yokken 9 bin 10 bin vuruyo normal yani büyücüden bi farki kalmadı savaşçının eğerki bu sistem devam edecekse böyle savaşçının 50 bin canı büyücünün 25 bin şifacının da kafanıza göre takılın ama bunuda yapmıyonuz siz ben bişe anlamadım :: eski Yetenek Sistemini geri iStiyoruz YENİLİK FLN İSTEMİYOZ .!!! böyle yenilikmi olur oyunun tadını kaçırdınız .!!!!!

“Genel Etkileşim” sayfasına dön