Ws eden delikanlı aranıyor :D (Revengeofagee)

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
freze61
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Re: Ws eden delikanlı aranıyor :D (Revengeofagee)

Mesaj gönderen freze61 »

aRkadaşım ben rencide etmek amacı ile koymuyorum ; şimdi ben bu fotoyu koydum diye o car ezikmi oluyo yada rencidemi oluyo tabiki hayır; sadece kendi yaptıgım ws nin fotosunu koyuyorum ne var bunda ayıp değil günah surada o carın fotosu olmasaydı gene bu tepki çıkacakmıydı acaba cok merak ediyorum ya neyse :D
ReVeNGeoFaGeE(Ecel Getiren)
Revengeofage
ReVeNGeoFHaMSi(Ejder Asa)
Kullanıcı avatarı
kimbirlik
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen kimbirlik »

freze61 yazdı:Leonar şifacım yok olsaydı gene kaçmaz ws ye gelirdim; ben orada benle ws eden sensin diye birşey de demedim kardeş sadecek yaptıgım ws yi kazandıgım için haklı olarak koydum; ayrıca ben adama ws teklif ettigimde üstünde urban varmıydı diye sormadım eğer itemine güvenmiyorsa ws etmeyecekti bu kadar basit .

Kerbela kardeş itemini düz seve seve ws ederim

aLi canım kardeşim o zaman dedigim gibi ws etmeyi pek bilmiyordum max kudret itemimde yoktu son ws de aldım ama kullanmayı beceremedim şimdi gel ws edelim ha kerebilirsin normal ama 49 canla 25 canla alamazsın :D
Şifa olarak cıkıcagım karsınıza ozaman atarız :)
xKERBELAx*Cihadxkerbela
Kullanıcı avatarı
Xxxisyankarxxx
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Xxxisyankarxxx »

beni koymayı unutmuşsun kardeş :))
Xxxisyankarxxx yeşil yıldız meteorda senle atmışdık ws diyordum yok isyan sen işine git kardeşim diyordun :))
(5/0 yenince seni)

walla o kadar çok ws attım ki şimdiye kadar kolay kolayda yenilmedim en fazla 1- yada 2 defa yenilmişimdir o da yeneler sidik zorundan yenmişlerdir ama hiç birisinde foto almak aklıma bile gelmedi kardeş bence sende alma en azından dostluğunuz baki kalır...
aLTıN GiBi KaLBiN oLSa Ne ÇıKaR ,
aYaRı DüŞüK oLDuKDaN SoNRaa...
Kullanıcı avatarı
Violence
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Life And Death

Mesaj gönderen Violence »

Xxxisyankarxxx yazdı:beni koymayı unutmuşsun kardeş :))
Xxxisyankarxxx yeşil yıldız meteorda senle atmışdık ws diyordum yok isyan sen işine git kardeşim diyordun :))
(5/0 yenince seni)

walla o kadar çok ws attım ki şimdiye kadar kolay kolayda yenilmedim en fazla 1- yada 2 defa yenilmişimdir o da yeneler sidik zorundan yenmişlerdir ama hiç birisinde foto almak aklıma bile gelmedi kardeş bence sende alma en azından dostluğunuz baki kalır...

5-4 :D
VIOLENCE
DraconiaN
Violencexl
Resim
Resim

“Genel Sohbet” sayfasına dön