Kindar Bak Buruya
Kindar Bak Buruya
Ya Kindar Ne Yapmaya Çalışıyorsun BU 2 Oldu YA ! Yeter dün em yaptım agzimdan laf cikmiyor karakterim ban yiyor ya ne saçma bir iş bu yeter ya vallahi biktim ben ne yapcam şimdi nasil giricem bölgelere ayıp ya vallahi başlıcam yaptıgınız işe ya
şikayet edicem mail atcam bu ne ya
Re: Kindar Bak Buruya
o adam ne yapsın o sadece forum gönüllü yöneticisi yönetici falan deilki ceza işlerine karışmaz.
Hear Me Roar
House LANNİSTER
House LANNİSTER
- Canceazi
- Kadim Hidra Avcısı

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: #direngezi
Kindar'ın susturma yetkisi var kardeşim :Wizards yazdı:o adam ne yapsın o sadece forum gönüllü yöneticisi yönetici falan deilki ceza işlerine karışmaz.

Colorado - Magicem - BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN

forumda susturma yetkisi var sadece. oyunda susturduğunu hiç görmedim
Hear Me Roar
House LANNİSTER
House LANNİSTER
Merhabalar,
Almış olduğunuz cezayı haksız veya ağır buluyorsanız, www.istanbuloyun.com/ikvdestek adresinden başvuru yapabilirsiniz. Akabinde yapılacak işlemde haklı bulunursanız size geri dönülür ve hesap bloğunuz açılır.
Aynı metnin içeriğie Yönetim ile yani ben/biz ile ilgili şikayetlerinizi de ekleyip bildirebilirsiniz.
Teşekkürler,
Kindar
Almış olduğunuz cezayı haksız veya ağır buluyorsanız, www.istanbuloyun.com/ikvdestek adresinden başvuru yapabilirsiniz. Akabinde yapılacak işlemde haklı bulunursanız size geri dönülür ve hesap bloğunuz açılır.
Aynı metnin içeriğie Yönetim ile yani ben/biz ile ilgili şikayetlerinizi de ekleyip bildirebilirsiniz.
Teşekkürler,
Kindar
-
Ronaldoxlider
- Sahaf Yardımcısı

- Klan: Lodos
kindar oyun bende kurulmuyo varsa bi bilgin yazarmsın hata veriyo sunucuyla bağlantı kuralamdı diyor ?
- Yesilbuyuxqanq
- Antrepo Bekçisi

- Klan: Arzın Çocukları
İtaat senin saygısızlıkların boşuna mı ? Birgün herkez bana itaat edicek diyorsun ha
Rüyanda görürsün...
Yeşilbüyüxqanq(49)
Blackthrine(49)
Legorny(Kasılıyor)
Blackthrine(49)
Legorny(Kasılıyor)