İKV Grup Bölgeleri Eklentisi Yayında!
Re: İKV Grup Bölgeleri Eklentisi Sürüm Notları
Yahu tmm getırdınız yenı bolgelerıde artık acın.. İşimiz var gucumuz var bı gorelım cıkıcaz:D
benim tahminim 6 dan önce açılmazz bu saatte oyunu açacak GM yi nerden bulcan

!...Üyeliğin Şifresi Değiştirilmiştir İlgililerin Bilgisine...!
bugünde mesai yapmıcaklarsa ne zaman yapacaklar hem eminimki tüm yöneticiler oyunda olacaktırTokerx yazdı:benim tahminim 6 dan önce açılmazz bu saatte oyunu açacak GM yi nerden bulcan![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
En son brawe tarafından 11 Haz 2010 04:30 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Merhaba;
Oyun rehberini incelerken bir şey dikkatimi çekti ve bu daha önce varmıydı açıkcası ben bilmiyordum, belki gene benim gibi bilmeyenler için paylaşayım dedim;
Oyun rehberini incelerken bir şey dikkatimi çekti ve bu daha önce varmıydı açıkcası ben bilmiyordum, belki gene benim gibi bilmeyenler için paylaşayım dedim;
Klan parası: Oyuncular, müsabakalar sonucunda kazandıkları Şan miktarı ile aynı oranda
Klan parası kazanırlar. Bu klan paralarını, klan tüccarlarından eşya almak için kullanabilirler.
(Pluslar için klan satıcıları %50 indirim uygularlar.)
- VBMaSTeR
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Seyr-i Beka
Savaşçı en güçlü değil
Üstünü dizen birazda aklını kullanan en güçlüdür
Büyücümle bir sürü savaşçıyı rahatça keserim kestim de aynı şekilde şifacıyıda. Ve savaşçımlada rahatlıka büyü ve şfia kesiyorum. Üstüm dizilimi yarım yamalak ama kullanmayı bilceksin 
VBMaSTeR - BuRRaQ
I will be Lodos Forever, Hopefully together....
I will be Lodos Forever, Hopefully together....
Yanı gırsınler yonetıcı gordugumuz yok zaten bu gun barı halletsınler sunu:D
- Kholpaxreck
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Oyunun indirilmesi henüz bitmediği için ben göremiyorum parantez içindeki kısımı sen mi ekledin alıntı mı yaptın ?
KHoLPaSHaLıxReck
Sert İklimin , Mert Çocuğu..
Sert İklimin , Mert Çocuğu..
keşke yeni bölgelerle netten indirenlere de
3 aylık plus gelse
3 aylık plus gelse

- Tuialcarin
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
bende bu bilgiye yeni rasladım rehberi okurken. anlaşılan yeni bir şey ve plus kullanımını artırmanın başka yolu. 240bin kp kascakken millet plusla 120bin kasması yeterli olcak anlaşılan.insanbul yazdı:Merhaba;
Klan parası: Oyuncular, müsabakalar sonucunda kazandıkları Şan miktarı ile aynı oranda
Klan parası kazanırlar. Bu klan paralarını, klan tüccarlarından eşya almak için kullanabilirler.
(Pluslar için klan satıcıları %50 indirim uygularlar.)
nasıl yaniVBMaSTeR yazdı:Savaşçı en güçlü değilÜstünü dizen birazda aklını kullanan en güçlüdür
Büyücümle bir sürü savaşçıyı rahatça keserim kestim de aynı şekilde şifacıyıda. Ve savaşçımlada rahatlıka büyü ve şfia kesiyorum. Üstüm dizilimi yarım yamalak ama kullanmayı bilceksin