Buqun mynet musterı hızmetLerını aradım. İstanbul kıyamet vakti oynuyorum Şifremi qeri almak istiyorum dedım. Daha önce ücretlendirdinz mi dedi. Evet e-pin imi biliorum dedim. Forumda bir konuda e-pin i söleyince şifrenin verildiqini sölemıslerdi. Fakat bana söylenen sey Nufus cuzdanı fotokopısı ve e-pin kartının fotokopisini bize faks olarak atman gerekli dendi. Ama bazı arkadasLar e-pin i ve şifreyi sölersen sana şifreni verebilirier demişti.
Yetkili birisi varsa veya daha önceden müsteri hizmetlerini aramıs şifresini almıs bırılerı varsa acıklarlarsa cok sevınırım.
Şifre isteme hakkında ( Mynet müşteri HizmetLeri )
Re: Şifre isteme hakkında ( Mynet müşteri HizmetLeri )
Arkadaşım Şifreni Unuttuysan Eğer Daha Önce Aldığın E-pin numarasını Varsa Faxlıyacaksın Yoksa Sadece Kimliğini Faxla. E-pin Almadan Önce Aldığın Kredi Kartı veya Havale Yaparken Aldığın Fişi de Fax'la. Bunlardan Hiç Biri Yok İse Sadece Kimliğini Fax'la 3 Saat Sonra Telefon aç Şifreni Geri Alırsın.
- kaBocNn
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Faksı nerden buLucam. e-mail atsak bi cozum olmaz mı
Her Hangi Bir Kırtasiyeye Giderek Elindeki Kimlik Fotokobisini ve Mynetin Fax Numarasını Verirsen. 50 Kuruşa Senin Adına Fax Çekerler.kaBocNn yazdı: Faksı nerden buLucam. e-mail atsak bi cozum olmaz mı![]()
- kaBocNn
- FareAdam Düşmanı
Bide mynetın faks numarasını verırsen cok super olurMiRaLaY yazdı:Her Hangi Bir Kırtasiyeye Giderek Elindeki Kimlik Fotokobisini ve Mynetin Fax Numarasını Verirsen. 50 Kuruşa Senin Adına Fax Çekerler.kaBocNn yazdı: Faksı nerden buLucam. e-mail atsak bi cozum olmaz mı![]()
0 212 365 95 73 Nolu Numara Mynetin Fax Numarasıdır. Eğer Fax Gitmemiş İse Bilgiyi Doğrulamak İçin 0 (212) 328 15 15 Nolu Numarayı Arayarak Oradan Fax Numarası İsteye Bilirsin.
Ama Genel Olarak Kullandığı Numara Verdiğim Numara.
- kaBocNn
- FareAdam Düşmanı
tmm teşekkür ederım saoL.MiRaLaY yazdı:0 212 365 95 73 Nolu Numara Mynetin Fax Numarasıdır. Eğer Fax Gitmemiş İse Bilgiyi Doğrulamak İçin 0 (212) 328 15 15 Nolu Numarayı Arayarak Oradan Fax Numarası İsteye Bilirsin.
- girayankara
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Karaköy
- Lonca: Kara

telefon veya başka bir mail adresine kayıt yaptırsaydın bunlarla uğraşmak zorunda kalmazdın....
MiRaLaY yazdı:0 212 365 95 73 Nolu Numara Mynetin Fax Numarasıdır. Eğer Fax Gitmemiş İse Bilgiyi Doğrulamak İçin 0 (212) 328 15 15 Nolu Numarayı Arayarak Oradan Fax Numarası İsteye Bilirsin.
Teşekkürler