GURUP EHİLLA

Beyaz Köşk sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
SaZoBaLi
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Re: GURUP EHİLLA

Mesaj gönderen SaZoBaLi »

Eyvallah saol Caner.
İyi Forumlar.

Sazobali
Kankalarxbüyücü
Kankalarxbxex
Kullanıcı avatarı
mehcanehilla
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen mehcanehilla »

gökhancım senin bende bi şifacı max ceket mi ne vardı o bende kaldı emanet aldıydım. engin sana sesleniyorum burdan gir benim şifaya da gökhan abine veriver. lazım filan olur. hadi öptüm canlar... ;)
MeHCaNn mehcanII
Kullanıcı avatarı
SaZoBaLi
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Esolar sizi hala o dandirik oyundasınız.

Neyse bi ara girince veririm.
İyi Forumlar.

Sazobali
Kankalarxbüyücü
Kankalarxbxex
Kullanıcı avatarı
YiLMaZ
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Lonca: Osmanlı İmparatorluğu

Mesaj gönderen YiLMaZ »

Merhabalar;

Bize bi teklif geldi.Bi grup kuralım.Beraber item kasalım, beraber görev yapalım, beraber Er Meydanında savaşalım dendi..! Bizde neden olmasın dedik ve grubu kurduk.İsmi E H İ L L A olsun dendi olur dedik.Sonra eski Loncam olan Bizans İmparatorluğu Loncasından geri dönmem istendi.Düşündüm dedim kendi kendime ki ''Neden olmasın.Loncam Bizans, grubum Ehilla olsun...

Lakin grubumuzda söylenenlerin hiç biri yapılmadı.Ne beraber savaştık, ne beraber item kastık, nede beraber görev yaptık.Gelinen son noktada bu grubu kurmamızı isteyen arkadaşlarımız ne forumda nede oyunda selam bile vermez hale geldiler.Bi Engin bide Caner var forumda..!Hatta ve hatta Klanımız Lodos olsun dendi.Grup arkadaşım Arz Klanı mensubu oldu.Er Meydanında omuz omuza savaşmak yerine düşman olarak savaştık..!

Ve benim için en acısıda grup arkadaşım ( arkadaşım sanmıştım) beni msn sinden sildi ve yasakladı.Ki ben eklememiştim O'nu hatta O beni eklediğinde ben ona '' Rahatsızlık vermemek için eklemedim sizi '' demiştim.Sebebi doğruları söylememdi sanırım.Farkındamıdır bilmem ama Dost acı konuşur , doğru söyleyende dokuz köyden kovulur.

Şimdi ben diğer grup arkadaşlarımdan ya O yada Ben diye bi tercih yapmalarını istemeyeceğim.Zaten istesemde büyük ihtimalle O'nu secerlerdi bana güle güle derdiler.Cünkü benim nıckimin ekleşiği yok, takı yok yani.Ben sıradan bir oyuncuyum.Sıfatım nickim...

Ben, Ehilla grubundan bundan sonra forum üzerindeki listesinden nickimin silinmesini talep ediyorum.

Saygılarımla....
xxxyılmazxxx / therock / IxtopalhamsixI / UNiqueE
Kullanıcı avatarı
mehcanehilla
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen mehcanehilla »

kimmiş o arz merak ettim şimdi..sen de bu düşüncelere kapılma yılmaz kardeşim. oyuna giremesem de ben ehillayım. sen de öylesin. buna şöyle yaklaşmalısın bence; burada ismi yazılı herkes bir dost bir ehilla yani. sen de bu dostların bir parçasısın ee o halde ehillasın. kapris yapıyorsun demiyorum ama kaprislere mahal vermeyin böyle düşüncelere de kapılmayın. beğenmeyen çeker gider ister arz olsun ister lodos. çeker gider beğenmeyen. buraya sen değil onun yazması gerekmez miydi beni silin bu listeden diye? arz olmuş zaten onun demesi gerekirdi..neyse uzatmaya gerek yok olgun insanlarsınız en doğru kararları verebilecek yaşta herkes. yol çizilecekse herkes kendininkini çizer..dediğim gibi istemeyen çeker gider.. saygılar benden.......
MeHCaNn mehcanII
Kullanıcı avatarı
KiYaMeTCeLLaDi
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen KiYaMeTCeLLaDi »

YiLMaZ yazdı:Merhabalar;

Bize bi teklif geldi.Bi grup kuralım.Beraber item kasalım, beraber görev yapalım, beraber Er Meydanında savaşalım dendi..! Bizde neden olmasın dedik ve grubu kurduk.İsmi E H İ L L A olsun dendi olur dedik.Sonra eski Loncam olan Bizans İmparatorluğu Loncasından geri dönmem istendi.Düşündüm dedim kendi kendime ki ''Neden olmasın.Loncam Bizans, grubum Ehilla olsun...

