YENİ YETENEK SİSTEMİ OYUN BIRAKTIRACAK

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
daywalker
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak

Re: YENİ YETENEK SİSTEMİ OYUN BIRAKTIRACAK

Mesaj gönderen daywalker »

seryildirim06 yazdı:sendeki bu geçmişe gitme özentisi nedir anlamadım herkes ileri gidiyor sen geriye bence sen bi çar aç 29 lwl kas daha kasma bırak onunla oyna
Bendeki geçmişe gitme özentisi değil, sadece o zamanki ws'lerin çok daha eğlenceli olduğunu, itemlerin çalıştığını belirtmek istiyorum ve şimdi o sistem geri geldi.
Üzerini tek item dizen birisi sadece kanatmayla bizi kesemeyecek artık, esksi gibi üzerini çift item dizmek zorunda
Savaşçı ws'leri tam anlamıyla bi taktik ve item show olacakki bu oyunun oynanabilirliğini artırır.
Yaratık kesmedede sıkıntı olmaz, şu an görünen tek sıkıntı büyücü kesimi gibi
Darthwader
Ataxfilozof

Resim

"Eden kendisine eder. Yapan bulur ve çeker. Unutma, kazanmak koca bir ömür ister, kaybetmeye ise anlık gaflet yeter !" "Hz. Mevlana"
sonimparator24
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen sonimparator24 »

sakınması sert ağırı olmayan hiçbir savaşçı büyücüleri yenemez çift değil 4 itemli eşya bile dizse, eski sistemde bile işi bilen bir büyücü savaşçıyı yaklaştırmadan vurmakta savaşçının deparını zihinle ikinci yaklaşmasını kutupla durdurup uzaktan işi bitirebilmekteydi ama şu anda savaşçılar kedi gibi oldu sanırım artık şifaları bile yenemeyecekler ws de meran muhafızı gece takipçisi öldürmekse hikaye zaten artık.

Tadı kaçtı oyunun konuştuğum bütün arkadaşlarım bu yetenek sisteminde bu oyunu bırakıp başka oyunlara yöneleceklerini belirtmekte bende kalmayı düşünmüyorum defansif ofansif olayı devam ederse
Kullanıcı avatarı
sonkanarz
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen sonkanarz »

YENI YETENEK ISTEMINI SAVUNAN ARKADASLAR YA GERCEKTEN EMBESİLLER YADA SAVAŞÇI ÇAR KULLANMIYORLAR BEN DÜN GECEDE SÖYLEDİMİ TEKRARLIYORUM,SAVAŞÇI OLAYINI BİTİRDİLER BUNU BİLEREK YAPTILAR ZATEN DERINDEKI SIR PAKETIYLE BUNA BASLAMISLARDI SIMDIDE SONUNU GETIRDILER.
SAVASCI OLAYI BITMISTIR!

%100 katılıyorum
Klan:Arz
Lonca:Texas
Bizi Eskiler Tanır, Yéniler ôrnek alir, Tanımayanlar ise İbret Alır

ஜ۩۞۩ஜஜ۩۞۩ஜஜ۩۞۩ஜ
█▄█ █ █▀█ █▄█ █▀█ █▀█
█▀█ █ █▀▀ █▀█ █▄█ █▀▀
ஜ۩۞۩ஜஜ۩۞۩ஜஜ۩۞۩ஜ
sonimparator24
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı