Emin oL buyucuyude buyunun marıfetlerınıde sndn ıyı bılıyorm ezklıkle alakası yok maxımum o smdı uza aızımı bozmadnkuubii yazdı:o senin ezikliğinshumpsss yazdı:İmkansız buz krtıgım 8 bn 250 elektrık 4250 çemberde maksımum 12 bın vururyok ama çemberde yüksele biliyor kons. da ataş hasarını arttırmıyor fakat kritik ihtimali artıyor bunu unutmamak lazım...
Bu Rekor Gerçek Olabilir mi ?
Re: Bu Rekor Gerçek Olabilir mi ?
TTmShumpssss

- bendensairolmaz
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Merhaba ,
Serruh konuyu buraya taşımış bende photoshop diyenlere birleşme diyenlere cevap vereyim.
Deathxrazor arkadan can dolduruyordu dadal ise vuruş pozisyonunda değil iyi bi bakın sırf muhalefet olsun die yorum yapmayın.
Photoshop kesinlikle değildir. Değerli zamanımı boş işlerle harcamam. Merana gelin Deathxrazor Dreamteamxdadal ikisinden birine ulaşıp gerçek olup olmadığını sorun.
Tebrik edenlere ayrıca teşekür ediyorum..
Meran
Bendensairolmaz Süveyda Xxselcukxx
Serruh konuyu buraya taşımış bende photoshop diyenlere birleşme diyenlere cevap vereyim.
Deathxrazor arkadan can dolduruyordu dadal ise vuruş pozisyonunda değil iyi bi bakın sırf muhalefet olsun die yorum yapmayın.
Photoshop kesinlikle değildir. Değerli zamanımı boş işlerle harcamam. Merana gelin Deathxrazor Dreamteamxdadal ikisinden birine ulaşıp gerçek olup olmadığını sorun.
Meran

emin oL ikv'deki bilgimi eleştirebilirsin fakat Bilişim Dünyasındaki bilgimi eleştiremezsin siz o yollara girerken biz o yollardan geri dönüyorduk lütfen yorumunuzu dikkatli yapınız milleti kandırmanın geregi yokkuubii yazdı:evet o fotonun alındığı bilgisayara ekran kartına senn pc vs. çok karışık bi mevzu ama buz büyücüsünün ateş direnci 0 a yakın bi şey yani ve çemberci kadar güzel bir büyücü olmaz yani foto gerçektir.DeathLord yazdı:Selinay yazdı:Fotografı masaüstüne alıp kaydedin* kaliteli bir resim gösterici ile fotoya zoom yapın gerçekler aydınlıga cıkacaktır
iyi günler * güzel bir photoshop çalısması bu konuda tebrik ederim seni
Haha , hiç güleceğim yoktu.Kardeşim ikv de herhangi bir yaratığa vur.Hasar ekrandayken foto al ve fotoyu açıp zoom yap verilen hasarın etrafında bir bulanıklık olur.Biraz İKV bilgisi edinin ondan sonra yorum yapın.
bendensairolmaz yazdı:Merhaba ,
Meran
Bende yapabilirim bu photoshop !
Ve yanıma 100 tane güvenilir adam koyarım 100 ünede Sor 100 bin v urdur derler ama geç bunları lütfen ..!!
- bendensairolmaz
- FareAdam Düşmanı
demek bilişim bilginizi övüyorsunuz . özelinize e mail adresimi yazıyorum ne akdarmış bilgin bi ölçüşelim, görüşelim..Senin gibiler yüzünden kendi sunucumdaki sohbet alanındaki konum kilit yedi.Su lanet foruma sırf senin gibi gereksiz insanlar yüzünden adam gibi giremiyorum bile.Dediğim gibi beklerim.Bakalım Lafların çuvalı doldurabilecek mi
Sunuda ekliyim ;
Selinay sen bana herhangi bir kritik vur koy ki o foto zoom yapınca yazı çevresi bulanık olmasın.Burası şöhret olacağın yer değil paylaşım alanı
Sunuda ekliyim ;
Selinay sen bana herhangi bir kritik vur koy ki o foto zoom yapınca yazı çevresi bulanık olmasın.Burası şöhret olacağın yer değil paylaşım alanı

emin ol bende senin gibileri cok gördümbendensairolmaz yazdı:demek bilişim bilginizi övüyorsunuz . özelinize e mail adresimi yazıyorum ne akdarmış bilgin bi ölçüşelim, görüşelim..Senin gibiler yüzünden kendi sunucumdaki sohbet alanındaki konum kilit yedi.Su lanet foruma sırf senin gibi gereksiz insanlar yüzünden adam gibi giremiyorum bile.Dediğim gibi beklerim.Bakalım Lafların çuvalı doldurabilecek mi![]()
Sunuda ekliyim ;
benim şöhrete falan ihtiyacım sizin gibi ..
baskın basanındır bilgine ! sana bu forumda bir msj daha atmayacagım görüşelim diyorum sadece
aman aman 10 yalında küfür de öğrenirmiş abisi .!!shumpsss yazdı:Emin oL buyucuyude buyunun marıfetlerınıde sndn ıyı bılıyorm ezklıkle alakası yok maxımum o smdı uza aızımı bozmadnkuubii yazdı:o senin ezikliğinshumpsss yazdı:İmkansız buz krtıgım 8 bn 250 elektrık 4250 çemberde maksımum 12 bın vururyok ama çemberde yüksele biliyor kons. da ataş hasarını arttırmıyor fakat kritik ihtimali artıyor bunu unutmamak lazım...
.
****|x|kubilay|x|****\:.
Kod: Tümünü seç
.Kula Bela Gelmez HAK Yazmayınca.
.HAK Bela Yazmaz Kul Azmayınca.
.HAK Kuldan İntikamı, Kul İLe Alır.
.Dini İrfanı Bilmeyen Bunu Kul Etti Sanır.
[Kuubii]
color=#FF0040]~*[/color] Ecel Getiren
[Şehzadexkuubii]
color=#00BF00]~*[/color]
[Thexkuubii]
color=#0040FF]~*[/color] Ejder Asa
[Şehzadexkuubii]
[Thexkuubii]
arlkadaslar zaten vurdu yaratık buz buyucu , adamın ustude de tarhas sa vurabılır dogal bısey tartısma konusu bıle degıl 

- xxreddevilxx
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
tamam bu buz büyücüsü ama direnc kırma yok.direnc kırmasız 16bn vurulabiliyorsa direnc kırmalı 20bn vurabilirsin 
XxReddeviLxX - OttomancavaLry
- bendensairolmaz
- FareAdam Düşmanı
tek söz Körmüsün :?:xxreddevilxx yazdı:tamam bu buz büyücüsü ama direnc kırma yok.direnc kırmasız 16bn vurulabiliyorsa direnc kırmalı 20bn vurabilirsin

- sebepsiz99
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Teşkilat
NasıL vurabilirki okadar yüksek ejder Asasıda yok...

"Eskileri değil yenileri arıyor kalbim, Ama gelen gideni aratır derler ya seni silemiyor gözlerim"
Eprexx