Yav vay arkadaş ya TAAAA Sarıyer'den kalktım gettim DVD aldım DVD den çıkan e-pin hatalı dedi Düzelcek dediler bakalım nolcak Bu arada fotoda nasıl çıkmışım özellikle kızlardan yorum bekliyorum :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Rescuer yazdı:HEEYYYYTT Böyle mutlu bir günüm olamaz
Oh be !
Hem paket çıktı hem sınıfı geçtim
Sonunda işler yoluna girdi ya
H.O sımdı bıde bölüm secme derdı baslıcak :mrgreen: :mrgreen:
Teşekkürler Ama bizde öyle bi dert yok en başınd yerleştirilirken bölümüne yerleştiriliyorsun
Hemşirelik (Erkekler için Sağlık Meğmurluğu)
Aneztezi
Radyoloji
Laboratuvar
Acil Tıp Teknisyenliği
Ebelik
vs.
Wow sımdı acıdım fen derslerının ıyı olması lazım sanırsam en kıl oldugum dersler :mrgreen: :mrgreen:
Ehüüü
ama super bolum gercekten her taraf kız hemsırelerle dolu arada 3 5 tane sap
kurtreis yazdı:Grup Bölgelerien giren arkadaşlar tespitlerini yazabilir mi arkadaşlar
nasıl tespıt reıs ben uzagım hala gormemedım hıc bırsey baglantım kopup duruyor tılsım a gırınce dıger sunuculara gırebılıyorum ama :twisted: :twisted: :twisted:
Rescuer yazdı:HEEYYYYTT Böyle mutlu bir günüm olamaz
Oh be !
Hem paket çıktı hem sınıfı geçtim
Sonunda işler yoluna girdi ya
H.O sımdı bıde bölüm secme derdı baslıcak :mrgreen: :mrgreen:
Teşekkürler Ama bizde öyle bi dert yok en başınd yerleştirilirken bölümüne yerleştiriliyorsun
Hemşirelik (Erkekler için Sağlık Meğmurluğu)
Aneztezi
Radyoloji
Laboratuvar
Acil Tıp Teknisyenliği
Ebelik
vs.
Wow sımdı acıdım fen derslerının ıyı olması lazım sanırsam en kıl oldugum dersler :mrgreen: :mrgreen:
ama super bolum gercekten her taraf kız hemsırelerle dolu arada 3 5 tane sap
Derslerden kızları takmaya pek vakit olmuyor ama orası ayrı İş imkanı bakımından mükemmel bir bölüm olduğu kesin ama...
Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için... Tılmesa
Benden Daha Fazla işin ehli olan vardır bu konuda ama yine de Tecrübem kadarını paylaşayım
Sığınaklarda:
2 şifa 1 Büyücü(Hapsolma yeteneği için) 2 Savaş ( Full Max ) 1 Savaş ( Tank ) olan grup sağlam bir grup olmuş olur.
Delilerin Bazıları 3 er li 3 erli geliyor ( yani 1 tanesine vurdugunda 3 ü birden geliyor ) Özellikle Kudret İksiri Ve Can İksiri önemli ( Ayrıca şarap iksir Kullanılabilir )
Herhangi bir yaratıkla cebelleştiğiniz zaman siz ve diğer grup üyeleri kesinlikle oturamıyor.
Çok Dikkatli ve Bu Konuda Tecrübeli Olan kişiler ile oynamanız gerekiyor Yoksa adam merak ediyo bakıyım diyor 6 tane canavarı birden çekiyor
Yaratıklar gerçekten çok yüksek vuruyor Bunun için kesinlikle max savaşçı şart
kurtreis yazdı:Grup Bölgelerien giren arkadaşlar tespitlerini yazabilir mi arkadaşlar
Yav vay arkadaş ya TAAAA Sarıyer'den kalktım gettim DVD aldım DVD den çıkan e-pin hatalı dedi Düzelcek dediler bakalım nolcak Bu arada fotoda nasıl çıkmışım özellikle kızlardan yorum bekliyorum :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
kardesım aynını bende aldım mynet e de oluyor ama denemedım senın uyelık nerede ?
kardesım aynını bende aldım mynet e de oluyor ama denemedım senın uyelık nerede ?