Lakin grubumuzda söylenenlerin hiç biri yapılmadı.Ne beraber savaştık, ne beraber item kastık, nede beraber görev yaptık.Gelinen son noktada bu grubu kurmamızı isteyen arkadaşlarımız ne forumda nede oyunda selam bile vermez hale geldiler.Bi Engin bide Caner var forumda..!Hatta ve hatta Klanımız Lodos olsun dendi.Grup arkadaşım Arz Klanı mensubu oldu.Er Meydanında omuz omuza savaşmak yerine düşman olarak savaştık..!

Ve benim için en acısıda grup arkadaşım ( arkadaşım sanmıştım) beni msn sinden sildi ve yasakladı.Ki ben eklememiştim O'nu hatta O beni eklediğinde ben ona '' Rahatsızlık vermemek için eklemedim sizi '' demiştim.Sebebi doğruları söylememdi sanırım.Farkındamıdır bilmem ama Dost acı konuşur , doğru söyleyende dokuz köyden kovulur.

Şimdi ben diğer grup arkadaşlarımdan ya O yada Ben diye bi tercih yapmalarını istemeyeceğim.Zaten istesemde büyük ihtimalle O'nu secerlerdi bana güle güle derdiler.Cünkü benim nıckimin ekleşiği yok, takı yok yani.Ben sıradan bir oyuncuyum.Sıfatım nickim...

Ben, Ehilla grubundan bundan sonra forum üzerindeki listesinden nickimin silinmesini talep ediyorum.

Saygılarımla....
merhabalar,

Söylediklerinin hemen hepsine katııyorum,

kendi adıma şunu ekleyerek devam edeyim,

Bir çoğumuzda bu ve benzeri olaylardan soğuduk oyundan, belkide miadı doldu bir çoğumuza göre. Tepki olarak vereceğim en büyük duruş ise plus almaktantan vazgeçmek oldu benim için.

Ben şahsım adına bu gurupta isminin üstünün çizilmesi gerekenlerden biri olmadığını biliyorum. [i]" Şimdi ben diğer grup arkadaşlarımdan ya O yada Ben diye bi tercih yapmalarını istemeyeceğim.Zaten istesemde büyük ihtimalle O'nu secerlerdi bana güle güle derdiler.Cünkü benim nıckimin ekleşiği yok, takı yok yani.Ben sıradan bir oyuncuyum.Sıfatım nickim...[/i] demişsin. Ben eminimki o diye bahsettiğin her kim ise, kimse O nu seçmez TIPKI BENİM GİBİ . . . KİMLER GELDİ.....KİMLER GEÇTİ YILMAZIM . SEN KALANLARDANSIN.

Şimdi biraz ileri giderek talebini reddediyorum.

Arz olan masaldı sanırım. Oda kendince haklı. Bize göre haksız. Klan değişsede değeri değişmez. kızgınlığı geçince dileğimiz geleceğine dairdir. Gelmez ise canı sağ olsun be Yılmazım.

Engin ve Caner Herşeye rağmen sahiplenmeniz için teşekkürler (Daha fazlasınıda hak ediyorsunuz tabiki).

Sevgi ve hoşgörü ayrılmaz sevgilimiz olması dileği ile . . .

Benim gönlümdeki listem aşağıdaki gibidir. Orda birileri daha olması gerek . . .

EHİLLA AİLE FERTLERİ

xxxyılmazxxx
Melek (Kanatsız olanından)
İsomiso ( büyük kaptan )
Şeref (en büyük asker)
Oğuzhan (ortağım :D )
emre (etatacak kardeşim)
Marmaris
Selda
Özlem
Xpırıltı
Masal
farklı
Srcn
Cyberknight
Incredıble
İhsannn
XASLANKRALX
Çilekk
Mehtapcık
mehcanII
Sazobali
Mgüldemir
Kıyametcelladı
K i Y a M e T C e L L a D i
Kullanıcı avatarı
SaZoBaLi
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Bende Gökhan Abim'e katılıyor ve bu moruğu hiç bi yere bırakmıyoruz 8-) İzin yok sana abi :idea:
İyi Forumlar.

