ŞAHESERLER,GÖZLÜKLER AKTARILMIYORRRRRRR...!!!!
- bendensairolmaz
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Re: ŞAHESERLER,GÖZLÜKLER AKTARILMIYORRRRRRR...!!!!
Hiçte kapak olmadı yaptım naylonumu aldım mavi gözlükten
Asıl sana kapak koşmayadevam et ben tur bindircem sana 3 saldırıdan bişicik olmaz

-
Sifabasanx
- FareAdam Düşmanı

- Klan: Lodos
YENİLEMEKTE FAYDA VAR :!: :!:
:arrow:
:arrow:
Sifabasanx yazdı:Nadide (mor) olan gözlükler aktarılamıyor diğer (mavi) olan gözlükler aktarılabiliyor.
-
Kholpashalixmnc
- İri Fare Avcısı

Gözlük lerin aktarılmaması ile ilgili geçerlibir sebebiniz var mı ???
Kp sini ayrı bir karakterden kasan arkadaşlar var.Örneğin 90 bin kp lik bir gözlüğü adam 4 karakteri var ve her karakterinede almak istiyor ama adamın kp çarı ayrı ve sadece o karakterinden alabiliyor gözlükleri.Ne yapacak bu adam .Benm su an 2m kp lik karakterim var ve diğerleri bu akdar değil.Ben bu karakterimden gözlk alıp diğer karakterlerime aktaracaktım.Ama olmuyor.Şimdi ben uğraşıp diğer karakterlerimdede 90 bin kp mi kasıcam??? böyle birşey olabilir mi yaa ?Şimdi diyeceksinizki naylon yapıp kp kasmış.Arkadaşımın çarını kesmek ne derece naylondur bilmiyorum varın siz düşünün ...
Kp sini ayrı bir karakterden kasan arkadaşlar var.Örneğin 90 bin kp lik bir gözlüğü adam 4 karakteri var ve her karakterinede almak istiyor ama adamın kp çarı ayrı ve sadece o karakterinden alabiliyor gözlükleri.Ne yapacak bu adam .Benm su an 2m kp lik karakterim var ve diğerleri bu akdar değil.Ben bu karakterimden gözlk alıp diğer karakterlerime aktaracaktım.Ama olmuyor.Şimdi ben uğraşıp diğer karakterlerimdede 90 bin kp mi kasıcam??? böyle birşey olabilir mi yaa ?Şimdi diyeceksinizki naylon yapıp kp kasmış.Arkadaşımın çarını kesmek ne derece naylondur bilmiyorum varın siz düşünün ...
-
Vandervaart
- Kadim Hidra Avcısı

Kod: Tümünü seç
Aynı hesaptaki çarlara aktarılması lazım.- ikvoyuncusu2008
- Çınaraltı Müdavimi

- Sunucu: Eminönü
Bakalım ne yapıcaklar sunucuları kapattılar.Beklemekten başka çaremiz yok.
[YaLNıZSavaŞÇII]
al bakalım mor gözlüğübendensairolmaz yazdı:Hiçte kapak olmadı yaptım naylonumu aldım mavi gözlüktenAsıl sana kapak koşmayadevam et ben tur bindircem sana 3 saldırıdan bişicik olmaz
![]()
Hear Me Roar
House LANNİSTER
House LANNİSTER