Oyunda herhangi bir düzensizlik yoktur
Savaşçi:Tank sistemi mevcuttur yani çok az hasar alıp çok fazla vuran demek en ağır zırhlarıda onlar giyer
Büyücü:DPS yani en çok hasar veren demek ki önünde savaşçılar olan büyücüye hiç bir şey durduramaz
Şifacı:Oyunun en dayanıklısı hem kendine şifa basıp hemde arkadaşlarını iğleştirebiliyor
Kısacası Grup bölgelerinde
Savaşçılar önce savunmada
Büyücüler bir arkada saldırıda
Şifacılar bir arkada Korumada
BÜYÜCÜLERE HAKSIZLIK VAR
- KaraXHayalet
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Re: BÜYÜCÜLERE HAKSIZLIK VAR
kardeş git taktik geliştir
Nick : Azimlixseloxbüyü
Lonca : Azimlix
Server : Tılsım
Karakter : Büyücü
- Hunter
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Tılsım
Zırh olsa diyorsun da Zırh Yok diye kimse sana bir söz söylemedi ki . Karacin Ve solucan Özellikli İtemler Büyücüye zırh verir. Savaşcı ws sini kolaylaştırır.Konu Açmadan Önce Acemice Açmak yerine Araştırıp görerek Açmanı öneririm.Fedaicocuk yazdı:siz bni yanlış anladınız ben can demiyorum çok dayanıksızlar biraz zırh mırh olsa savaşçılar gibi dayanıklı olsun dedim ayrıca ceviz laflarına dikkat edin dalga geçilcek bişi yok ceviz ....... :mrgreen:
Âyinesi iştir kişinin lafa bakılmaz. Şahsın görünür rütbe-i aklı eserinde.
KabusxLoncası
Kabusxhunter
KabusxLoncası
Kabusxhunter
emın ol ki büyücülere hiç bir haksızlık yok hatta savascılara haksızlık war diyebiliriz.çünkü 35 lwl büyü 49 lwl savascıya 1500 vurabiliyor meteoritle

Nick : Azimlixseloxbüyü
- cesurlarxboraa
- Işık Hanım'ın Elemanı
ozaman git savaşcı kas sen büyücü kullanamıyorsan ne diyim 
- goksenin
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Eminönü
Ceviz yazdı:Bi s..allan git çay koy. Oldu 20bin can verelim hemde 10bin vurabil , haksızlık yok lan yanlış biliyorsun sen.Fedaicocuk yazdı:ARKADAŞLAR BEN TILSIMRÜYASI TILSIM SUNUCUSUNDA OYNUYORUM SAVAŞÇILAR ÇOK DAYANIKLI CANLARI HEMEN GİTMİYOR ŞİFACILAR ZATEN CAN BASIYOLAR BÜYÜCÜLERİN CANLARI HEMEN BİTİYOR ÇOK DAYANIKSIZLAR LÜTFEN BUNA Bİ ÖNLEM ALIN :twisted: :ugeek: :geek:
OYUNCU.tılsımrüyası
MEKAN:tılsım
LEVEL:41
KESİNNİKLE KATILIYORUM BASKA DENİLECEK BİŞİ YOQ HEM BİZİM CANLARIMIZI SADECE 3BN ARTIRSALAR BİLE SOYUNUK BÜYÜCÜ KESİLEMEZ AMA ŞUDA VAR MESELA MOR FAREYİ YAPAMIYORUZ YADA ONA BNZER GRVLERİ FAKAT EKSİLER YANINDA ARTILARI DAHA ÇOK

RUTHLESSXCHATLAQ!!!!!!!!!
◄███▓▒░░ RUTHLESSTEAM ░░▒▓███►ஐ
◄███▓▒░░ /\/\eminönü/\/\ ░░▒▓███►ஐ
◄███▓▒░░ arzın cocukları ░░▒▓███►ஐ
- Konsantrasyon
- Işık Hanım'ın Elemanı
ilk defa katılıyorumcesurlarxboraa yazdı:ozaman git savaşcı kas sen büyücü kullanamıyorsan ne diyim
- Büyücünün Zırhı Beynidir
KonSanTrasYoN
TeaMPicH
TeaMPıcH
PaSiFiK
TeaMStyLe
- karabatu14
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
büyücüler şu anda en güçlü karakter konumundadır bunu bilin. büyücülerin hasarları nerdeyse 2 kat kadar çıkmıştır(itemi olanlar için) sen hala haksızlık var diyosan o zaman büyücüyü uçursunlar 
Cerkesxsavascısı&Ultraxlord&Exlxbxrxuxz&Birlikxelbruz
BEYAZKÖŞK
BEYAZKÖŞK
- Fedaicocuk
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Klan: Lodos
ben sadece can konusunda çok sıkıntı war dedim haksızlık war diye niçin dedim konu dikkatinizi çeksin diye yasdım ama siz ne yaptınıs evire cevire başka yerlere sürüklediniz sizin konunuz konuşmak paylaşmak degil laf sokmak aşşaglamak tmm yeter anladık cevap yasmayın
[img]http://img529.imageshack.us/img529/7064/127678380645460311.gif[img]
hayr demek istediği canımız hemen tükeniyorr hiç dayanıklı değill arkaaş haklıı yani bir savaşçi gibi zırhlı olmak istemiyoruzzz bir şifacı gibi can basmak istemiyoruzz sadeecee biraz elbiselerimizzz zırhlanırsa iyi olur gerçektenn 26 level ken hatırlıyordun sadece 2 tane mavi örümcek kesebiliyordum