OYUN YÜKLENMİYOR acil yardım
OYUN YÜKLENMİYOR acil yardım
slm arkadaşlar orbit isimli programdan ikv yi indirdim masa üstündeki ikv yi kura tıklıyorum hiç birşey olmuyor izin ver felan yazısı gelmiyor ne yapmam lazım bilgi verebilcek varmı acil yardım :?: :?:

- 1EngiN1
- Antrepo Bekçisi

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Re: OYUN YÜKLENMİYOR acil yardım
reset atıp öyle dener misin bir de ya da vista kullanıyorsan sağ click yönetici olarak çalıştır .
Etolford ///// Eminönü //// Fierce
resette attım yönetici olarak çalıştırada tıkladım bir sonuş alamadım tıkladığımda hiç birşey gelmiyor ekrana1EngiN1 yazdı:reset atıp öyle dener misin bir de ya da vista kullanıyorsan sağ click yönetici olarak çalıştır .

slm arkadaşlar orbit isimli programdan ikv yi indirdim masa üstündeki ikv yi kura tıklıyorum hiç birşey olmuyor izin ver felan yazısı gelmiyor ne yapmam lazım bilgi verebilcek varmı acil yardım :?: :?:
Merhaba
Eğer sisteminiz Vista ise yaklaşık 2 dakika bekledikten sonra sistem onayınızı istiycek ''EVET'' i işaretleyerek kuruluma başlayabilirsiniz..
Merhaba
Eğer sisteminiz Vista ise yaklaşık 2 dakika bekledikten sonra sistem onayınızı istiycek ''EVET'' i işaretleyerek kuruluma başlayabilirsiniz..
Fatih yazdı:slm arkadaşlar orbit isimli programdan ikv yi indirdim masa üstündeki ikv yi kura tıklıyorum hiç birşey olmuyor izin ver felan yazısı gelmiyor ne yapmam lazım bilgi verebilcek varmı acil yardım :?: :?:
Merhaba
10 dakikayı geçti hala İZİN VER veya YÜKLE gibi hiç birşey çıkmadı ne yapmam lazım beklememmi lazım :?: