Arkadaşlar Son Günlerde Aktarmalarda Oluşan Sorunlarla İlgili Mail Atmaya Davet Ediyorum...
""Sayın İkv Yönetimi
Son Günlerdeki Etkinliklerinizden Çok Memnunuz.Bu Etkinlilerinizin Devamınıda Bekliyoruz..
Bir Çok Sorunumuza Çare Buldunuz.Ancak Son Günlerde Oyuncularımızı Mağdur Eden Bir Durum İse Aktarmalarda Yaşanan Sorunlar..Bu Sorunlara OOK a Baglı Bir Çözüm Bulabiliceğinize İnanıyoruz..Lütfen Bu Soruna Bir ÇareBulunuz.Çare Bulacagınıza İnanıyoruz..
İyi Günler""
Lütfen Bu Maili İkvdestek(http://www.istanbuloyun.com/ikvdestek/)e İletiniz
İyi Eğlenceler
Aktarım Yapmaya Davet
Aktarım Yapmaya Davet
xXHaNdSoMeXx-İkvteamhandsome
Re: Aktarım Yapmaya Davet
Lathander yazdı:Merhabalar,
Öncelikle teşekkürler. İsteğinizde oldukça haklısınız. Zaten Destek Formu aracılığı ile bizlere iletmiş olduğunuz öneriler arasından seçilerek gündemimize aldığımız bir başlıktır.
Bu ve benzeri bir kaç konu beraber değerlendirerek gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
İlginiz için teşekkür eder, iyi eğlenceler dilerim.
İkv nin Bu Sorunları Çözdügünün Bir Kanıtı Lütfen Mail Atalım..
- STr0nGMaN
- Kobra Takipçisi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Sinop
İnşallah bulunur ama loncada olursan aktarım o kadarda zor olmuyor.
Strongman/Birlikxstrongman
=====================================================================================================
BİRLİK ' ten KuVVeT DoĞaR !!
=====================================================================================================
Strongman
Strongmanxbüyü
AnaToLieN
!...Siyah saç ak defterle geldik , Ak saç siyah defterle gideceğiz....!
Strongmanxbüyü
AnaToLieN
dostum güzel demişsin de herkes lonca da olcak diye bi şey yok. adam yalnız takılıyo belki. lonca kafasına uymuyo belki. öle her önüne geleni loncaya da almazlar. alsalarda kendini ispat edene kadar zaman lazım.STr0nGMaN yazdı:İnşallah bulunur ama loncada olursan aktarım o kadarda zor olmuyor.
Biz ki Ustasıyız Vatan Sevmenin
Kurdun maskeye ihtiyacı yoktur

Kurdun maskeye ihtiyacı yoktur

- kaBocNn
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
aktarım işi zor. Onu bir tek pc nizde 2 oturum acarak yapabıLırsınz kendınız. böyLeLikLe biseyiniz caLınmamıs oLur. En quvendıkLerınız bıLe sanaL ortamda size yamuk yapabıLıyor. Yani Yönetimin aktarımı koLayLastırması qercekten zor. Ama koLayLastırırsa süper oLur
aktarım kolay aslında ben hıc bırıyle yapmadım ama aktarım
yaparken sessız sakın bır yere gıtmen lazım oyun nerdeyse hıc kasmyan bır yere gıt otur
cıft oturum ac o zaman atmaz(aktarım yapmadan once 2 oturum acık durumda olsun oyle daha rahat
yaparsın bırınden cıkıp otekı acmaya calıstıgında pc kasar ve atar)
yaparken sessız sakın bır yere gıtmen lazım oyun nerdeyse hıc kasmyan bır yere gıt otur
cıft oturum ac o zaman atmaz(aktarım yapmadan once 2 oturum acık durumda olsun oyle daha rahat
handanın ölümü
http://www.dailymotion.com/video/xdb1dm_ikv-handan-olumu-fenomen_videogames
''Okuyun, diyor okuyun. Çünkü mürekkebin akmadığı yerde kan akıyor.''
http://www.dailymotion.com/video/xdb1dm_ikv-handan-olumu-fenomen_videogames
''Okuyun, diyor okuyun. Çünkü mürekkebin akmadığı yerde kan akıyor.''
- kaBocNn
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
çift oturum aktarım yapmak istiyorsan en ideaL yer adadaki yanLız adamfenomen yazdı:aktarım kolay aslında ben hıc bırıyle yapmadım ama aktarım
Birde çok seri oLmak qerekiyor. Seri oLamazsan yandın baştan tekrar qir buda ınsanı deLi ediyor
- STr0nGMaN
- Kobra Takipçisi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Sinop
Arasdagli yazdı:dostum güzel demişsin de herkes lonca da olcak diye bi şey yok. adam yalnız takılıyo belki. lonca kafasına uymuyo belki. öle her önüne geleni loncaya da almazlar. alsalarda kendini ispat edene kadar zaman lazım.STr0nGMaN yazdı:İnşallah bulunur ama loncada olursan aktarım o kadarda zor olmuyor.
Evet ama sadece fikrimi söyledim...
Strongman
Strongmanxbüyü
AnaToLieN
Strongmanxbüyü
AnaToLieN
Benim pc vista ne yapacaz
asırı kasıo.....
İyi Eğlenceler
İyi Eğlenceler
Bu çift oturum konusunda en sıkıntılı olan windows 7 dir heralde.sadece bendede olabilir sorun neyse ben Bir emanet Npc den yanayım yada tek üyelik hesabı tek banka Kasa 1 Kasa 2 yerine Karakterlerin isimleri olabilir. yani tek bankada toplanabilir herşey. +1 Destek
<a href="http://forum.istanbuloyun.com/viewtopic.php?f=64&t=3772&p=37476#p37476">İYİ SEYİRLER</a></div>