Ne AYAKSINIZ ??????

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Darkleron
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Ne AYAKSINIZ ??????

Mesaj gönderen Darkleron »

Madem nadide gözlükler aktarılmıyor,bunu bize bölgeler önce sinde neden sölemediniz biz boşunamı kp kastık :@ Sizin yapabileceğinizde budur zaten. . . Paso pardon,özür hata oldu bu oldu şu oldu ne güzel bizim plus paralarını alırken 1 tl eksik gelse vericekmisiniz plusu ??

Merhaba

Bu konu hakkında YÖNETİMİN özür dileyecek hiç bir hatası olduğunu düşünmüyorum.Aksine kullandığınız ithamlardan dolayı sizin özür borcunuz olduğunu düşünüyorum.Klan Parası kasmak için kim zorladı sizi yönetim mi ? İKV'nin TÜRK oyun sektöründe bir ilki başarıp ve sektörde tüm ilgileri üzerine çektiği bir günde oyuncusunun karalaması çok kötü bir durum.Destek olalım yapılan emeklere saygı duyalım LÜTFEN..
Kullanıcı avatarı
Itaat
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Meran
Klan: Lodos

Re: Ne AYAKSINIZ ??????

Mesaj gönderen Itaat »

Hiç boşuna konuşma Süper Oldu Yönetime Teşekkür Ediorum Biz adam peşinde koşa koşa kp kasalim siz 25 lvl char kurun kurun kp kasin oh yemezler :twisted: :twisted:
Resim
Kullanıcı avatarı
Jackss
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Duman

Re: Ne AYAKSINIZ ??????

Mesaj gönderen Jackss »

Itaat yazdı:Hiç boşuna konuşma Süper Oldu Yönetime Teşekkür Ediorum Biz adam peşinde koşa koşa kp kasalim siz 25 lvl char kurun kurun kp kasin oh yemezler :twisted: :twisted:
niekı yap 25lwl carda kp sonra klandan çıkk biraz kp gider ama olsun sonra kas carını 49 yap al gözlüğünü :D sonra klana gir hm rütben olur şekil durursun x:D
SEYMENAGA
xXHaGiWHaTXx

“Genel Etkileşim” sayfasına dön