FAKAT DIKKAT CEKEN BISEY VAR DERINDEKI SIR PAKETIYLE BUYUCULER GUCLENDIRILMISLERDI VE SAVASCILAR ARKA PLANA ITILMISLERDI.SIMDI ISE DAHADA ASAGIYA ARTIK KIMSE SAVASCI CAR ACMAZ BENCE BU YENILIKLE OYUNDA SAVASCI DEVRI KAPANMIŞTIR.
İKV Grup Bölgeleri Eklentisi Yayında!
- xrtoo
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
SAVAŞÇI OLAYI BİTTİ!!
EVET HAYIRLI OLSUN ÖNCELİKLE
FAKAT DIKKAT CEKEN BISEY VAR DERINDEKI SIR PAKETIYLE BUYUCULER GUCLENDIRILMISLERDI VE SAVASCILAR ARKA PLANA ITILMISLERDI.SIMDI ISE DAHADA ASAGIYA ARTIK KIMSE SAVASCI CAR ACMAZ BENCE BU YENILIKLE OYUNDA SAVASCI DEVRI KAPANMIŞTIR.
Benim Gözümde Adam Gibi Adam Olanlar Yazsın Diğerleri Vaktimi Çalmasın
Kimseye Ait olmam Herkese Sahip Olurum
Kimseye Ait olmam Herkese Sahip Olurum
- Ruthlessxleader
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
Re: İKV Grup Bölgeleri Eklentisi Sürüm Notları
Alıntı yapmadım arkadastan o yazıdan sonra 2 kısı daha yazınca kaynadı arada bende duzenleden baska bı yazı gonderdım bılgı ıcın sagol k.bakmaTuialcarin yazdı:ben anlattımda arkdaş iletiyi sildi sanki bi tarafımızdan atmışız gibi oldu ya neyse sağlık olsun.

- Ruthlessxleader
- Şarapçı'nın Sırdaşı
bitti çok şükür de çok değişmiş oyun .s yeteneklerınden tut herseyıne varana kadar savaşçılar arka planda kalmıs gercektenTuialcarin yazdı:anladığım kdrıyla en az 43 olmak ve arzuhalcideki gorevlerin tamamının bitmesi gerekior

- Tuialcarin
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Kuklacı
Re: SAVAŞÇI OLAYI BİTTİ!!
hiç sanmam savaşçı nın işi bitsin. savaşcı olmdan hiç birşey olmaz . düşünsene kadime şifalarmı tank olcak buyuler mi. bir buyucu sahibi olark hala en zayıf sınıfın buyu en kuvettlinide savaş olduğunu düşünüorum; bilmem millet neder?xrtoo yazdı:EVET HAYIRLI OLSUN ÖNCELİKLE
bu arada klan savaşlarında savaşçının gereği tartışılmaz 35- 40 lvl savaşcılar bile 49 lvl buyucuyu bir depar bir zihin bir durdurma ile 3 vuruşta kesebilir.
- Ruthlessxleader
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Re: SAVAŞÇI OLAYI BİTTİ!!
hiç sanmam savaşçı nın işi bitsin. savaşcı olmdan hiç birşey olmaz . düşünsene kadime şifalarmı tank olcak buyuler mi. bir buyucu sahibi olark hala en zayıf sınıfın buyu en kuvettlinide savaş olduğunu düşünüorum; bilmem millet neder?
bu arada klan savaşlarında savaşçının gereği tartışılmaz 35- 40 lvl savaşcılar bile 49 lvl buyucuyu bir depar bir zihin bir durdurma ile 3 vuruşta kesebilir.
Bence büyücü daha avantajlı eğer büyü oynamayı biliyorsa savaşçı onu kesemez anca bilmezse kesebilir ..
Bence büyücü daha avantajlı eğer büyü oynamayı biliyorsa savaşçı onu kesemez anca bilmezse kesebilir ..
En son Ruthlessxleader tarafından 11 Haz 2010 04:16 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.

arkadaşa katılıyorum savaşçı ne olursa olsun en güçlü varlık 

!...Üyeliğin Şifresi Değiştirilmiştir İlgililerin Bilgisine...!
- Tuialcarin
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Kuklacı
oyunda okdr lag varki bi anda savaşcının nerden çıktığını anlamadan kafana darbeyi yiyorsun ve kesiliorsun. tabiki donmadan oynanırsa rahatlıkla kesebilirsin istediğin adamı.
Aynen Arkadaşlar. Savaşçı Hiçbir Zaman Arka Planda Kalmaz. Yine Aynı Standart Olucak Gibime Geliyor. Ama Sadece Değişiklik Halinde. Aynı Oyun Gibi Gibi
Bakalım Görecez
Bakalım Görecez
Morfinxgeridöndü[Savaşçı] / Drowxmorfin[Şifacı] / Rodriguez[Savaşçı]
Drowxcihan[Büyücü] / Cruelsorcererr[Büyücü]

- Ruthlessxleader
- Şarapçı'nın Sırdaşı
bana göre benim düşüncem büyücü daha avantajlı Emde bile büyücü gelmesin diye arzlara dua ediyorum nerdeyse

- Kholpaxreck
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Meran
Her karakterin kendine has özellikleri vardır. Oyunumuz eskisinden farklı olarak gruplar halinde oynanmaya zorunlu hale gelmiş durumdadır. Savaşçı,büyücü,şifacı artık bir bütündür..Birbirlerine karşı anormal derecede üstünlükleri söz konusu değildir.Tamamiyle bilgi ve şans ile üstünlük kurulabilen bir olaydır.
KHoLPaSHaLıxReck
Sert İklimin , Mert Çocuğu..
Sert İklimin , Mert Çocuğu..