Oyuna her yenilik geldiğinde aynı şeyler. . .
Oyuna giremiyoruz. . .
Sunuculardan bi kaçı açık bi kaçı kapalı. . .
Plusımız var ama yok. . .
Kullanıcı Adı yada şifre hatası. . .
Loading. . .
Hata. . .
Geri sarma. . .
Nedir bunlar ? Hepmi böyle olucak yahu ? bunlar nasıl yenilikler böyle ? Test yapıyomuşsunuz , madem test yapıyosunuzda neden hep bu sorunlarla karşı karşıya kalıyoruz biz ? Anlayışla karşılayın diyosunuz , nereye kadar ? "Yine mi pilav" dedirticek kadar bıktırdınız oyundan , bi oyunda bu kadar çok hata olmamalı. . .
O kadar çok karışlaştık ki bu sorunlarla , artık yenilik dendiğinde isyan ediyoruz daha hatalara varmadan. . .Şaşırtın bizi artık. . .Hata olmasın yenilik geldiğinde. . .
Yine mi Pilav ?
İşte Bu yüzden Yenilik İstemiyoruz !
Re: İşte Bu yüzden Yenilik İstemiyoruz !
sen böyle düşünüyorsunda ben niye böyle düşünmüyorum.
siz yönetimi sürekli eleştirmek istiyorsunuz en ufak bir sebepte biraz bekleyin derindeki sır geldiğindede böyle oldu 1- 2 güne düzeltildi. biraz sabredin önümüzde koca bi yaz var
siz yönetimi sürekli eleştirmek istiyorsunuz en ufak bir sebepte biraz bekleyin derindeki sır geldiğindede böyle oldu 1- 2 güne düzeltildi. biraz sabredin önümüzde koca bi yaz var
Biraz bekleyin ne ya?
Amatör bir oyun mu bu? Plus paketlerimiz yok olmuş oyuna zor giriliyor farklı hatalar vs . vs.
Her güncellemede yaşanan sorunların sebebi biz miyiz yani? Biz olay çıkartıyoruz diye mi oluyor bunca olay?
Amatör bir oyun mu bu? Plus paketlerimiz yok olmuş oyuna zor giriliyor farklı hatalar vs . vs.
Her güncellemede yaşanan sorunların sebebi biz miyiz yani? Biz olay çıkartıyoruz diye mi oluyor bunca olay?
Cappy(49)
Cappyxşifa(32)
Cappyçino(32)
Iqpomerqp(49)( Arkadaşımla birlikte )

Cappyxşifa(32)
Cappyçino(32)
Iqpomerqp(49)( Arkadaşımla birlikte )

Diyorum ya kardeşim sabır sabır tölerans tölerans nereye kadar ? Harbiden amatör bi oyunmu bu ? aşa yukarı 4 yıllık geçmişi olan bi oyun bu , her güncellemede böyle oluyosa ben size söyliyeyim çok oyuncu kaybederler. . .