Sazobali
Kankalarxbüyücü
Kankalarxbxex
Kullanıcı avatarı
SaZoBaLi
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

İlk sayfada isimleri olan arkadaşlar...Ben günde bir defada olsa foruma girip GURUP EHİLLA isimli konuya bakma fırsatı buluyorum.Sizler nasıl oluyorda gün boyunca oyunda olmanıza rağmen forumdaki konumuzu ziyaret etmekten aciz kalabiliyorsunuz?
Aktif olmadığınız sürece hiç biriniz ile muhatap olmuyorum bundan sonra.Cevap yazmadığımda kusura bakmayın.
İyi Forumlar.

Sazobali
Kankalarxbüyücü
Kankalarxbxex
Kullanıcı avatarı
Sercan
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Sercan »

Hoşuma gitti bi paylaşayım dedim
Barış Manço Fransa'da bir televizyon kanalının canlı yayınına konuktur... Küstah bir spiker vardır ve Barış Manço ile dalga geçmektedir... Sürekli, " İşte Türk, yani barbar, vahşi vs... " demektedir...

Barış Manço daha fazla dayanamaz ve spikere " yanınızda kâğıt para var mı? " diye sorar!Bu soruya spiker şaşırır ve " evet var ama n'olacak " der... Barış Manço ısrar edince spiker cebindeki kâğıt paraları çıkartır...

Bu olaydan az önce Barış Manço canlı yayında "Anahtar" adlı şarkısını söylemiştir... Bu şarkının bir bölümü şöyledir: " Beş Akif- bir Saat Kulesi, iki Kule-bir Fatih, beş Fatih-bir Mevlana, İki Mevlana-bir Sinan" (Barış Manço / Anahtar şarkısı / Darısı Başınıza Albümü / 1992). Bu şarkı bir matematik sorusudur ve şarkıda adı geçen kişiler o dönemdeki Türk parası olan banknotların arkasında fotoğrafı olan kişilerdir...

Barış Manço spikere sorar: " Bu paranızda fotoğrafı olan kişi kim? "

Spiker: "General......." Barış Manço diğer paralardaki fotoğrafları olan kişileri de sorar, spikerin verdiği cevaplar hep aynıdır, "General.......", "Amiral...........", "Komutan............." Spikerin bu "falanca General, falanca Amiral, falanca Komutan" cevabından sonra, bu sefer de Barış Manço cebinden Türk paralarını çıkarır...

Spikere der ki:
* Bu parada fotoğrafı olan kişi Mehmet Akif Ersoy'dur. Şairdir...
* Bu fotoğraftaki kişi Mevlana'dır. Düşünürdür...
* Bu paradaki fotoğrafı olan kişi Fatih Sultan Mehmet'dir. Adaletin sembolüdür...
* Bu paradaki kişi ise Atatürk'tür. "Yurtta barış, dünyada barış" diyen kişidir...
Bizim paralarımız bunlar...
* Biz Türkler ince ruhlu, kibar, medeni insanlar olduğumuz için paralarımızın arkasına "şairlerimizin", "düşünürlerimizin","bilim adamalarımızın" fotoğraflarını bastık...
Siz Fransızlar kendiniz barbar, vahşi olduğunuz için paralarınızın arkasına hep savaş Adamlarının fotoğraflarını basmışsınız!" der...

Barış Manço'nun bu müthiş cevabından sonra televizyon yöneticileri Canlı yayını keserler ve spikeri yayından alırlar, başka bir spiker yerine gelir ve canlı yayın yeniden başlar, yeni spiker Barış Manço'dan ve Türklerden özür diler, programa böylece devam edilir...
Resim

Lycaon (49) / DooDLeZz (49)
Kullanıcı avatarı
OutOfTime
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen OutOfTime »

gereksi yere toplanan bir oluşumdu çokda güzel oldu dağılması :D
Out Of Time

“Genel Sohbet” sayfasına dön