YENİ YETENEK SİSTEMİ OYUN BIRAKTIRACAK

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
seryildirim06
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Sehran

Re: YENİ YETENEK SİSTEMİ OYUN BIRAKTIRACAK

Mesaj gönderen seryildirim06 »

Hellriders yazdı:Konuyu dikkatlice incelemenizi öneririm...

viewtopic.php?f=46&t=22279

Konuyu dikkatle inceledik ve şu çıktı ortaya yeni yetenek sisteminde çok küçük doğru düzeltmeler olmuş fakat büyük ölçüde hatalar ve kullanıcı zorluğu ve sıkıcılık eklenmiş. Oyunun tadını kaçıracak derecede hemde
Resim ALpAR
Kullanıcı avatarı
zodiak2009
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Mesaj gönderen zodiak2009 »

Saçmalıkya savaşçının yetenekleri mahfetmişler peki ben nasıl kasılacağım sorarım size kalkanmı açayım sert vuruşmu vurayım ikisinden birini seçmek zorumdayım saçmalığın daniskası bumuydu büyük Genişleme paketi yazıklar olsun....
Kullanıcı avatarı
Darkblood
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Darkblood »

Tam anlamıyla iğrenç olmuş. . . savaşçıma dizdiğim ful elementide ful yücelenleride satıcam. . . savaşçımı bundan sonra sadece aktarım için kullanıcam. . .

ipucu mipucu ne diosun dertwhader , onu açınca bunun etkisi gidermiş bu olmadan o açılmazmış ama onu açarsanda bu olmazmış ? nasıl bi mantık bu ? sakınmasız savaşçı düşünebiliomusun sen ? sakınma açtın da sert vuruş ve ağır vuruş olmadan elindeki balyoz yada kafayla büyücüye kaç kere vurabilmeyi planlıosun peki ? Yeni yenetek sistemi savaşçılar için negatif. . . hayırlı uğurlu olsun, zaten bişey beklemioduk bizde , yaptıkları işin iş olmıyacağını bile bile bekledik yenilikleri. . . Oyun hatalarını hatırlatmaya gerek yok zaten. . .İkv oynucağımıza alalım elimize bi 3310 yılan oynayalım. . .
ResimResimResim
Resim
Kullanıcı avatarı
daywalker
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen daywalker »

Darkblood yazdı:Tam anlamıyla iğrenç olmuş. . . savaşçıma dizdiğim ful elementide ful yücelenleride satıcam. . . savaşçımı bundan sonra sadece aktarım için kullanıcam. . .

ipucu mipucu ne diosun dertwhader , onu açınca bunun etkisi gidermiş bu olmadan o açılmazmış ama onu açarsanda bu olmazmış ? nasıl bi mantık bu ? sakınmasız savaşçı düşünebiliomusun sen ? sakınma açtın da sert vuruş ve ağır vuruş olmadan elindeki balyoz yada kafayla büyücüye kaç kere vurabilmeyi planlıosun peki ? Yeni yenetek sistemi savaşçılar için negatif. . . hayırlı uğurlu olsun, zaten bişey beklemioduk bizde , yaptıkları işin iş olmıyacağını bile bile bekledik yenilikleri. . . Oyun hatalarını hatırlatmaya gerek yok zaten. . .İkv oynucağımıza alalım elimize bi 3310 yılan oynayalım. . .
Zannedersem 39 seviye zamanında bu oyunu oynamadınız.
O zamanlarda sert ve ağır vuruş yoktu, açardık sakınmamızı, atardık dikkatimizi paşa paşa kasılırdık
Diğer bahsettiğin konuda ws olduğu için taktik paylaşmıyacağım, deneyerek en uygun taktiği herkes kendine bulabilir.

