hem vista hem de windows 7'ye indirdim bir sorunla karşılaşmadım. setup'a sağ tıklayarak yönetici olarak çalıştırmayı deneyin, ya da uyumluluk modunu xp'ye ayarlamak belki sorununuzu çözebilir. bir de oyunu program files klösrüne yüklemeyin.egexxxx yazdı:Bende windows 7 kullanıyorum acaba windows sürümleriyle mi ilgili?
Lathander sorumuza cevap verirsen sevinirim.
Ne yapmamız gerekiyor?
İKV Grup Bölgeleri Eklentisi Yayında!
Re: İKV Grup Bölgeleri Eklentisi Yayında!
Sorun şu ki oyun inmiyor o yüzden setup a sağ tıklama gibi bir şansım olmadıAchilleus yazdı:hem vista hem de windows 7'ye indirdim bir sorunla karşılaşmadım. setup'a sağ tıklayarak yönetici olarak çalıştırmayı deneyin, ya da uyumluluk modunu xp'ye ayarlamak belki sorununuzu çözebilir. bir de oyunu program files klösrüne yüklemeyin.egexxxx yazdı:Bende windows 7 kullanıyorum acaba windows sürümleriyle mi ilgili?
Lathander sorumuza cevap verirsen sevinirim.
Ne yapmamız gerekiyor?
artık şu oyunu geri sarmayın bıktık ya
I fell in love with San Pedro
San Pedro ya aşığım
Warm wind carried on the sea, he called to me
Denizden esen ılık rüzgar,bana seslendi(beni çağırdı)
Te dijo te amo (=He told you, "I love you")
Seni seviyorum,dedi
San Pedro ya aşığım
Warm wind carried on the sea, he called to me
Denizden esen ılık rüzgar,bana seslendi(beni çağırdı)
Te dijo te amo (=He told you, "I love you")
Seni seviyorum,dedi
Lathander yazdı:Merhabalar,
Evet, Tüm yeni efsunlu eşyaların karakterler arasında transferi yoktur (Nadideler, şaheserler, gözlükler). Tıpkı daha önceden kullanılan şaheserlerde olduğu gibi.
Bilginize.
Peki bosslardan düşecek yeni savaşçı zırlarının büyücüye veya savaşçıya düşme olasılığı varmı ? Bunun önlemi alınmıştır umarım...
For the justice and LODOS...

- adresbu
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Sanki Sene 2008
su anda oyuna girmiyor.
sunucu ile olan baglantı kurulamadı diyor pcyi kapattım açtım yine aynı
ayrıca;Bizim eski pluslar noldu Ttnetin pluslar yoq çöpemi gitti yani
oyun ttnetin ama baktıgımızda ttnet 2.planda böyle olmaz
sunucu ile olan baglantı kurulamadı diyor pcyi kapattım açtım yine aynı
ayrıca;Bizim eski pluslar noldu Ttnetin pluslar yoq çöpemi gitti yani
oyun ttnetin ama baktıgımızda ttnet 2.planda böyle olmaz
Sürümler ya işletim sisteminin verdiği bir hata olmaması gerekiyor..
Windows XP,Vista ve Windows 7 kullanan bir oyuncu olarak bu hatalarla karşılaşmadım..
Oyunu düzgün bir şekilde kaldırmayı deneyin,bilgisayar içerisinde eski sürümle alakalı bir şey kalmamalı..
Yeni servis pack,yani oyunun son halini indirmeye başlayın bunu yaparken güvenlik duvarınızı kaldırın..Bel ki sorun çözülebilir..
Karagumruk
Windows XP,Vista ve Windows 7 kullanan bir oyuncu olarak bu hatalarla karşılaşmadım..
Oyunu düzgün bir şekilde kaldırmayı deneyin,bilgisayar içerisinde eski sürümle alakalı bir şey kalmamalı..
Yeni servis pack,yani oyunun son halini indirmeye başlayın bunu yaparken güvenlik duvarınızı kaldırın..Bel ki sorun çözülebilir..
Karagumruk
KaraGumruK - IKGumruKI
gene ne oldu oyuna girilmıo tam sığınakta ilerledik tak durdu :S
Yöneticiler gözluk aldım arkadaşıma werdım oyunu gerı sardınıza arkadaşımdakı gözlukde yoq bndekı kpde yoq yardım pls .
EcLipSeHeaRT(^Latif)
yNçRxToLGaGS (^Latif)
yNçRxToLky (^Ejder)
yNçRxDaddaRio (^A.Keyf)
İlk önce konuşmaktan korkarsın sevdiğinle,Sonra ona aşık olmaktan..
Bunlar neyse de, en son kaybetmekten korkarsın işte..
yNçRxToLGaGS (^Latif)
yNçRxToLky (^Ejder)
yNçRxDaddaRio (^A.Keyf)
İlk önce konuşmaktan korkarsın sevdiğinle,Sonra ona aşık olmaktan..
Bunlar neyse de, en son kaybetmekten korkarsın işte..
Sormayın gm bey oyun yayında bizde biliyoz ama bi oynayabilsek girer girmez alo hata 183
ben jokerin babasıyım
Bu forumu görüntüleyenler: Achilleus, aqsicocuq, atabey, Ayabakan, BEYAZATLI, boomerang, Burak, bymad22, Cappy, ChildrenOfArz, CRuBBeS, Darkblood, Drowxauril, Effairenclik, ExpectoPatronuS, Fberkay, Fedaicocuk, FeLaKeT, FiRaRiSeVdAm, Gakgos, Gkhnxbobret, GodfreyxSpider07, GReeNJoKeR, HardBoys, Hayal, iktop12, isimsizxx, ISSIZACUN, Jackss, jonturk61, kackin, kankaxkanka, KaraXHayalet, Komplocu, Kurtlarxfearx, Leosmontuu, lodos06, masterkan, Medic, melodrama44, mert1, Mert35, MuRaTPoLaT, Mushta, OveRCLocK, Pangea, pars60, pasakadir, Petcarar, qalanoth, Raikkonen, rdmxenkin, Returnikv, sahinx60, Scalgar, SERDARBEY, SiLaHSiZKuVVeT, SuRReNDeR, TexasxSkull, Theend, thefat1h, utku, xa4x, XJoKeRxX, XSAZOBALiX, yaban, ziyaovic, Zsert ve 45 misafir
Türkiyemxtrabzon 
Türkiyemxcarih

Türkiyemxcarih