Evet, Tüm yeni efsunlu eşyaların karakterler arasında transferi yoktur (Nadideler, şaheserler, gözlükler). Tıpkı daha önceden kullanılan şaheserlerde olduğu gibi.
Bilginize.
Hay allahım ya kım urascak onları düşürmekle şimdi.
[quote="mlhesr"]İndiriyordum %99oldu daha sonra bişi yazdı yüklenmedi biri yardımcı olsun...[/quote]
Bendede Aynısı oLdu Sabahtan beRi 4 kez indirdim heR seFErinde Kurulurken durdu...
Artık Yeter.Kutuyuda Alamıyorum çünkü iLçedeYim.
Lathander,Nerul,Orti...Madem Yöneticisiniz BİRAZDA BİZİ DİNLEYİN BİZE YARDIMCI OLUN...
Eğer olmazsanız Oyunu Bırakmak zorunda kalıcam bu şekilde çok insan kaybediceksiniz.
BAKIN ARTIK ŞU YAZDIKLARIMA BAKIN...!!!
Biz EbabiL Kuşuyuz GüLüm,
Gövdesini Büyük Sanan Mamur FiLLerin BeLaLısıyız...
YÖNETİCİLERDEN HALEN SES YOK...? HADİ YÖNECİLERİ ANLADIK PEKİ SİZLER İKV HALKI SİZLER NİYE SESSİZ KALIY0RSUNUZ YA ? SİZ BARİ YARDIMCI OLUN...
4/5 KEZ İNDİRDİM OYUNU TEKRAR TEKRAR YÜKLENMİYOR SİTEDEN...PEKETİ ALAMAM İLÇEDEYİM. NE YAPMAM LAZIM SÖYLEYİN. YADA YÖNETİCİNİN FALAN NUMARASI OLAN VARSA VERSİN ARIYAYIM BENDE BEN GİBİ SORUNU OLANLRA YARDIMCI KONU AÇAYIM LTFN...
Biz EbabiL Kuşuyuz GüLüm,
Gövdesini Büyük Sanan Mamur FiLLerin BeLaLısıyız...
merhaba.. şu an bilgisayarımda vista kullanıyorum ve yaklaşık 3,5 senedir vista yüklü olarak ikv yi oynuyorum. yeni bölgeyi indiriyorum fakat indirme tamamlandığında ''hatalı yüklendi. vista ya uygun değil'' gibi bir hata veriyor. 3-4 sefer hiç uyumadan saatlerce indiriyorum fakat hep aynı hatayı veriyor. sorunun kaynağı nedir; ne yapmak gerekiyor? kurulumu ne şekilde indirebilirim ya da vista için farklı bir kurulum indirme yeri varsa lütfen bildirin. teşekkür ederim.
xSeRWeTx[49][ Ecel Getiren ] SERWET[49][ Ejder Asa ] Serwett[49]
Merhaba oyunun kurulumunu tam iki kere indirdim fakat yüzde 100 olunca tıkanıyor bir türlü masa üstünde belirmiyor simgesi.Sanırım başka sorun yaşayan arkadaşlarımızda varmış yukarıda okuduğum kadarıyla yani bir türlü indiremedim oyunu.