Oyun Hatasi Artık İllallah dedittirdi ..!!
- StReetVaNdaL
- Cin Avcısı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Oyun Hatasi Artık İllallah dedittirdi ..!!
ÖnceLkLe oyun geRi saRdı gırdgmde pLus yok ve arkla degstgm ıtemler yoktu pesıne Kpem ye gırdım 2 Savaş kazandım ve 2. savas sonu odul kp sını aldktan sonra f/ kaç yabıcaktm kı oyun takLdı sureklı otomatk olarak cıkıp em ye gırıordu bır 5 dk bkLedm heb aynı sey bende f4 cektm oyuna gıRdgmde 16 bn kp yLdzm Yok oLms 0 kp tek kahve cızgı oLms km bLR basma daha neLeR geLıcek umRm geRı sarLR su oyun .
Lilreb
- Effairenclik
- FareAdam Düşmanı
- StReetVaNdaL
- Cin Avcısı
Re: Oyun Hatasi Artık İllallah dedittirdi ..!!
:arrow:StReetVaNdaL yazdı:ÖnceLkLe oyun geRi saRdı gırdgmde pLus yok ve arkla degstgm ıtemler yoktu pesıne Kpem ye gırdım 2 Savaş kazandım ve 2. savas sonu odul kp sını aldktan sonra f/ kaç yabıcaktm kı oyun takLdı sureklı otomatk olarak cıkıp em ye gırıordu bır 5 dk bkLedm heb aynı sey bende f4 cektm oyuna gıRdgmde 16 bn kp yLdzm Yok oLms 0 kp tek kahve cızgı oLms km bLR basma daha neLeR geLıcek umRm geRı sarLR su oyun .
Lilreb
- Tskxkxpsycho
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
1 hafta girmemeyi düşünoyrum anca düzelir sımdı 1m kp yapsan nolur gerı sarılır gider :S en ıyısı geç yapmak güç yapmamakStReetVaNdaL yazdı:ÖnceLkLe oyun geRi saRdı gırdgmde pLus yok ve arkla degstgm ıtemler yoktu pesıne Kpem ye gırdım 2 Savaş kazandım ve 2. savas sonu odul kp sını aldktan sonra f/ kaç yabıcaktm kı oyun takLdı sureklı otomatk olarak cıkıp em ye gırıordu bır 5 dk bkLedm heb aynı sey bende f4 cektm oyuna gıRdgmde 16 bn kp yLdzm Yok oLms 0 kp tek kahve cızgı oLms km bLR basma daha neLeR geLıcek umRm geRı sarLR su oyun .
Geri Dönüş
- StReetVaNdaL
- Cin Avcısı
bu hatalarda hep başkalarına gelir bu oyunu 3 yıldır oynarım ne çarım çalındı ne itemim kayboldu ne oyun geri sardı ex kp kaybettim sizde nası oluo çok abartıosunuz
legolasşifa [49] Ashab-I KeHF(^)
ultimateşifa[49]
kanrascal[47]
legolasbüyü[46]
Daima sancak
Nothing is True,Everything is Permitted.
Requiescat in Pace...
ultimateşifa[49]
kanrascal[47]
legolasbüyü[46]
Daima sancak
Nothing is True,Everything is Permitted.
Requiescat in Pace...
- StReetVaNdaL
- Cin Avcısı
Neyini abartıyım kardeşim ben smdı sıgınakalra gırdık bende tanktm ark tan plevnelerı aldm ardennelerı verdm gırdık fln takılıorz oyundan herkez dustu gerı sardı 45 dk fln geçtı oyuna gırdık arkn plevnelerı bnm cantada yok bnm ardenneler onda yok ustune ustun baktm plus bıtms canm skldı KpEm ye gırdm 2 kere ustuste kazandk 2. em den cıkamadm bı hata olustu hata sonucu pc otomatk em ye gırıp ckıordu sureklı bende f4 cektm oyuna gırdgmde 16 bn kp tek * rutbem olmus 0 kp ve tek cızgı kahve ..
Bunun neyını abrtıyım ben smdı ? hakkımızıda aramıcak mıyız ?
Bunun neyını abrtıyım ben smdı ? hakkımızıda aramıcak mıyız ?
Lilreb
- StReetVaNdaL
- Cin Avcısı
En azındna yetkılı kişiler yonlendırseydı ıyı olurdu .
Lilreb
- StReetVaNdaL
- Cin Avcısı