[bOyuna bugun girmeye calıştım olmadı Uyarı altıda şöyle yazıyoru
Yeni Exe gelmiştir indiriniz...
Bu kendiliginden güncelemiyoda yenidden kurmayı denedim gene aynısını diyor ....][/b]
YeNİ PaKeT
YeNİ PaKeT
Bir adamı sabah görürsem önemsemem, öğlen görürsem tesadüf derim, ama akşam da görürsem hiç düşünmem öldürürüm.
Re: YeNİ PaKeT
20 kişi bakmış cvp veren yok cokmu eriniyosunuz ne
Bir adamı sabah görürsem önemsemem, öğlen görürsem tesadüf derim, ama akşam da görürsem hiç düşünmem öldürürüm.
kardeşim grup bölgeleri geldiği için oyunu kaldır ve istanbuloyun.com dan tekrar oyunu indir..
Hardboys-Muslumrap
Hardbaby-Fordboyard
║▌│█│║▌║││█║║▌│
ORIGINALPROFILE®

Hardbaby-Fordboyard
║▌│█│║▌║││█║║▌│
ORIGINALPROFILE®
Kod: Tümünü seç
http://www.facebook.com/turkish.revenge.brigadeKod: Tümünü seç

Uyanda Balığa Gidelim Birader ..
- "Yâd elde oturanlar, bil ki yurt kaçağıdır.
Senin kılıç dediğin, TÜRK'ün oyuncağıdır"
Hüseyin Nihâl Atsız
KONU GÜNCEL AYRICI YÖNETİÇİ +DESTEK BÖLÜMÜ YARDIM NERDE BU YÖNETİCİLER NERDE BU DEVLET ARKADAŞIM
BEN ÇANAKKALE GELİBOLUDA OTURUYORUM BURDA TEKNOSA WS GİBİ BÜYÜK YERLER YOK BEN NERDEN ALCAM
BEN ÇANAKKALE GELİBOLUDA OTURUYORUM BURDA TEKNOSA WS GİBİ BÜYÜK YERLER YOK BEN NERDEN ALCAM
İNiyo olmasa valla Dağtırım len xD
Çanakkale'de Carrefour,Kipa,Teknosa var oradan almak için Çanakkale'ye gitmem gerekiyor ve yarın gitmeye çalışacağım..pars60 yazdı:KONU GÜNCEL AYRICI YÖNETİÇİ +DESTEK BÖLÜMÜ YARDIM NERDE BU YÖNETİCİLER NERDE BU DEVLET ARKADAŞIM
En son Scalgar tarafından 11 Haz 2010 13:05 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Nothing
Selam ;
Karakter aktarımı ne kadar süre içerisinde gerçekleşiyor ? ve 19.90 TL ye Aldığımız Paketlerdeki Aktivasyon Kodları ve Şifreleri Mynet Plus İçin Geçerli Değil mi ? Sadece Sobee ve TTnet İçin mi geçerli ? Eğer Mynet İçinde Geçerliyse Bu Kodlar Şifre Neden 6 Haneli ?
Teşekkürler...
Karakter aktarımı ne kadar süre içerisinde gerçekleşiyor ? ve 19.90 TL ye Aldığımız Paketlerdeki Aktivasyon Kodları ve Şifreleri Mynet Plus İçin Geçerli Değil mi ? Sadece Sobee ve TTnet İçin mi geçerli ? Eğer Mynet İçinde Geçerliyse Bu Kodlar Şifre Neden 6 Haneli ?
Teşekkürler...
!!! Senin ADIN varsa benim NAMIM var senin KARİZMAN varsa benim ŞEKLİM var senin KALBİN varsa benim ASLAN gibi yüreğim var !!!
-----------------------
Karakter Adı : Viqix
Klan : Lodos
-----------------------
Karakter Adı : Viqix
Klan : Lodos