Not: Savaşçının canının 20 binin üzerine çıktığını farketmişsinizdir umarım.
Darthwader
Ataxfilozof

Resim

"Eden kendisine eder. Yapan bulur ve çeker. Unutma, kazanmak koca bir ömür ister, kaybetmeye ise anlık gaflet yeter !" "Hz. Mevlana"
Kullanıcı avatarı
Megaxrealist
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Meran
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Megaxrealist »

Darthwader yazdı:1 yıl boyunca 39 seviye geri gelsin, ordaki yetenekler geri gelsin, sert ağır vuruş kaldırılsın diyen siz değilmiydiniz ?
Şimdi neden isyan ediyorsunuz ?
Yeni yetenek sistemi tek kelimeyle harika olmuş !
39 level zamanını hatırlayanlar, oynayanlar bu sisteme hiç yabancılık çekmiyor
Yeteneklerinizi nasıl dağıtıcağınızı yazmam buraya herkesin taktiği kendine
Sadece ufak bir ipucu;
39 seviyelerdeki ws'leri hatırlayın zaten neye ne kadar puan vericeğinizi çözersiniz
Öyle acıklamıssınkı hayret ettım bravo!
Delixrealist

Mega Loncası'ndan ayrıLmış buLunmaktayım,MegaxreaList çarımın artık Lonca iLe aLakası kaLmamıştır.

SemT Aşkı "Alibeyköy-KasımPaşa!"
Kullanıcı avatarı
Darkblood
İskele Babası
İskele Babası

2.5 yıldır oyundayım. . . 39 lewel zamnındada vardım doğal olarak , sert vuruş ve ağır vuruş yoktu o zaman evet , ama o zamanlar büyücülerde zihin ve kutupta yoktu ! Ayrıca kütüüğümüzde vardı bi kerede 15 bin kritik bile vurabilen. . . şimdi sakınman olmassa sen yersin büyücüden 10 bin kritik , sakınman varda sert ve ağır vuruşun yoksa ağır ağır keser seni (= bişey diyosak düşünpte dioruz , savaşçının devri kapandı bu yetenek sistemiyle geçmiş olsun. . .
ResimResimResim
Resim
Kullanıcı avatarı
daywalker
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen daywalker »

Darkblood yazdı:2.5 yıldır oyundayım. . . 39 lewel zamnındada vardım doğal olarak , sert vuruş ve ağır vuruş yoktu o zaman evet , ama o zamanlar büyücülerde zihin ve kutupta yoktu ! Ayrıca kütüüğümüzde vardı bi kerede 15 bin kritik bile vurabilen. . . şimdi sakınman olmassa sen yersin büyücüden 10 bin kritik , sakınman varda sert ve ağır vuruşun yoksa ağır ağır keser seni (= bişey diyosak düşünpte dioruz , savaşçının devri kapandı bu yetenek sistemiyle geçmiş olsun. . .
Evet büyücülerin gücü bayağı bir artmış farkındayım açıkçası savaşçımla nasıl büyücü keserim denemedim, düşünmedim.
Gerçekten çok zor gözüküyor, ama bir çözüm elbet bulunur.
Darthwader
Ataxfilozof

Resim

"Eden kendisine eder. Yapan bulur ve çeker. Unutma, kazanmak koca bir ömür ister, kaybetmeye ise anlık gaflet yeter !" "Hz. Mevlana"
Kullanıcı avatarı
xrtoo
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen xrtoo »

YENI YETENEK ISTEMINI SAVUNAN ARKADASLAR YA GERCEKTEN EMBESİLLER YADA SAVAŞÇI ÇAR KULLANMIYORLAR BEN DÜN GECEDE SÖYLEDİMİ TEKRARLIYORUM,SAVAŞÇI OLAYINI BİTİRDİLER BUNU BİLEREK YAPTILAR ZATEN DERINDEKI SIR PAKETIYLE BUNA BASLAMISLARDI SIMDIDE SONUNU GETIRDILER.
SAVASCI OLAYI BITMISTIR!
Benim Gözümde Adam Gibi Adam Olanlar Yazsın Diğerleri Vaktimi Çalmasın

Kimseye Ait olmam Herkese Sahip Olurum
Kullanıcı avatarı
Darkblood
İskele Babası
İskele Babası

çözümmü (: türükdüklerini yalıyacaklar. . . "o olmadan bu olmaz bu oolursa şu olmaz ama bu olursada bu olmaz" mantığını silecekler. . . budur çözüm. . .
ResimResimResim
Resim
seryildirim06
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Tılsım
Lonca: Sehran

Mesaj gönderen seryildirim06 »

Zannedersem 39 seviye zamanında bu oyunu oynamadınız.
diyen arkadaşa sesleniyorum sen bi çar aç 29 lwl kas daha kasma onunla oyna .
nedir bu geçmiş merakı anlamadım seni bırak geçmişi önüne,ileriye bak
Resim ALpAR

“Genel Etkileşim” sayfasına dön