Ortağım Dangerxhercomes deyken Ben de Yeni Açtığımız Dangerxhercomess adlı çardaydım daha soran ortağım geldi markete gittik kardeşi Dangerxhercomes teydi Daha sonra Dangerxhercomess e biri girmiş bn sezai(bnm adım) demiş tel noyu ve şifreyi versene unuttum demiş kardeşide vermiş daha sonra geldiğimde Ben Dangerxhercomess e girdim Dangerxhercomes açıktı nbr yazdım berke senmsn yazdım hee dedi berke(ortağımın kardeşi) bnde onun öle konuşmadığını bildiğimden kuşkulandım daha sonra ortağım(mehmetcan) yine Dangerxhercomes e girmişin dedi telefondan mesaj yollayarak bnm şüpem dahada arttı hemn şifreyi değiştirdim oyuna girdiğimde iseeeeeeeee çarn prası 0 itemleri yok artık yeter diyoruz ve oyunu bırakma kararı aldık bu 5. yeter bıktım bi daha kasamayacam ama asıl sorun çalan kişinin hepimizin adını bilmesiydi işte bu bni ve ortaklarımı dahada şaşırttı Bri daha kasmayacağım en azından çar duruyor ama item olmadıktan sonra neye yarar sanırım elveda deme vakti geldi
Hulk (Dangerxhalıt):Abi sen gerçek abimizsin snnle tanıştığımıza o kadar mutluyum ki
Sepulllxalone :Abi geçen gün biras tartıştık k.b ama sen harbi abimizsin
Dangerxbdrobere:Knk sen başkasın ama artık biz gidiyoruz
Dangerxkskleex:Caner Knk Locnayı yeniden krduk ama kısmet değilmis kader napcaz Seni Özlicem knk
Vperlxlpasserby:Tülin Abla Sende Aramıza geldin ama işte biz gidiyoruz snde bizim hakiki ablamızsın
sabrizmirksk:Abi Pek Oyunda Konuşamıyoruz ama Bana Çok İyiliğin Yardımın Bulundu Unutamam
BoDyGuArD(Acsxlider):İsmail Knk Ortağım ve ortağımın kardeşi senin sayende oyuna başladı Sana Minnetdarz Elveda
Daha Çok Arkadaşım Var ama Bunlar en değerli dostlarım abilerim ablalarım Daha çok var ama Yazamıyorum Gözlerim doldu bu sayfayı açarken Bizim Üstümüzde iyi yada kötü emeği geçen ufak tartışmada bulunklarımızıda unutmayalım hepinize veda Birini kırdıysam Özür Dilerim .....
*E*L*V*E*D*A*