Oyun açılmıyor tepki verin !!
Oyun açılmıyor tepki verin !!
bu sabah oyunu yükledim saat 10:30 da 11:30 gibi yüklendi açtım girmedi. cumaya gittim geldiö saat 2:30 hala oyuna girmiyor. gm lütfen bu soruna bir çare bul kritik hata diyip oyundan atıyor. birkerede düzgün,sorunsuz bir upgrade yap sobee. bu oyunda çok hata var fazlasıyla..
ben jokerin babasıyım
Re: Oyun açılmıyor tepki verin !!
olmuyor resetledim yine olmuyor sen girebiliyomusun ?
ben jokerin babasıyım
Bende giremiyorum hala Kritik hata oluştu diyor pcyi resetledim oyunu tekrar baştan yükledim gene olmuyor artık beklicez nezman bi yeni yer gelse 1 gün yüklemek ve çözmekle sorunla geçer .Beklicez başka çare yoq
Arkadaşlar benden size tavsiye bugün bu iş yatar yarın veya öbür gün yüklemeyi ve oyuna girmeyi denemeyin şimdi boş boş sinirlenipde benim gibi elinizi kanatmayın xD 4 kere denedim oyunu yüklemeyi yine hata verdi elimi vurdum masaya tırnağım kırıldı xD Hiç acı hissetmedim o ayrı tam o zamanlarda yönetime çok pis gidip geliyordum ..!!
RuhsuzŞair
beyler bı sorun sızde var herhalde ben dun gece 4 te ındırıp kurdum bu gun de öglen saatlerınde sorunsuz oyuna gırdım tamamen kaldırıp yenıden ındırın öyle kurmayı deneyın oyunla ılgılı bı sıkıntı yok.
Emektar Charlar 
CaNNeR
SaTaNiSsT
Magnetik
Büyütech
Gkbxxmagnetik
Gkbxxmagnetık
CaNNeR
SaTaNiSsT
Magnetik
Büyütech
Gkbxxmagnetik