İKV ^3.3^ AÇILMIYOR DOSYAYI INDIRDIM ACMIYOR :(((
İKV ^3.3^ AÇILMIYOR DOSYAYI INDIRDIM ACMIYOR :(((
ARKAŞLAR BİRİ YARDIM ETSİN YOKSA KAFAYI YİCEM SAAT 8 DEN BERI UGRASIYORUM INDIR DEDILER INDIRDIK ACILMIYOR HATA VERIYOR ... LÜTFEN BİRİ YARDIM ETSİN
((((((
oO[***_Rain_***]Oo
- cansever18181
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
Re: İKV ^3.3^ AÇILMIYOR DOSYAYI INDIRDIM ACMIYOR :(((
yukledı ısen sorun yok herkes beklıyor daha acılmadı oyun ...
BirZamanlar Timurlarxşifacı Şimdiki Adım xMeSuTxTR Saygılarr.

Dosyayı indirikten sonra bir 20 dakika daha beklemen gerekiyor ....gece indirdim ben kurlumu indirdikten son 20 dakika bekledim...yani beklemen gerekiyor.....biraz daha sabırrr:DRain yazdı:ARKAŞLAR BİRİ YARDIM ETSİN YOKSA KAFAYI YİCEM SAAT 8 DEN BERI UGRASIYORUM INDIR DEDILER INDIRDIK ACILMIYOR HATA VERIYOR ... LÜTFEN BİRİ YARDIM ETSİN((((((

- samedsedir06
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Lonca: Angaralıyız.. Gardaşş.
yahu ben satın almaya gıddım gelmedı dedı sımdı ındırıom %35 de Kota aşacagız ona uzuluyorum oo bana acı koydu:Dece01 yazdı:Dosyayı indirikten sonra bir 20 dakika daha beklemen gerekiyor ....gece indirdim ben kurlumu indirdikten son 20 dakika bekledim...yani beklemen gerekiyor.....biraz daha sabırrr:DRain yazdı:ARKAŞLAR BİRİ YARDIM ETSİN YOKSA KAFAYI YİCEM SAAT 8 DEN BERI UGRASIYORUM INDIR DEDILER INDIRDIK ACILMIYOR HATA VERIYOR ... LÜTFEN BİRİ YARDIM ETSİN((((((
![]()
![]()
Çaki
Bakma qq

♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
Akıllı OL Belediye'ye Rüsvet Verip Evini Yıktırırım.
.....................♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪.......................
Bakma qq

♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
samedsedir06 yazdı:yahu ben satın almaya gıddım gelmedı dedı sımdı ındırıom %35 de Kota aşacagız ona uzuluyorum oo bana acı koydu:Dece01 yazdı:Dosyayı indirikten sonra bir 20 dakika daha beklemen gerekiyor ....gece indirdim ben kurlumu indirdikten son 20 dakika bekledim...yani beklemen gerekiyor.....biraz daha sabırrr:DRain yazdı:ARKAŞLAR BİRİ YARDIM ETSİN YOKSA KAFAYI YİCEM SAAT 8 DEN BERI UGRASIYORUM INDIR DEDILER INDIRDIK ACILMIYOR HATA VERIYOR ... LÜTFEN BİRİ YARDIM ETSİN((((((
![]()
![]()
Samed canım msn den yollim dicem sana ama 5 saat sürer cnm yaaa yoksa benim kurlum hazır
valla paketi alalım dicem ama ben 1 2 yere sordum böle bir ürün yok dioalr onu bekleyene kadar

- samedsedir06
- Bab-ı Ali Muhafızı
Aynen cnm:D oyledee daha %50oldu mıllet gırdı bızdde bön bön bakıyoruz delı oldum:Dece01 yazdı:samedsedir06 yazdı:yahu ben satın almaya gıddım gelmedı dedı sımdı ındırıom %35 de Kota aşacagız ona uzuluyorum oo bana acı koydu:Dece01 yazdı:Dosyayı indirikten sonra bir 20 dakika daha beklemen gerekiyor ....gece indirdim ben kurlumu indirdikten son 20 dakika bekledim...yani beklemen gerekiyor.....biraz daha sabırrr:DRain yazdı:ARKAŞLAR BİRİ YARDIM ETSİN YOKSA KAFAYI YİCEM SAAT 8 DEN BERI UGRASIYORUM INDIR DEDILER INDIRDIK ACILMIYOR HATA VERIYOR ... LÜTFEN BİRİ YARDIM ETSİN((((((
![]()
![]()
Samed canım msn den yollim dicem sana ama 5 saat sürer cnm yaaa yoksa benim kurlum hazır:D:D
![]()
valla paketi alalım dicem ama ben 1 2 yere sordum böle bir ürün yok dioalr onu bekleyene kadar:D:D millet zırhını alır gezer ikv sokaklarında
D:D:
![]()
![]()
![]()
Çaki
Bakma qq

♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
Bakma qq

♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
- samedsedir06
- Bab-ı Ali Muhafızı
Ece msn gec bıyaw
cabuk ama
Çaki
Bakma qq

♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
Bakma qq

♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