Oyunu Kuramıyoruz Giremiyoruz Oynuyamıyoruz.. !

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
efsane534
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Oyunu Kuramıyoruz Giremiyoruz Oynuyamıyoruz.. !

Mesaj gönderen efsane534 »

İkv' ye ilk başladığım aylarda oyun gerçekden çok güzel gelmişdi..Sırf bu oyun için diğer oyunlardan vazgeçmişdim ama şimdi anlıyorum ki hata yapmışım.Oyunu oynamasından çok daha oyunu bile kuramadık yha.Bir yükleme 4 kere hata verir mi yha ? Ha bizi zenqin sanıyorsanız malesef değiliz.Giren girdi kotaya canı sağolsun ama bir türlü yüklüyemedik kardeşim..Şu foruma gerekli açıklamayı yapıp bugün oyun kapalı olucak çalışma var diyeceğiniz yerde siz hala etrafa bakmakla yetiniyorsunuz..!! Yeni seviyeler geldiğinde ayrı bir dert yaşamışdık.! Dedik bu sefer bunda olmuyabilir nedeni ise çok beklettiniz bizi 3 ay dediniz 3 aydan fazla bile oldu çok küçük sorunlar çıkabilir ama biz bu hatayı en başından alıyoruz oyunu bile yüklüyemiyoruz.

Şansımı gece saatlerinde birkez daha denicem eğer olmazsa oyuna ara vermeyi düşünüyorum.Bizde kafa kalmadı kardeşim sinir hastası olup çıkacaz kaç saatten beri pc başındayız.!! Resmen oyunu batırdınız umarım bir an önce hatalar düzeltilip eski günlerimize geri döneriz..!!

Bizi İzlemeye Dewam edin dediniz ama malesef hızınızdan dolayı izliyemiyoruz k.bkmayın .. !!
RuhsuzŞair
Kullanıcı avatarı
bilinmez
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini

Re: Oyunu Kuramıyoruz Giremiyoruz Oynuyamıyoruz.. !

Mesaj gönderen bilinmez »

oyunu yükleyemiyorsan İDM yükle sizede yaranılmıyor netim yavaş 3 saate indi ama oyunu tıklayınca hata raporu veriyor, 3 yıldır oynuyorum ama dert yanmıyorum birazde BENİM makinamda sorun varmıdır diye acaba düşünün.
Kullanıcı avatarı
hanedanxbutcher
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen hanedanxbutcher »

:mrgreen: COK EGLENCELİ

indirmek sorun
kurmak sorun
sıfreler sorun
e-pınler sorun
oyundan düşmeler sorun
paketlere ulasamama sorun
oyuna girememe sorun
girerken yapılan hatalar sorun

bu kadar sorunumuz kaldı baska yok :mrgreen:
Hanedanxbutcher49

Hanedanxuskurya49

Hanedanxbutccher49

Uskurya'49 dan başka çarım yoktur

Kuru dutla yar sevilmez
Kullanıcı avatarı
efsane534
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen efsane534 »

bilinmez yazdı:oyunu yükleyemiyorsan İDM yükle sizede yaranılmıyor netim yavaş 3 saate indi ama oyunu tıklayınca hata raporu veriyor, 3 yıldır oynuyorum ama dert yanmıyorum birazde BENİM makinamda sorun varmıdır diye acaba düşünün.

Kardeşim makinede ne sorun olacak bu sorun sadece bende olsa tamam dicemde sadece bendede değil herkesde bu sorun var..!!
RuhsuzŞair

“Genel Etkileşim” sayfasına dön